Şimdi Ara

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
8
Favori
15.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

Golem saldırısı yaparken ben temsili

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 1 Kasım 2014; 9:56:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ColorTR

Bi tane de benden gelsin :)

Ben o kadar asker kullansam 500 fen asagi almamaya calisirim hocam ben hep okcuyla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Ben o kadar asker kullansam 500 fen asagi almamaya calisirim hocam ben hep okcuyla :)

Zaten tüm savaşların ortalaması 600K. Eğer ki 500 500 toplam her savaştan 1m ganimetten bahsediyorsan köy binan 10 olunca o biraz hayal oluyor eskidendi şimdiler 1m ganimet ayda 2-3 defa anca zar zor geliyor. Eskiden haftada 2-3 defa 1- 1.5m alırdık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColorTR -- 4 Kasım 2014; 0:02:16 >

• quote:

quote:

quote:

Zaten tüm savaşların ortalaması 600K. Eğer ki 500 500 toplam her savaştan 1m ganimetten bahsediyorsan köy binan 10 olunca o biraz hayal oluyor eskidendi şimdiler 1m ganimet ayda 2-3 defa anca zar zor geliyor. Eskiden haftada 2-3 defa 1- 1.5m alırdık :)

Zaten bende dikkat ettiysen duvarlari ve kislalari yukseltiyorum ana binayi en son herseyimi fullesimmi yapcam buttun kislalari fulleyecegim aslen sirf su okcu için gene 9 yapilir ama ganimetsizde olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten bende dikkat ettiysen duvarlari ve kislalari yukseltiyorum ana binayi en son herseyimi fullesimmi yapcam buttun kislalari fulleyecegim aslen sirf su okcu için gene 9 yapilir ama ganimetsizde olmaz

Uzun bi süre kb 10 yapma hocam. Kb 10 pişmanlıktır :))))

• bende th10 gecmemek icin zor tutuyorum kendimi :))) th 10 a gecenlerin isyanlarini duyup kendimi tutuyorum :))) dh klanindan selamlar yakin zamanda ziyaretinize gelebilirim :))

• 87erhan87 8 kullanıcısına yanıt
    Her zaman bekleriz

• Bu sizin mydonose isimli üyeniz saçmalıyor..bizim klana geliyor daha sonra çıkıp sizin klana giriyor..amacınız reklam vs ise böyle şeyler yapmanıza gerek yok...bu arada bizim klanın adı janissary..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Bu sizin mydonose isimli üyeniz saçmalıyor..bizim klana geliyor daha sonra çıkıp sizin klana giriyor..amacınız reklam vs ise böyle şeyler yapmanıza gerek yok...bu arada bizim klanın adı janissary..

Böyle bi reklama neden ihtiyacımız olsun ki hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 8 Kasım 2014; 4:10:12 >
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Reklamdan kastınız ne onu anlamış değilim.Sizin klana gelip klan reklamımı yaptık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 87erhan87

bende th10 gecmemek icin zor tutuyorum kendimi :))) th 10 a gecenlerin isyanlarini duyup kendimi tutuyorum :))) dh klanindan selamlar yakin zamanda ziyaretinize gelebilirim :))

Dostum bu düzen ne kadar başarılı oluyor savunmada? Savunma geçmişinden bi ss atabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 8 Kasım 2014; 10:41:37 >

• Evolution E kullanıcısına yanıt
    kupada 1600-1900 arasi takiliyorum daha alan olmadi diyebiirim yildirim buyuleri haricinde :)) tabi kara iksiri koruma amacli yaptim duzeni duvarlarin hepsi 9 olunca degistirecegim altinla iksirimide korumam lazim ozaman. Duvarlar 3m olunca bu duzende altinla iksir toplayamam gibime gelio

• quote:

kupada 1600-1900 arasi takiliyorum daha alan olmadi diyebiirim yildirim buyuleri haricinde :)) tabi kara iksiri koruma amacli yaptim duzeni duvarlarin hepsi 9 olunca degistirecegim altinla iksirimide korumam lazim ozaman. Duvarlar 3m olunca bu duzende altinla iksir toplayamam gibime gelio

Bana da altın ve iksir depoları çok güvenli değil gibi geldi de o yüzden sordum dostum
    dogru diosun degil zaten ama 1m toplayinca duwara bastigim icin sıkıntı olmuyo :))

• quote:

dogru diosun degil zaten ama 1m toplayinca duwara bastigim icin sıkıntı olmuyo :))

Altın yada iksir depolarını doluluk durumuna göre sihirbaz kuleleri ile değiştirebilirsin aslında.Daha iyi koruma sağlar gibi.
    basta deduginiz gibiydi zaten daha sonra kara iksiri daha iyi koruyabileyim diye ben aldim sihirbazlari ortaya

• quote:

Bu sizin mydonose isimli üyeniz saçmalıyor..bizim klana geliyor daha sonra çıkıp sizin klana giriyor..amacınız reklam vs ise böyle şeyler yapmanıza gerek yok...bu arada bizim klanın adı janissary..

Klan üyelerinin, klan dışında yaptığı her hareket kendilerini bağlar hocam, klana mal edilemez. Yapılandan veya yapılmaya çalışılandan veyahutta niyetten hiçbir bilgimiz yok. Sizler de takılmayın. Biz birbirimizi az çok biliyoruz.
  • quote:

Arkadasımız 1-2 günlük yeni bir üye ve geldiğinden beri klandan hiç ayrılmadı.Muhtemelen bizim klana gelmeden önce sizin klana girip çıktı.Benim anlayamadığım sizin nasıl bir düşünce tarzında olduğunuz.Böyle bilmeden ve anlamadan konuya gelip suçlayıcı ve karalayıcı yorumlar yazabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rds kullanıcısına yanıt
    70lvl (askerler daha 4 ama) ve 88lvl olarak iki kişi katılabilir miyiz? Savaslarda aktifizdir, bağış yaparız.
    Edit:kalıcıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 8 Kasım 2014; 21:18:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.