Şimdi Ara

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
8
Favori
15.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klana bugün katıldım bende ortamı, seviyesi ve bağışı gayet güzel bir klan olumsuz hiçbirşeye rastlamadım. İleride detaylı incelememi paylaşacağım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColorTR

Klana bugün katıldım bende ortamı, seviyesi ve bağışı gayet güzel bir klan olumsuz hiçbirşeye rastlamadım. İleride detaylı incelememi paylaşacağım :))

SS'li inceleme isterük.

Tekrar hoşgeldiniz.
  • klana gelicem ama kupa 1600 diyor ben 1250-1350 aralığındayım kupa düşürebilirmisiniz ?

th8 askerler ejderha hariç full savunma 3 okçu hariç full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NCL -- 28 Eylül 2014; 16:21:16 >
  • Bende janissary klan lideriyim..yıllardır dh deyim clash of clans ın konusu olduğunu 1 hafta önce fark ettim..başarılar arkdaşlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Bende janissary klan lideriyim..yıllardır dh deyim clash of clans ın konusu olduğunu 1 hafta önce fark ettim..başarılar arkdaşlar..

Biz de başarılar dileriz. Savaş aralarında tanışmaya bekleriz. :) Bizler de geliriz kabul ederseniz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Bende janissary klan lideriyim..yıllardır dh deyim clash of clans ın konusu olduğunu 1 hafta önce fark ettim..başarılar arkdaşlar..

Biz de başarılar dileriz. Savaş aralarında tanışmaya bekleriz. :) Bizler de geliriz kabul ederseniz. :)

inşallah geliriz sizde gelmek isterseniz bekleriz..;)
  • klan savaşı hafada 1kez yapılmasa tam aradığım klan,seviyeler iyi kupalar uçmamış.az savaşanlar için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

klan savaşı hafada 1kez yapılmasa tam aradığım klan,seviyeler iyi kupalar uçmamış.az savaşanlar için ideal.

Klan savaşı neden bu kadar önemli anlamıyorum. Savaşmak isteyen 7/24 savaşabilir zaten ille klan savaşı olmasının mantığı nedir? Ganimet deseniz en güçlü ordunuzla klan savaşından alacağınız ganimeti 2 yağmayla zaten alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Merhaba

id:cemtaylanyilmaz klana kabul ederseniz sevinirim.
  • Kupa dusururseniz katilayim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

klan savaşı hafada 1kez yapılmasa tam aradığım klan,seviyeler iyi kupalar uçmamış.az savaşanlar için ideal.

Klan savaşı neden bu kadar önemli anlamıyorum. Savaşmak isteyen 7/24 savaşabilir zaten ille klan savaşı olmasının mantığı nedir? Ganimet deseniz en güçlü ordunuzla klan savaşından alacağınız ganimeti 2 yağmayla zaten alıyorsunuz.

Oyunun amaci klan savasi.yoksa acarim bi yan profil kendime asker atarim,ganimet sikintim zaten olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Oyunun amaci klan savasi.yoksa acarim bi yan profil kendime asker atarim,ganimet sikintim zaten olmuyor.

Oyunun adı klan savaşları olabilir ama yıllardan beri oyunda klan savaşı diye bir şey yoktu. Oyunun amacının klan savaşı olması diye bir şeyde olamaz dolayısı ile. Bu zamana kadar milyonlarca oyuncular nice şampiyonlar amaçsızca kaybolmuşlar oyunda desenize

• Geçen gene akıyoruz...
     savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92
  • Bu savaşı benim 1. sıradaki adama tek okçu atıp çıkmama rağmen kazandıysak bizim sırtımız daha yere gelmez
  • Devammm
     savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar mrb klana katılmak istiyorum daha once katılmıştım kısa bi klan kurma maceramız oldu ama yapamadık :))
    birkaç arkadasım daha var kupa sayım 1600 lerde koy fena değil gelmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

arkadaslar mrb klana katılmak istiyorum daha once katılmıştım kısa bi klan kurma maceramız oldu ama yapamadık :))
    birkaç arkadasım daha var kupa sayım 1600 lerde koy fena değil gelmek istiyorum

Biz klan savaşını başlattıktan hemen sonra yanlış hatırlamıyorsam ki yanlış hatırlamam hafızamla övünürüm siz ve arkadaşlarınız klandan çıkmıştınız, kazık atmaya çalışmıştınız hani bize. :) Bu sebeple güle güle. Ha o klan savaşını da klanımızın çok değerli müdavimleri ile kazanmıştık. Mesaj alınmıştır umarım. İyi eğlenceler...
  • Klan işi emek işidir. Bu yüzden kuran ayakta tutan herkesin emeğine sağlık. Bir sorum olacak ilk Sayfa fotolarında farklı köylerde neden aynı ganimet paylaşıldı ve yazılı olmasada para(TL) harcama zorunluluğu var mı? (PM den de cevaplayabilirsiniz)
    Teşekkürler herkeze iyi oyunlar

• lvlim 77 askerlerim

hepsi 5 ejderim 3

pekami yeni basicam duvarlarim biraz geride 7 de

teslalarim 5 ve 6

buyucu kulelerim max havanlarim gene oyle

toplar 10

okcu kulem 10 yani ana binaya gore sadece duvarim geride diger hersey full Onuda bu hafta icinde hepsini 7 sonrada 8 yapicam

Eger istek olursa geirim cunku kupam dusuk yada bi yolu olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Klan işi emek işidir. Bu yüzden kuran ayakta tutan herkesin emeğine sağlık. Bir sorum olacak ilk Sayfa fotolarında farklı köylerde neden aynı ganimet paylaşıldı ve yazılı olmasada para(TL) harcama zorunluluğu var mı? (PM den de cevaplayabilirsiniz)
    Teşekkürler herkeze iyi oyunlar

Çünkü görüntüyü alan benim hocam, onlar benim kasalarım. :)

Para harcama zorunluluğu yok. Ancak hızlı gelişmek için işçilerinizin sayısını bir noktadan sonra para ile arttırmak zorundasınız.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.