Şimdi Ara

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
8
Favori
15.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lvlim 70 ve askerlerim +5 havanim anabinaya gore max toplarim gene öyle günde 8 9 saat onlineyim ek seri ganimet kasarim ve bayada saglamim ama ileriki dönemlerde klana gelmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en kısa sürede aranıza katılmayı düşünüyorum tabiki kabul ederseniz kalıcı olarak tabiki.. şuan yabancı bir klanda prazit olarak yaşıyorum mecburen gelişmem için bu şart adamlar bir şeyler istiyor ama dillerini anlamadığım için düşük seviye bir şey gönderip huzurlarınıda kaçırmak istemiyorum beni kovacakları güne kadar buradayım sağolsunlar bakıyorlar bana gerçi okçudan başka bir şey yolladıkları yok bana dev lazım ama adamlara yazamıyorum

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92 savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 28 Ağustos 2014; 0:55:09 >

• "Giant pls" yaz belki anlarlar.
  • Dostum klanın bi kupasını dusurde klana girebiliyim. Köyün ss'i
     savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

• Kupam yeterli. Okçum 3 saat sonra 5 oluyor . 62level . neden Reddedilim :( dh klanına gireyim diye eski klanimi biraktim . en azindan bir bilgilendirme lütfen

• Klanımıza yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek tercihen ingilizce bilen çalışma arkadaşları aramaktayız, ilgililerin cv lerini klana istek olarak atmaları gerekmektedir.

Not: Dolgun maaş yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S kullanıcısına yanıt
    Maaş olaydı klandan çıkıp yeniden başvurcaktım ama sağlık olsun
  • İstek yolluyorum Nick Le Louch

• Aranıza katıldım , hayırlı olsun :)
  • İstek atamadım, dev okçu 4 ama kupam yetmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

savarona klanımıza davetlisiniz...Seviye 8 - 24 Ocak 2016-Güncel: 34/50 #2C8Y8U92

• Konu acayip şekilde güncellenmiştir.
  • rds kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık abi

• Her geçen gün büyüyen marka Savarona
  • Hayırlı olsun güncel konumuz

Klanın muhasebe işlerine talibim
  • Okcu dev goblşn 4 ejder 1 balon 3kırıcı 3 sihirbaz 4 oluyo lwl 49 bütün duvarlar pembe 39 tane mor var köy binası 7 havanlar 5-4-4 toplar full seviye okcu kulelerş hepsi 7 8 e başladım
    Kalıcı klan arıyorum gelebilirmiyim ?
    Kupayı 1200 yaparsanız gelebilirim suan altın 3 üm ama 1600 kupa idtiyor giremiyorum indirirmisiniz istenen kupayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 26 Eylül 2014; 23:55:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Savarona candır 😃😃

• Klanımıza gelen pişman olmaz, samimi ortamımız ve dost canlısı arkadaşlarımız ile herkesi kucaklıyoruz.
  • 21 levelim , dev 2 okçu 2 yeşil cin 2. Diğerleri max. Yakında geliyorum
  • Davet yollayabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

Davet yollayabilirmisiniz

O nasıl olacak? :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.