Şimdi Ara

Savaş Çıkarsa Knight OnLine Oynayabilirmiyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

Y7A SAVAŞ ÇIKSA AKLIN SENİN HALA KNİGHTTAMI OLUCAK BULDUĞUM TAŞLA SOPAYLA SİLAHLA GİDİCEKSİN EN YAKIN ASKERİ MERKEZE EĞER KENDİNE TÜRK DİYORSAN EĞER BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYORSAN

Hee askeriyede bekliyodu zaten taşla sopayla gelselerde dalsak diye eskidendi onlar .

elin silah tutuyorsa iyi kötü bir tabanca veya tüfek veremezler mi?

SAVAŞTAYKEN BİLE KNIGHT OYNAYANLAR TÜKETTİĞİNİZ OKSİJENE BİLE ACIYORUM AÇIKÇASI

TABİ BİRDE ŞU VAR SAVAŞ SIRASINDA İNTERNET OLACAK MI?

• quote:

Orjinalden alıntı: TechnoDeviL

Öyle Bi Şey Olsa Zaten Biz Oynamayız

bence olması gereken ve verilen en güzel cevap budur..
  • eger senın oynadıgın yerın telekomunu bombalarlarsa oynayamassın
  • Ya saçma sapan konular açmayın savaş çıkınca açarsınız böle konuları bırakın bunları Gençliğinizi yaşayınn
  • konu savaş ve sen hala oyunu düşünüyorsun yazıklar olsun senin gibi türk gencinealıcan mermiyi silahı gidiceksin aslanlar gibi çapışacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunsx -- 8 Haziran 2007; 15:18:11 >
  • Sevgi ve saygi cercevesinde demissin.Ne yazarsan yaz, su actigin topikten sonra sana hicbir sekilde saygi duyamam.Hatta ve hatta forum ahalisine saygim olmasa, -acikca soyluyorum- saglam bir kufur yazardim buraya.

Yapilmasi artik zorunlu olan bi operasyon durumunda, hala ''Knight Online'' diyorsun.

Genc yasta oglunu topraga yollayan anne-babalarin, babasiz kalan cocuklarin, dul kalan kizlarimizin hicbir onemi yok senin icin.Yeter ki ''Knight'' kapanmasin..

Bu yazdigindan sonra ne dersen de hicbir onemi yok benim icin.Ben anlayacagimi anladim.

Yaziklar olsun..
  • Super Mario 2 legand olsun
  • Alırım elime Silahımı Giderim savaşa ne oynayacam knighti. Yaşın kaç çok merak ediyorum. Vatanım knightten daha önemli hatta sadece knightten degil vatanım herşeyden önemlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin09350

YA BIKERE SAVAS CIKSA BU OYUNU KIM OYNAR MILLET CAN DERDINDE OLURN ZATEN VATAN SAVAS ICINDEYKEN BU OYUNU OYNAYANA BEN TURK DEMEM

• cok fazla kurtaler vadisi izliorsun
    bu arada adamlar bizi sömürüyo yılık 3milyon usdolar aliorlar
    adamlar kazancı zararlı olan bizi kapatılırsa türk ekonomisi gelişir
  • kapanmaz bu oyun oynanyan kişilerın cogunu pc basında gizli haspi hayatı yasatıyıryor.(herkes için böle degil ama böle olanlar var.)bi nevi gizli silah bu aslında bi dc oluyor serverlar gelmezse forumun gundemı k2 ye ates püskürmek isyan etmek oluyor.onlarda bunu bılıyor ve herseyın farkındalar
  • Ya Arkadaşlar siz iyi misiniz?Böyle bir konu açtığına inanamıyorum... Sizin orda babalarınız savaştayken siz Nayt mı oynayacaksınız?Bu kadar da bağımlılık olmaz ki.Bu arada bazı arkadasların zekasından şüpe ediyorum.Düşün biraz arkadaşım düşünerek konu aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 8 Haziran 2007; 15:32:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Kapansın Ko neymiş ya amma büyüttünüz gözünüzde

Millet Can Derdinde bunlar Zevk işini konuşuyor püff sizin yüzünüze emi !!!
  • Yazıklar olsun yani kapanmasa Oynicaksın!!!!
  • sawaş olsa herkes tabiki oyunu bırakmalıdır aq bize saldıran adamın para kazanmasına göz mü yumucaz sawaş halinde bu oyunu bırakmayan VATAN HAİNinidir çünkü dolaylı yoldan düşmana ekonomik destek sağlamışdır!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

sawaş olsa herkes tabiki oyunu bırakmalıdır aq bize saldıran adamın para kazanmasına göz mü yumucaz sawaş halinde bu oyunu bırakmayan VATAN HAİNinidir çünkü dolaylı yoldan düşmana ekonomik destek sağlamışdır!!!!

Biraz fazla büyütmüşün ama yine de savas durumunda oyun oynayabilecek miyim diye dusunmek biraz yalnıs olur.Savas cok ciddi bir olay umarım oele bir seyle karsılasmayız
  • siz sorunlu musunuz?
    çok gereksiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

Y7A SAVAŞ ÇIKSA AKLIN SENİN HALA KNİGHTTAMI OLUCAK BULDUĞUM TAŞLA SOPAYLA SİLAHLA GİDİCEKSİN EN YAKIN ASKERİ MERKEZE EĞER KENDİNE TÜRK DİYORSAN EĞER BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYORSAN

bence bu knıghtla kafayı bozan akadas shardlarını vb. alır gider
    geberip gidince %5gitmedigini anlamış olur

+1 katılıyorum
  • herhalde allahım adamın aklına ne geliyo ya. memleketinde sawaş olsa senin aklına 5 para etmez ko gelir mi ? anan bana kardeşin o teklikedeyken .... gereksiz ve aşırı saçma bir topik. şiddetle kınıyorum ...!
  • Siz ne kadar geri kafalı adamlarsınız.Burda savaştan bahsediyoruz.Orda bizim askerlerimiz ölürken,Vatanımız için askerler olürken siz burda hala knight oynayabilirmiyiz diyorsunuz sizi gidi bebeler.Hepinize daha neler demek geliyor içimden de sonra forumdan banlaniyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.