Şimdi Ara

Savaş Çıkarsa Knight OnLine Oynayabilirmiyiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alish_Alshel

kapanmasın zaten bu kadar insan KO ile oyalanıyor. kapanırsa bu adamlar sro ya gelir sonrasını düşünemiyorum

sen kimsin sürpriz yumurtadan mı çıktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 8 Haziran 2007; 18:40:38 >
  • sen kesin 8 yaşında falansın savaş cıksa oyun düşünülürmü ne kdr velet varsa buraya toplamışlar sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

Y7A SAVAŞ ÇIKSA AKLIN SENİN HALA KNİGHTTAMI OLUCAK BULDUĞUM TAŞLA SOPAYLA SİLAHLA GİDİCEKSİN EN YAKIN ASKERİ MERKEZE EĞER KENDİNE TÜRK DİYORSAN EĞER BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYORSAN

Hee askeriyede bekliyodu zaten taşla sopayla gelselerde dalsak diye eskidendi onlar .

+1905
  • koyun can derdinde
    kasap et derdinde
    savaş çıkarsa kınayt oynayabilirmiymişmiş
    kınayt savaştan önemli şu anda adam için
    çocukların beynini nasıl sulandırıyor görüyorsunuz işte bu oyun
    savaş çıkarsa kınayt oynarsın yavrucum merak etme
    hem de canlı canlı
    hey Allah'ım Ya Rabbim ya

Sakın biri gelip geyiğine de olsa sen de kınayt da post kasıyordun gibisinden bişey söylemesin. kalbini kırarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sakın biri gelip geyiğine de olsa sen de kınayt da post kasıyordun gibisinden bişey söylemesin. kalbini kırarım.

Kasıyormuydun

Hey allaam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Kasıyormuydun

Hey allaam ya

Ya yok ati ya. kınayt bölümünde biri 600.000 dolar yatıraakmış oyuna ticaret amaçlı. Ona bir kaç cevap verdim diye adımız kınaytta post kasıyora çıktı

• quote:

Ya yok ati ya. kınayt bölümünde biri 600.000 dolar yatıraakmış oyuna ticaret amaçlı. Ona bir kaç cevap verdim diye adımız kınaytta post kasıyora çıktı

Orada takılanlar genelde ezecek birini arayanlardan oluşur.
    Seni de arada kaynatmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Orada takılanlar genelde ezecek birini arayanlardan oluşur.
    Seni de arada kaynatmışlar

Beni araya kaynatanlar ordakiler değil. Burdakiler

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

Y7A SAVAŞ ÇIKSA AKLIN SENİN HALA KNİGHTTAMI OLUCAK BULDUĞUM TAŞLA SOPAYLA SİLAHLA GİDİCEKSİN EN YAKIN ASKERİ MERKEZE EĞER KENDİNE TÜRK DİYORSAN EĞER BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYORSAN

bence bu knıghtla kafayı bozan akadas shardlarını vb. alır gider
    geberip gidince %5gitmedigini anlamış olur

• lol mmo manyakları milliyetçilere karşı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HooN

yuh neredeyse beni vatan haini yapıcaksınız gerçekten çok şaşırdım ben sadece k2 kapatırmı diye sordum çok abarttınız sadece evet veya hayır demeniz yeterdi

sen zaten bu sözleri söyleyerek forumun vatan haini rütbesini kazandın
  • Konuya bak ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

KARDEŞ SEN KAÇ YAŞINDASIN SEN ÜLKÜ NEDİR BİLMEZMİSİN VATAN SEVDASINI DAHA YENİ AĞZINLA DEDİN KOLU BACAĞI KOPAN İNSANLAR ONLARIN AİLESİ YOKMU ELBETTE VAR AMA VATAN İÇİN CANLARINI ORTAYA KOYMUŞLAR.MİLLİ BANLİMİZİ SİZİN GİBİLER YÜZÜNE KAYBEDİYOZ ESAS ASKERE GİTMEYEN SENSİN HİÇ Mİ GÖRMEDİN !!!!!!!!!!!!!VATAN SAĞOLSUN!!!!!!!!!!!!! DİYEN ANAYI BABAYI VEYA KURTULUŞ SAVAŞINDAKİ NENELERİ EVET BELKİ SENDE HAKLISIN BU ÜLKEYİ İLK ÖNCE DİLİNDEN VURDULAR SONRA ARSALARI YAHUDİLERE AÇTTIK YETMEDİ A.B YE GİRMEYE ÇALIŞTIK ÇIKAMIYORUZ TVLER İNSANLARIN AKLINI ALDI MODA FALAN FİLAN DERKEN BENLİĞİMİZİ KENDİMİZİ ÖZÜMÜZÜ YİTİRDİK ŞU DÖRT DUVAR ARASINDA ŞIKIŞIP KALDIK AMA FARKINDA DEĞİLİZ ANCAK SAVAŞ ÇIKINCA FARKINDA OLCAĞIZ ...ANCAK SAVAŞ ÇIKINCA İNSANIMIZIN BİLİNÇLENDİRİLMESİ GEREK BENCE HİÇ FARKINDA DĞİLMİSİNİZ ÜLKENİN YARISI ECNEBİLERİN ÜLKERİN %60 ETİ VE İHLAS IN TAMAMI SA NIN BELİRLİ BİR BÖLÜMÜ VIDAFONE FUTBOLUN SPONSORU İSE COCA COLA İNSANIMIZ GİT GİDE YOZLAŞIYOR.ŞİMDİDE KNİGHT YÜZÜNE BİRBİRİMİZLE TARTIŞIYORUZ..BİR OYUN İÇİN BÖYLE TARTIŞMAK BENCE ÇOK SAÇMA KAFAMIZA ÇUVAL GEÇİRDİLER BİŞEY DEMEDİK TERÖRÜ DESTEKLEDİLER BİŞEY DEMEDİK SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM İNŞALLAH EKSİK AKILLININ BİRİDE ÇIKARDA NE VARKİ A.Q. ASKERİN YARISI KIRILSIN UMRUMDAMI AMA ONLARIN HEPSİ KIRILIR... DERDE MİLLET UYANIR AMA BİRZ GEÇ AMA ŞUNU SÖYLEYİM GEÇEN BAKTIM LAZIMLIK BİLE İTALYAN MALIYDI DEVLET NAPIYOR ANLAMAK İMKANSIZ ARKDAŞLAR ŞU SÖZÜ ASLA UNUTMAYIN ''TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...''

SAYGILAR M.TOLGA

Demissin yazinda; ''Once bizi dilimizden vurdular''.Sakin boyle bisey soyleme; cunku yukarida en az 5 tane imla hatasi bulabilirim.

Ulkuculeri oldum olasi sevmem.''Ulku'' lafini bile katma olaya.Cunku su ana kadar gordugum ulkuculerin tamami, ocaklarda toplanip oturduklari yerden laf sallayan, konusmaya gelince mangalda kul birakmayan, ama daha yanlis oldugunu dusundugu seyleri degistirmek icin yapmasi gereken en onemli sey olan ''egitim'' sorumlulugunu bile dogru duzgun yerine getiremeyen serserilerdi.Ha bir de bu insanlar toplanip adam dovmeye giderler bunu unutmusum.

Size bu konuyla ilgili bi olay anlatayim;

Dershanedeki sinifimda ulkucu bir cocuk vardi.Sunlari keselim, bunlari oldurelim, bunlar vatan haini falan diye atip tutuyordu.Bir gun oturduk ve birbirimizin savundugu gorusleri dinledik.Cocugun su sozunu unutmuyorum;

''Ben Ataturk Milliyetcisi degilim, ''hede'' milliyetcisiyim.''
    Peki, gorursem soylerim...Kaldi ki bu adam daha Ataturk'un Milliyetcilik alaninda yaptigi inkilaplari bile bilmiyordu...

Yahudilere arsa actik demissin.Yahu yuzyillardir birlikte yasadigin insanlari -bu bizden, bu bizden degil- diye siniflandirmaya kalkmissin.Neyse...

Ataturk, caginin cok ilerisinde, muthis bir dehadir.Ve bizim taviz vermememiz gereken tek sey ''Ataturkculuk''tur.Cunku Ataturkculuk, yeryuzundeki en guzel ideadir.Halkcilik, Laiklik, Demokratiklik, Milliyetcilik ve diger butun ilkelerin mukemmel bir birlesimidir.

Dip Not: Yazdigim yazilar, yukardaki alinti ve o paraleldeki fikirlere yazilmis bir cevaptir.

• bunun burda ne işi war ?
  • bence kapatsınlarda kurtulak bu ızdıraptan
  • bu topiği açan ve ciddi ciddi cevap werenlerin kafası güzel galiba
  • Yaw ne insanlarsınız konuya bak savaş çıksa k.o oynayabilcez mi şimdi bir yorum yazacam ama 5. uyarımı almak istemiyom ama dayanamıcam BEYİNSİZ HERİF!!! ( BU BİRAZ YUMUŞAKTI BİR DAHA BÖLE SALAKÇA KONU AÇMADAN ÖNCE DÜŞÜN BİRAZ BE)
  • hayatımda gördüğüm en saçma konulardan böle bi durum için bile oyunu düşünebiliosun yazık
  • SİZ İYİMİSİNİZ NEDİYORSUNUZ TÜRK MEHMETÇİĞİ IRAKA GİRERSE KO YU OYANAYABİLİRMİYİZ ONUMU DÜŞÜNÜYORSUNUZ TÜRK ASKERİNİN ORDA NELERLE KARŞILAŞABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZDA KO OYNUYABİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORSUNUZ YAZKLAR OLSUN SİZ RESMEN BAĞIMLISI OLMUŞSUNUZ NASIL BİR TOPİCDİR SAVAŞ ÇIKICAK TÜRK ASKERİ DOĞUDA ÇARPIŞICAK ŞEHİT DÜŞECEK SEN BURDA KO OYNA KO OYNAYABİLİRMİYİM DİYE TOPİC AÇ YAZIK ÇOK YAZIK RESMEN SİZ ROBOTA DÖNMÜŞSÜNÜZ BU KADAR BAĞIMLI OLMAYIN YAZIK ATATÜRK SİZEMİ BIRAKTI BU VATANI BENCE BU TOPİCİN MODERATÖR TARAFINDAN SİLİNMESİ GEREKLİ DÜŞÜNDÜĞÜN ŞEYE BAK TÜRK ASKERİ SAVAŞA GİRİCEK SEN BURDA OYUNUN DERDİNDESİ ROBOT OLMUŞSUNUZ ÇIKIN BİR HAVA ALIN DIŞARIYA BİR ÇIKIN HAVA ÇOK GÜZEL KALMAYIN PC BAŞINDA HABERLERİ İZLEYİN KİM BİZE NE DİYOR KİM DOSTUMUZ KİM DÜŞMANIMIZ ÖĞRENİN BUNLARI BU VATANDAN BİRTANE VAR KO YU OYNARSIN AMA BU VATAN ELDEN GİDERSE(ALLAH KORUSUN)GERİ ALINMASI ÇOK ZOR GÜNDEMİ TAKİP EDİN NE OLMUŞ NE BİTMİŞ YAZIKLAR OLSUN BU TOPİCİ AÇANA SAVAŞ ÇIKACAK SEN KO DERDİNDESİN GERÇEKTEN BU TOPİCİ GÖRDÜĞÜMDEN ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM ÇOK ÜZÜLDÜM VE DÜŞÜNCELERE KAPILDIM TÜRK GENÇLİĞİ NE HALDE TÜRK GENÇLİĞİ ROBOT İDİOTLARA DÖNMÜŞ GERÇEKTEN ÇOK YAZIK VE BU KONUYU AÇAN KİŞİYİDE KINIYORUM

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.