Siz ne kadar geri kafalı adamlarsınız.Burda savaştan bahsediyoruz.Orda bizim askerlerimiz ölürken,Vatanımız için askerler olürken siz burda hala knight oynayabilirmiyiz diyorsunuz sizi gidi bebeler.Hepinize daha neler demek geliyor içimden de sonra forumdan banlaniyoruz.
+987654321 HAKLISIN KATILIYORUM SANA ARKADAŞIM...
oyun neden kapansın ki savaş yüzünden
yuh neredeyse beni vatan haini yapıcaksınız gerçekten çok şaşırdım ben sadece k2 kapatırmı diye sordum çok abarttınız sadece evet veya hayır demeniz yeterdi
Bu soru karşısında kapanıp kapanmıyacağını düşünen in senden farkı yoktur.Senin sordugun soru çok saçma bir soru kapandı yada kapanmadı nolcak yanı umrunda olucakmı dicem umrunda olmasa bu soruyu sormazdın.Gerçi yaşın küçük galba ki savaş senin için bir oyun.
quote:
Orjinalden alıntı: HooN
yuh neredeyse beni vatan haini yapıcaksınız gerçekten çok şaşırdım ben sadece k2 kapatırmı diye sordum çok abarttınız sadece evet veya hayır demeniz yeterdi
Topiçi kapatma teklifine evet diyorum sexy dostum
kapatabilirsin
tamam arkadaşlar ben olayı anladım siz Oynayabilirmiyiz kelimesine takıldınız böyle bir olay olsa bende ko oynamam ben sadece k2 ne yapardı diye sordum
bu kadar mı düştünüz ya
quote:
Orjinalden alıntı: Live4Me
bu kadar mı düştünüz ya
Sawaş Çıktığında Hala Bu Oyunu Düşünecek Kadar Gurursuz Olanlar Varsa Çok Yazık . . .
BENCE KAPANMAZ ÇÜNKÜ AMERİKADA HER 7 KİŞİDEN BİRİ SİLAH SANAYİSİNDE ÇALIŞIYOR VE AMERİKA İSRAİL GİBİ ÜLKELER MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRARAK ELİNDEN ÇIKARIYOR.DESTEK İÇİN PARALARIDA KO,COCA COLA,PEPSİ,HUGGİES GİBİ FİRMALARDAN KARŞILIYOR.SADECE GERÇEKLERİ SÖYLEDİM.
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
quote:
Orjinalden alıntı: Live4Me
bu kadar mı düştünüz ya
Sawaş Çıktığında Hala Bu Oyunu Düşünecek Kadar Gurursuz Olanlar Varsa Çok Yazık . . .
BENCE KAPANMAZ ÇÜNKÜ AMERİKADA HER 7 KİŞİDEN BİRİ SİLAH SANAYİSİNDE ÇALIŞIYOR VE AMERİKA İSRAİL GİBİ ÜLKELER MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRARAK ELİNDEN ÇIKARIYOR.DESTEK İÇİN PARALARIDA KO,COCA COLA,PEPSİ,HUGGİES GİBİ FİRMALARDAN KARŞILIYOR.SADECE GERÇEKLERİ SÖYLEDİM.
SANA KATILIYORUM
KURTLARVADİSİ IRAK BELGESELİNDE BİR SÖZ VARDIR: ''AMERİKAN ORDUSUNUN FİNANSÖRÜ AMERİKAN KAPİTALİZMİDİR ''
türk serwerı açarız onlara mı kaldık gerçi ciddi sawaş çıksa elektrigimizin suyumuzun olacagı ne malum
quote:
Orjinalden alıntı: predatoreren
türk serwerı açarız onlara mı kaldık gerçi ciddi sawaş çıksa elektrigimizin suyumuzun olacagı ne malum
NE TÜRK SERVER I AÇÇAZ ya gideriz savaşırız hala oyunmu düşünüyorsun
bu oyunu calısdıran turkler yıyosa kaptsınlar
savaş cıkarsa bnde giderim knight online cok da fify savaş olunca knight ımı süşüncen sn??
lan olum sen yaş kaç nasıl sawaşa gitcen o kdr asker war seni sawaşa mı bırakırlar la siz orada bulunsanız kimileri altına işer lan askerligini yaptın mı sen ne laga luga yapıon orada gözünün önünde patlayan mayınlar kolu bacagı kopan lar bagıranlar yardım isteyenler her yer kan oraya gidip sawaşmak dursun bi yana oradaki insanları görünce korkudan ne yapcagınızı şaşırırsınız bana masal anlatmayın yakalanırsan eger yapılabilecek işkenceleri sen hiç düşünmüyon muda öle sallama konuşuyon madem sawaştan bahsediyoz burada bari ciddi konuşun
quote:
Orjinalden alıntı: alpr_aras
bu oyunu calısdıran turkler yıyosa kaptsınlar
+1
Kafanı yorma kapanmasına en ufak ihtimal yok
KARDEŞ SEN KAÇ YAŞINDASIN SEN ÜLKÜ NEDİR BİLMEZMİSİN VATAN SEVDASINI DAHA YENİ AĞZINLA DEDİN KOLU BACAĞI KOPAN İNSANLAR ONLARIN AİLESİ YOKMU ELBETTE VAR AMA VATAN İÇİN CANLARINI ORTAYA KOYMUŞLAR.MİLLİ BANLİMİZİ SİZİN GİBİLER YÜZÜNE KAYBEDİYOZ ESAS ASKERE GİTMEYEN SENSİN HİÇ Mİ GÖRMEDİN !!!!!!!!!!!!!VATAN SAĞOLSUN!!!!!!!!!!!!! DİYEN ANAYI BABAYI VEYA KURTULUŞ SAVAŞINDAKİ NENELERİ EVET BELKİ SENDE HAKLISIN BU ÜLKEYİ İLK ÖNCE DİLİNDEN VURDULAR SONRA ARSALARI YAHUDİLERE AÇTTIK YETMEDİ A.B YE GİRMEYE ÇALIŞTIK ÇIKAMIYORUZ TVLER İNSANLARIN AKLINI ALDI MODA FALAN FİLAN DERKEN BENLİĞİMİZİ KENDİMİZİ ÖZÜMÜZÜ YİTİRDİK ŞU DÖRT DUVAR ARASINDA ŞIKIŞIP KALDIK AMA FARKINDA DEĞİLİZ ANCAK SAVAŞ ÇIKINCA FARKINDA OLCAĞIZ ...ANCAK SAVAŞ ÇIKINCA İNSANIMIZIN BİLİNÇLENDİRİLMESİ GEREK BENCE HİÇ FARKINDA DĞİLMİSİNİZ ÜLKENİN YARISI ECNEBİLERİN ÜLKERİN %60 ETİ VE İHLAS IN TAMAMI SA NIN BELİRLİ BİR BÖLÜMÜ VIDAFONE FUTBOLUN SPONSORU İSE COCA COLA İNSANIMIZ GİT GİDE YOZLAŞIYOR.ŞİMDİDE KNİGHT YÜZÜNE BİRBİRİMİZLE TARTIŞIYORUZ..BİR OYUN İÇİN BÖYLE TARTIŞMAK BENCE ÇOK SAÇMA KAFAMIZA ÇUVAL GEÇİRDİLER BİŞEY DEMEDİK TERÖRÜ DESTEKLEDİLER BİŞEY DEMEDİK SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM İNŞALLAH EKSİK AKILLININ BİRİDE ÇIKARDA NE VARKİ A.Q. ASKERİN YARISI KIRILSIN UMRUMDAMI AMA ONLARIN HEPSİ KIRILIR... DERDE MİLLET UYANIR AMA BİRZ GEÇ AMA ŞUNU SÖYLEYİM GEÇEN BAKTIM LAZIMLIK BİLE İTALYAN MALIYDI DEVLET NAPIYOR ANLAMAK İMKANSIZ ARKDAŞLAR ŞU SÖZÜ ASLA UNUTMAYIN ''TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...''
SAYGILAR M.TOLGA
kapanmasın zaten bu kadar insan KO ile oyalanıyor. kapanırsa bu adamlar sro ya gelir sonrasını düşünemiyorum