Örneğin Medal of Honer, Ghost Recon vb. tarzda oyun tavsiyesi lütfen. İçinde yaratık falan oyunlar olmasın lütfen. Ağırlıklı savaş olursa iyi olur
call of duty, raven shield deneyebilirsin. Yaratık olarak en fazla inek görürsün call of dutyde ;)
battlefield 1942 ve eklentileri bariz 2. dünya savaşı işte
FORZA BATTLEFIELD!!!(Hangisi olursa farketmez).En sağlam 2. Dünya savaşı oyunu.Yalnız map leri biraz büyüktür ama çok zevklidir
yaw şu battlefield 42'de ilerleme yok mu. ben sadece counter strike gibi harita seçip oynayabiliyorum. bi senaryosu yok mu bu oyunun...
OPERATION FLASHPOINT tek mermiyle yerdesin life diye bişey yok.
DELTA FORCE BLACK HAWK DOWN
istanbul sokakları diye yeni bir oyun var
battlefielt:vietnam
hakkaten o operation flashpoint hasta 1 şey ark. keskin nişancı idi 2 el ateş etti t-70 tankı sana nişan alıyor dedim sAllamadı, beni göremez dedi 3 sn. sonra kafasına top mermisini yemişti
teşekkür ederim arkadaşlar
MedaL Of Honor (eski ama oynatır kendini haLa cokda eski değiL yane :) ) sora CaLL Of Duty , Battlefield 1942 + Vietnam , Operation Flashpoint , Commandos seriLeri (digerLerinden ayrı sayıLır) vsvs daha geLirse akLıma soyLerim..
yaratık felan istememişsin ama FarCry tadılası bir oyun olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Elbet te her oyuncu nun kendi savas oyunu vardır. Ama Operations flashpoint ve Hidden & Dangeraus 2 oneririm
call of duty bence şaşma
CALL OF DUTY
Call Of Duty Counter Zero Delta force 4
Battlefield Vietnam ı tavsiye ederim cs zero
slm arkadaşlar bence en iyisi darklords canavarda var