Şimdi Ara

Savaş Oyunu Tavsiye Edermisiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örneğin Medal of Honer, Ghost Recon vb. tarzda oyun tavsiyesi lütfen. İçinde yaratık falan oyunlar olmasın lütfen. Ağırlıklı savaş olursa iyi olur

• call of duty, raven shield deneyebilirsin. Yaratık olarak en fazla inek görürsün call of dutyde ;)
  • battlefield 1942 ve eklentileri bariz 2. dünya savaşı işte
  • FORZA BATTLEFIELD!!!(Hangisi olursa farketmez).En sağlam 2. Dünya savaşı oyunu.Yalnız map leri biraz büyüktür ama çok zevklidir
  • yaw şu battlefield 42'de ilerleme yok mu. ben sadece counter strike gibi harita seçip oynayabiliyorum. bi senaryosu yok mu bu oyunun...
  • OPERATION FLASHPOINT tek mermiyle yerdesin life diye bişey yok.
  • DELTA FORCE BLACK HAWK DOWN
  • istanbul sokakları diye yeni bir oyun var
  • battlefielt:vietnam
  • hakkaten o operation flashpoint hasta 1 şey ark. keskin nişancı idi 2 el ateş etti t-70 tankı sana nişan alıyor dedim sAllamadı, beni göremez dedi 3 sn. sonra kafasına top mermisini yemişti
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • MedaL Of Honor (eski ama oynatır kendini haLa cokda eski değiL yane :) ) sora CaLL Of Duty , Battlefield 1942 + Vietnam , Operation Flashpoint , Commandos seriLeri (digerLerinden ayrı sayıLır) vsvs daha geLirse akLıma soyLerim..
  • yaratık felan istememişsin ama FarCry tadılası bir oyun olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
  • Elbet te her oyuncu nun kendi savas oyunu vardır. Ama Operations flashpoint ve Hidden & Dangeraus 2 oneririm
  • call of duty bence şaşma
  • CALL OF DUTY

• Call Of Duty Counter Zero Delta force 4
  • Battlefield Vietnam ı tavsiye ederim
    cs zero

• slm arkadaşlar bence en iyisi darklords canavarda var
  • call of duty
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.