Şimdi Ara

Savcılığa nasıl suç dyurusunda bulunulur ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ismi lazım değil bir firmadan host+domain aldım 85 tl tutarında ama ücretini ödediğim hizmeti firmadana alamadım
    defalaca telefon açıp email yollamama rağmen hiçbir şekilde muhatap bulamadım paramın geri iadesi için savcılığa suç duyursunda
    bulunmak istiyorum sizce bu işi nasıl yaparız ???

• quote:

Orijinalden alıntı: duhan_

ismi lazım değil bir firmadan host+domain aldım 85 tl tutarında ama ücretini ödediğim hizmeti firmadana alamadım
    defalaca telefon açıp email yollamama rağmen hiçbir şekilde muhatap bulamadım paramın geri iadesi için savcılığa suç duyursunda

Gerekli belgelerin orjinal ve fotokopi örneğini al.

Adliye sarayına git orada savcıların odası var şikayette bulunabiliyorsun orada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

quote:

ismi lazım değil bir firmadan host+domain aldım 85 tl tutarında ama ücretini ödediğim hizmeti firmadana alamadım

Adliye sarayına git orada savcıların odası var şikayette bulunabiliyorsun orada.

birebir savcıyla mı görüşecez ??birde dilekçeyi nasıl yazacaz orda hazır dilekçe mi var ??
  • Adamı birazdan gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle her is icin savcılığa gelmeyin yerel mahkemellerde çözün sorunlarınızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

böyle her is icin savcılığa gelmeyin yerel mahkemellerde çözün sorunlarınızı

yerel mahkeme ney savcılık ney ikisi farklı şeyler mi ???
  • Mahkeme binasının önünde akşama kadar bekliyorsunuz ve gördüğünüz ilk savcıyı evine kadar takip ediyorsunuz. Gece 11 de yapmak istediğiniz suç duyurusunu ateşle yazıp yazının önünde oturuyorsunuz.

Savcıyı etkileyebilmek önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Mahkeme binasının önünde akşama kadar bekliyorsunuz ve gördüğünüz ilk savcıyı evine kadar takip ediyorsunuz. Gece 11 de yapmak istediğiniz suç duyurusunu ateşle yazıp yazının önünde oturuyorsunuz.

Savcıyı etkileyebilmek önemli.

la dümbüllü dalga mı geçiyon sen benle senşe bir dalga geçerim evinin yolunu bulamazsın dümbük...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

quote:

birebir savcıyla mı görüşecez ??birde dilekçeyi nasıl yazacaz orda hazır dilekçe mi var ??

Savcı ile birebir görüşeceksin. Dilekçe işini anlatır sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.