|
Bildirim
|
2009'da, 2010'da, 2011'de, 2012'de, 2013'te buradaydım ve sınavların sorularının çalındığını iddia ettim.
Yetmedi, eski ÖSYM başkanı Ali Demir döneminde birçok şikayet olduğunu da dile getirdim. Bunları söyleyen sadece ben değildim; AKP'li olmayan herkes benzer şeyler söyledi ve AKP'li olan herkes ya sustu ya inanmıyormuş gibi yaptı ya da "Biraz da biz yiyelim" minvalinde cümleler kurdu. Bugün ise soruları çalmak yerine "mülakat" adı altında yandaş seçimi gerçekleştiriliyor ve o gün Fethullah'a laf ettiğimiz için bizi üç kuruşluk aklı ve onuru ile tehdit edenler, bugün de bu sistemi savunuyor. Seçmen aynı seçmen, ülke aynı ülke... |
Allah belanızı versin elbet adalet gelir ezer geçer hepinizi.
Benim sınava girdiğim dönem 5 sene önce büyükten küçüğe sıralama gibi absürt olaylar vardı.Sınavın çalındığını herkes biliyordu. Bundan Akpnin de yararlandığı çok belli. Milletin ekmeğiyle oynarken devlete giren adamlar ingilizcenin "i"'sini bilimin "b"'sini bilmeyen insanlar sonra ziraate reklam yaptırırsınız vazgeç bu sevdadan diye |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalBornKillah -- 18 Aralık 2017; 13:39:2 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |