Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 5 Nisan 2024; 21:30:54 >

• Çok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl deneyimli mühendis için sadaka gibi bir şey, bir de buradaki mühendisler en iyi okullardan çıkan en iyi mühendisler oluyor, tr sektörü bitmiş

• Bunun doğru olmasını imkanı yok.

• bana da az geldi ama aselsanın daha doğru geldi

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam çok mühendis çalıştırıyorlar aselsan bu kadar mühendisi kaldırabiliyor çünkü cirosu çok fazla ama TUSAŞta durumun aynı olduğunu duymadım.

• Tainin zaten ne yapmaya calistigi belli degil, savunmada en cok torpil donen kurum acik ara farkla. Dagittiklari para kisi basi az ama yine de ayakta durmalari basari bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    risperdal kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Performans primi 2 maasi gecmiyor sanirim, banka primi var 20-30k arasi 3 defa, yine ekleyince 10 yil tecrübeli birine komik rakamlar ya, ulke çok pahali zaten, cocugu ozele vercek olsan maasin yarisi gitti vs.

Top student degilse baslangicta 65e yakin para girmesi yine feja degil de ilerisi yok iste, boyle yapinca sdam kalitesi dusuyo, adam kalitesi dusunce para da daha asagi iniyor, cikmaz çukur

• Komik rakamlar da benim için tr biteli çok oldu zaten.Fazlasını da verseler trde çalışmam.Gitme imkanı olan biri de neden bu ülkede yaşar anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EAD7F43AC -- 5 Mart 2024; 12:49:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.