Şimdi Ara

Savunma sanayiye kabul edildim ama yapabilecek miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilinen büyük savunma sanayilerinden birine kabul edildim ama ordaki kodlama hakkında bilgisi olan var mı? hangi dil kullanılır, neler yapılır? ben yeni mezun oldum ama teknik mülakatta sordukları sorular 1. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisinin yapabileceği sorulardı. hatta direk hackerrank'ten yazdırıp sormuşlar. aşağıdaki 3 soruyu bir saat sürede eksiksiz yaptım ama kafamda soru işaretleri var yapabilecek miyim. orda çalışırken zorlanıcagım algoritmalar olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poly_d -- 16 Şubat 2018; 13:36:10 >

• adamlar senin yeterliliğine bakmış ve sonuç olarak yeterli görmüşler gerisi onların sorunu. Allah utandırmasın hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük firmalar yeni mezuna hemen yapacak iş vermezler, 3-4 ay öyle geçer, kendine stres yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışacağın firmaya ve projeye göre değişiyor. İşler rutin olarak yürür ve genel olarak yeni teknolojiler kullanılmaz. Kendini Java 1.5 de kod yazarken bile bulabilirsin.

Algoritmada zorlanma gibi bir durum olmaz. Çalışacağın kurumdaki herkes senden daha deneyimli olacak ve sana yol gösterirler.

Türkiyenin en büyük savunma sanayisi firmalarından birisinden ayrıldım ben. Herkesin öve öve bitiremediği firmalar teknoloji ve ücret olarak sizi tatmin etmeyebiliyor.
  • MCXXXX M kullanıcısına yanıt
    Büyük bir firmada ben de 3 sene kadar çalıştım. Maaş cok kötü değildi ancak cok iyi de değildi. O açıdan sorun yok fakat bir konuda sıkıntı vardı: Cumartesi mesaileri. İlk başta tamam, fakat sonradan cok zorlamaya başladı, haftada 6 gün. Bahsettiğim yer İstanbul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsin korkma.
    hayirli forumlar
  • Öncelikle tebrik ederim. Konuya yazan arkadaşların da dediği gibi sizi ilk başta oraya alışma süreciniz olacağından fazla zorlayacaklarını sanmıyorum bende. Ayrıca belli ki sizin iş için gerekli yeterliliğiniz olduğu kanaatine de varılmış. Savunma sanayi bizim gözbebeğimiz sektörlerimizden. İşinizde de başarılar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.