Şimdi Ara

savunma sporları -- yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmustu -- 16 Aralık 2013; 21:55:11 >

• Kung Fu ve Muay thai
  • 16 yaşındaysan mma ağır gelir sana muay thai varsa sizin oralarda ona git derim yok wing tsun iyidir..
  • MMA ağır gelmez. Yaşın uygun. Ama MMA sert bir spordur yani sakatlanma gibi durumlar olabilir. Kungfu 'nun bir dalı olan Wing Tsun'u öneririm. (Yazdığın gibi, rakibinin vuruşlarını etkisiz hale getirip anlık saldırılar vardır bu sporun içinde.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacker.Exe

MMA ağır gelmez. Yaşın uygun. Ama MMA sert bir spordur yani sakatlanma gibi durumlar olabilir. Kungfu 'nun bir dalı olan Wing Tsun'u öneririm. (Yazdığın gibi, rakibinin vuruşlarını etkisiz hale getirip anlık saldırılar vardır bu sporun içinde.)

• wing chuna gideceksin eğer o olmassa muay thaiye git oda iyidir.

wing chunda uzak durman gereken organizasyonlar

EBMAS,CWTO,TWTEO,AVCI WT

gitmen gerekenler

Turkey wing chun council,IKAWA (murat kaplanınki) ve benim organizasyonum prowes.

en ucuz organizasyon prowestir,en pahalısı cwto ve ebmas bu ikisi cebini hortumlar.
  • Boks kursu varsa ona git derim. çünkü boksta biraz daha fazla yumruk yersin ve sokakta hiç korkun kalmaz. çünkü dayak yemenin ne olduğunu bilirsin. hem boks seni daha çevik atletik ve daha hızlı düşünmeni sağlayacak. aynı zamanda rahat bir şekilde fizik de yaparsın. o yüzden sana boksu tercih et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Etkili Savunma Sanatı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boksa git. Boksa gider biraz fazla yumruk yersin ama sakatlanma oranın %10. Kick boks ve muay thaide kısacası tkemeli sporlarda sakatlanma oranın %65+ ve sakat kalma oranında çok yüksek. tekme atarken yanlış atarsın ve sinirlerin, liflerin kopar veya kemiğin kırılır. bence buna değmez. o yüzden boska gitmeni öneririm
  • Kanka ben hem teakwando hem kickbox hem box hemde gures yaptim ama hicbirine cok iyi gibi bisey diyemem bende o yuzden wing chun a gidicem insaallah sanada oneririm cok iyi savunma sporudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.