Şimdi Ara

Savunma Stratejileri (Ogame Forumlarından Carpe Noctem'e ait...) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece ikisi yetmez arkadaşım.7500 muhrip ile bi simule et muhripler nerdeyse zararsız çıkıyor.Plazma ve gaus mutlaka olmalı...
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

derkin inşallah ay'ım olursa roketlerin ve hafiflerin kadar savunma yapmak istiyorum ay'a
  • işin kolayına kaçmak gibi olmasın ama plazma ve gaus yerine 1k daha roket atar + 1k daha ha eklesek farkedermi (Şu ana kadar hiç o rakamları göremedim o sebeple soruyorum )
  • Eder tabiki 1k roket ve ha belli süre sonra işine yaramaz onun yerine plazma + gaus koymalısın.Muhripleri düşürebilmek için.
    quote:

Orjinalden alıntı: tycstar

işin kolayına kaçmak gibi olmasın ama plazma ve gaus yerine 1k daha roket atar + 1k daha ha eklesek farkedermi (Şu ana kadar hiç o rakamları göremedim o sebeple soruyorum )
  • plazma varken gaus ta ise yaramaz
    zirh iyi ama karsidaki gemiinin zirhini delmek icin ion topu olmali
    plazma + ion koymali ki daha saglam olarak muhribi dusurebilsin
    ion omassa muhripleri dusururken plazmalar kayip veriyor
  • şu an rakamları uydurucam

5k roketatar
    5k ha
    590 iyon topu
    190 gaus

'a yakın yada eşdeğer olabilmesi için kalkan kubbelerinin kademe kaç olması gerekir bence olumsuz bir cevap alıcam ama yine merak ettim
  • @tycstar sorduğun soruyu anlamadım.Ne demek istiyorsun biraz daha açar mısın?Bu arada sende galiba e37de oynuyorsun.
  • quote:

şu an rakamları uydurucam

5k roketatar
    5k ha
    590 iyon topu
    190 gaus

'a yakın yada eşdeğer olabilmesi için kalkan kubbelerinin kademe kaç olması gerekir bence olumsuz bir cevap alıcam ama yine merak ettim

Küçük kalkan ve büyük kalkan kubbesi sadece bir kez basılmıyor muydu?
  • ben onu o amaçla sormadım araştırmada koruyucu kalkan tekniği varya onu atıyorum 35-40 yaptık kademe olarak savunmada 10k roket atar 10k ha falan basmaya gerek olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: redkit23

metal madeni:21
    kristal:18
    deuterium:18
    füzyoenerji:5
    bilimsel araştırma:7
    roket atar :403
    hafif lazer topu:381
    ağır lazer topu:10
    gaos topu.0
    iyon topu:0
    küçük büyük kalkanlar ve koruyucu kalkanar 8. kademe ve silah tkniğide 7. kademe ii gidiyomuyom 1 ay içinde

kristali döteryum dan daha fazla yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

5k roketatar
    5k ha
    590 iyon topu
    190 gaus

kalkan kubbeleri sadece 1 kere basılıo zaten basınca görürsünüz bir daha basılamaz dio

• quote:

Orjinalden alıntı: Rejhata

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

5k roketatar
    5k ha
    590 iyon topu
    190 gaus

kalkan kubbeleri sadece 1 kere basılıo zaten basınca görürsünüz bir daha basılamaz dio

arkadaşım lütfen post ları iyi oku ben onların kademelerinden bahsediyordum!!! Oyun sizin aklınızı bulandırmış hayatta daha iyi şeylerde var

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoala -- 12 Mart 2007; 23:28:04 >

• plazmanın yararı warmı savaşlarda
  • bence savunma gereksiz bir uğraş,onun yerine filo basmak daha mantıklı,tabi on süreniz iyiyse...10k lık madeni korumak için 1000k savunma basmak bana mantıksız geliyor ama siz bilirsiniz yinede.filo korumak için savunma basmak yine mantıksız , ACS den dolayı 3-4 eleman birleşip filonuzu rahatlıkla alabilirler.on olmak en iyi savunmadır,on olamadığınız zaman yerde mal ve filo bırakmamakta güzel bir savunma yöntemidir.bu oyun online bir oyun,online olamıyorsanız hiçbirşey sizi kurtarmaz : ) tabi filocu olmanında sorumluluğu çok fazladır,filonuzun gitmesi evlat acısı gibi koyar ki ACS den dolayı hiçbir filo güvende değil artık.
  • savunma her eve lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReFReSH

quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Valla güçlü bir düşman seni gözüne kestirdiğinde, hiç şansın yok. Bana 300'ün üzerinde GAR gelmişti (1.Evren), ve Nanit bile yetiştiremedi. Yapacak hiçbirşeyim yoktu. Ama inatla oyunu bırakmadım, tekrar toparladım
    Özellikle intikam için geliyorlarsa hiç şansın olmuyor, çünkü saldıranlar kar/zarar hesabı yapmıyor, çökertmeye geliyorlar.

savunma yaptın mı adam gibi yapıcaksın. bir ogame forumunda(isim vermiyeyim) keroine isimli üyenin savunmasını indirmek için 3800 civarı gar gerekiyo. sen olsan atar mısın ?

evet yapmıştım bi zamanlar baya bi plazma vardı yanlış hatırlamıyorsam oyunum kapatıldığında 15k ulaşmıştı plazma sayısı ama 8 ay tatilde kaldıktan sonra 35 gün sınırını unutunca kapatmışlar hesabı ne kadar kötü olmuştum bilemezsiniz. salaklığıma gitti o kadar emek tamda naniti 7 ye çıkartacaktım pfffff her 34 günde br tatilden çıkıp geri giriyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keroine -- 1 Nisan 2008; 12:49:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dinçer

3800 gar diyorsunuz da 40 kişilik bir ittifakta herkes 50 gar atsa 2000 gar yapar. 2000 garla sizin savunma gayet yumuşar. arkadan ÖYlerle de daldılar mı savunma falan kalmaz. sadece plazmaları indirseler yeter. roket atar için gar atmaz adam. filosuyla alır zaten onları.
    yani savunma boşa maden harcamadır arkadaşlar. o kadar savunma basana kadar filo bassanız daha iyi olur.

arkadaşlar burada ismi geçen savunma manyağı oyuncu benim önceki mesajımda da belirttiğim gibi oyunu hayat şartlarından dolayı tatile almasaydım nanit i o gün 7 basacaktım ayrıca o kadar savunmayı koruyacak 10,000 komuta 5000 küsür muhrip 96 tanede öy ve 120 yakalayıcılı bir gezegene evren birincisi bile dalmaz tabi bu kadar filo savunma olayı 3 sene kadar oluyor gideli ama ben zaten zevk için oynuyordum 3.milyon sonda ile bir günde 200 milyondan fazla maden elde ediliyordu o zamanlarda sabah 9 gece 2 online dım zaten benim oyun son sayfalarını doldururken sonda saldırısını da yasakladılar oradan baya çöp toplamıştım zaten sondalar paslanmıştı ses geliyordu farkediliyordum

bu ardaa ekleme yapayım sonda saldırısından gelen maden ihtiyacımı rahatlıkla giderdiği için bütün madenleri depoları ve enerji santrallerini yıkmıştım bina olarak ters. robot. nanit. bal. ve roket silosu baya bir kademedeydi araştırmalarım casusluk silah kalkan ve zırh 20 kademe (o zamanlar araştırma puan yazmıyordu yanlış hatırlamıyorsam) diğerleride 15-20 arası değişiyordu tabi gerekli olanlar bir ittifağa girmek gereksizdi benim için sadece gezegen menüsünde ittifak bölümü boş olmasın diye giriyordum gızık olurum birşey yazılmak için ayrılan ve boş duran yerlere orayı koyuyorsan dolduracan kendi kurduğum ittifaklar hiç tutmadı diğer ittifaklarda da asalak çoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keroine -- 1 Nisan 2008; 23:37:32 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.