Şimdi Ara

Savunma Stratejileri (Ogame Forumlarından Carpe Noctem'e ait...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla yanlışın var. Sömlerde 200-300 plazması olanları bile çökertiyorlar. Benim sömde 6000 roket, 3000 h.l, 1000 a.l, yüzlerce gaus ve 200 plazma vardı, yanında da 60 yakalayıcı vardı. Arka arkaya 3 kez saldırıp tüm savunmayı yerle bir ettiler, ondan beri savunma basmıyorum sömlerde. Üstelik sömde maden bile yoktu. Sadece birine saldırmıştım, aynı ittifaktaki yüksek puanlı bir oyuncu intikamını aldı.
  • Aryıca savunmalarım saldırı gücünün yanında çerez gibi kaldı. Her gemiden onbinlerce vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertace

plazmalari garlasan yeter elimde 3500 bobardiman 9000 komuta 500 firkateyn var...

Plazma yoksa kayipda yok

el elden üstündür dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

ana gez baya kastim ama yine de saldirinca gecilebiliyor

eski mesajlarimdan bilirsiniz belki forumu takip edenler bilir ancak

somleri mutlaka yakalayici ile korumak gerekir gar karsisinda 40 yakalayici lazım

somlere de orta vadede 400 hlt 1000 ra 10plazma + uzun vadede de 1000hlt 2500ra 25 plazma koyun
    kolay kolay saldırılamaz bir vaziyet olur ha şimdi saldırmak isteyen kafaya koyar yine saldırır da
    20 plz olan bi somu kimse gozonune alip kolay kolay gelmez

arkadaşım çok haklısın GAR karşısında hatta 40 bile az heleki ilk 500'e girmek gibi bir amacın varsa...
  • Savunmacıysan etliye sütlüye ve ilk 1500 ün altında çapulcu ittifaklarına karışmayacaksın yoksa sadece kıllık için indirirler savunmanı.Bütün harcadığın emek gider.Ya da aya yapacaksın savunmayı benim öyle bir şansım yok ay ufacık :)Sömürgeye savunma yapyım.Saldıran yok...

Savunma Stratejileri (Ogame Forumlarından Carpe Noctem'e ait...)

ayrıca filom hep yerde saldıran olmadı daha.9. danda sonda yedim....

• yaw bosverin sawunmayi elbet birisi size saldirir yani saldirmaktan korkmak yerine ustune gidin hic yoktan kimseden korkmazsiniz siz 500. olsaniz bile 100. adama köksöktürürsünüz
  • ya beyler acil cvp yazın ben bugün hiç online olmamıştım akşam geldim baktım 1 saldırı war neyse 1 de baktımki sömürgelrin altında ay war galaksiye baktım benim da bir ay war ben istemedim nasıl geldi anlamadım bide baktım ayın içinde sadece robort bide hammade depoları war ne yapcam bilmiyorum yardım çok acil
  • dostum tebrikler nurtopu gibi bir ay'ın olmuş... ay merkez istasyonu yapıp aydaki alanı kullanıma acacaksın, daha sonra da radar yapıp, başkalarının filo hareketlerini takip edebilirsin...
  • tm anladım bir ayım olmuş ama ay hiç ilerlemiyo metal kristai deuterium enerji hepsi sıfır ya ilertecek metal madenler k rsitel madenleride yok nasıl ilerletecem abiler bir yardım edin
  • Ayda üretim olmadığı için anagezegeninden nakliye ile ayına maden göndericeksen gönderdikten sonra ilk Ay Merkez İstasyonu bas ki alan genişlesin ay merkez istasyonunun bir kademesi 3 alan verir
  • sagol yardım için bir sorum olcak ay da normal bir sömürge gibimi olcak ben ay istasyonu yapınca madenler ve diğerl alnlar açılacak yani ay ı nasıl geliştirecem ne işime yaraycak yarar mı zarar mı
  • Ayda maden üretimi açılmaz oraya hep maden yollamak zorundasın ayın yararı aydakı radar istasyonudur onu kademelerini yükselttikçe başka oyuncuların filo hareketini görür ve onları kitleyip filolarını vurabilirsin bide sıçrama geçidi var fakat onu kullanabilmek için 2 ayın olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Savunmacıysan etliye sütlüye ve ilk 1500 ün altında çapulcu ittifaklarına karışmayacaksın yoksa sadece kıllık için indirirler savunmanı.Bütün harcadığın emek gider.Ya da aya yapacaksın savunmayı benim öyle bir şansım yok ay ufacık :)Sömürgeye savunma yapyım.Saldıran yok...

güzel filo e1desin deme?

savunmanda ne var?

• Savunmaya bak beav
  • 3800 gar diyorsunuz da 40 kişilik bir ittifakta herkes 50 gar atsa 2000 gar yapar. 2000 garla sizin savunma gayet yumuşar. arkadan ÖYlerle de daldılar mı savunma falan kalmaz. sadece plazmaları indirseler yeter. roket atar için gar atmaz adam. filosuyla alır zaten onları.
    yani savunma boşa maden harcamadır arkadaşlar. o kadar savunma basana kadar filo bassanız daha iyi olur.
  • Dinçer tabi diyeceklerim biraz hayali...

20000 gar diyosun savunmadan 1. olduysan 1.evrende acaba nası yumuşar

1.evrende savunmayla birinci olduysan 40 ittifaktan 40 kişiden 20000 gar bile atsalar sallıyorum adamda en az 500k roketatar mı olur bilemiyorum belki 1m tane vardır sallıyom tabi
  • arkadaşlar bana ne önerisiniz saldırımı savunmamı madenler mi araştırmalr mı filolarmı hangisi
  • bence sömürge çıkarana kadar savunma ilk söm. yanına kur ona filo bas sora ana gezegene filo sora yapacağın her söm'ye filo en sonnda ay'a da savunma

yani ben bunu yapardım
  • zaten benim söm war 3 tane 1 de ay ama ana gezen 4:90:8 sömler ona çok uzak yanına koyamadım sömleri ama söylediğin taktiği uygulacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Savunmacıysan etliye sütlüye ve ilk 1500 ün altında çapulcu ittifaklarına karışmayacaksın yoksa sadece kıllık için indirirler savunmanı.Bütün harcadığın emek gider.Ya da aya yapacaksın savunmayı benim öyle bir şansım yok ay ufacık :)Sömürgeye savunma yapyım.Saldıran yok...

üstad nerelerdesin sen ya resimleri görünce derkiiiin diye bağrıcaktım baktım zaten sensin şuan durumun nedir e1de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.