Şimdi Ara

Savunma yaparken adamlar koşamıyor (ayarlar bozuldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2 aydır sorunsuz oynadığım pes'te bugün acayip bir sorun var dhciler bugün forumda bağlı çalım muhabbetini öğrendim uyguluyim dedim yaptım ayarları tam oyuna girdim oyunda bir saçmalık var durup duruken çalım yapmaya çalışıyor oyun bir de mesela top rakipteyken benim kontrol ettiğim adamlar koşamıyorlar, moonwalk yapar gibiler milimlik adımlar atarak yavaş yavaş hareket ediyorlar RB(R1) basıyorum ama öyle kalıyorlar sanki tuş bozulmuş gibi diceksiniz ama bu sefer de ataktayken koşabiliyorlar ama durup duruken çalım atıyorlar gamepadde sorun vardır dedim değiştirdim 2. pad i taktım o da olmadı oyundaki çalım ayarlarımı sildim yine olmadı controller ayarlarından "load guest data" yı seçtim gene olmadı

Dünyanın en saçma hatasına karşı ne yapabilirim ? teşekkürler. Bu arada xbox kullanıcısıyım, gerçi anlaşılıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mac -- 5 Şubat 2011; 16:08:53 >

• Teşekkürler arkadaşlar

sorunun çözümünü buldum ama savelerim gidiyor normalde hafıza kartına save ederim oyun açılışında onu seçerdim onun ayarları bozuldu diye hard diski seçtim yani oyunu ilk gün açtığımdaki gibi şeyler çıktı sorun düzeldi ama saveler yok tabiiki ordan oraya taşıyıp denemedim bwlki olur pek umursamıyorum zaten :D
  • her ne kadar kimsenin bibisinde olmasamda, olayın anasebebini buldum

Oyun hızı ayarını +1 yaptığım için oluyormuş çok saçma biliyorum ama onun için oldu 0 a aldım bende +2 de şen koşan çocuklar gibi oynuyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.