Şimdi Ara

Savunmam var ama savunmamdakiler saldırmıoo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane gaus topu 2 tane kruvazör 7 tane hafif avcı 1 buyuk nakliye gemisi 2 hafif lazer topu 1 tane roketatarım var ama dun gece biri saldırdığında hiçbiri savunma yapmadı raporlara baktığımda savunmamda hiçbişi gozukmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboliulan2 -- 19 Ocak 2006 17:13:40 >

• yok mu cevap?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baboliulan2

yok mu cevap?

kardes rapora iyi baksaydın adam sömlerine falan saldırmış olmasın
  • garibanların ateş edecek zamanı olmamıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_gs

garibanların ateş edecek zamanı olmamıştır

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_gs

garibanların ateş edecek zamanı olmamıştır

• yok ya somurgeye falan saldırmamışlar 10 kere baktm rapora bende hiç bişi savunma yapmamış savastan sonra baktım gaus topu falan duruyo hepsi ama bugun kalmadı hiçbiri biri gelip supurmuş şerefsiz tam 3 kere saldırmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Sözüm Var
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok ya somurgeye falan saldırmamışlar 10 kere baktm rapora bende hiç bişi savunma yapmamış savastan sonra baktım gaus topu falan duruyo hepsi ama bugun kalmadı hiçbiri biri gelip supurmuş şerefsiz tam 3 kere saldırmış

nie serefsiz dionki sen baskasına saldırınca mutlu oluyon ama demi

senin olayda ogame in kerametlerinden biridir

• ben ama kımseye gunde 3 kere saldırmıorum ayrıca herif üşenmedn 2.galaksiden 4.galaksiye gelıo varmı bole bişi kardeşim yaa ayrıca herif bana sureklı saldırırsa hergun 3 kere şikayet edebilrmym?
  • quote:

ben ama kımseye gunde 3 kere saldırmıorum ayrıca herif üşenmedn 2.galaksiden 4.galaksiye gelıo varmı bole bişi kardeşim yaa ayrıca herif bana sureklı saldırırsa hergun 3 kere şikayet edebilrmym?

hayır o kural zaten 3\24 yani 24 satt içinde 3 kere.. yani seni tarla yapabilir

en iyisi sen sömüne yerles

• Zaten senin savunmanda 2 tane gaus var.Sadece bunlar savunma yapar.Geriye kalanı saldırı gemileridir.Onlar da çok az savunma yapar.O yüzden yenilmen normal.Hem tanımadığın kişilere "herif" demen yanlış.Adam desen hadi neyse.Ama "herif", "şerefsiz" bunlar kötü.Başkaları senin hakkında böyle konuşsalardı......

• Birincisi Senin sorunun Oyunun Genel bi problemi yani normal deyimle BUG lardan biri ara sıra böle şeyler oluyor.. ikincisi de adam sana 3 gün boyunca günde üç kere dalarsa gelişmeyi engelleyici saldırıdan ceza yer bu yuzden şikayet edebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ush

Birincisi Senin sorunun Oyunun Genel bi problemi yani normal deyimle BUG lardan biri ara sıra böle şeyler oluyor.. ikincisi de adam sana 3 gün boyunca günde üç kere dalarsa gelişmeyi engelleyici saldırıdan ceza yer bu yuzden şikayet edebilirsin

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark Flyer

Zaten senin savunmanda 2 tane gaus var.Sadece bunlar savunma yapar.Geriye kalanı saldırı gemileridir.Onlar da çok az savunma yapar.O yüzden yenilmen normal.Hem tanımadığın kişilere "herif" demen yanlış.Adam desen hadi neyse.Ama "herif", "şerefsiz" bunlar kötü.Başkaları senin hakkında böyle konuşsalardı......

belki saldıran hatundu nerden biliosunuz...

bu oyunu sadece siz oynamıosunuz beyler...

• quote:

Orjinalden alıntı: ceroo

quote:

Zaten senin savunmanda 2 tane gaus var.Sadece bunlar savunma yapar.Geriye kalanı saldırı gemileridir.Onlar da çok az savunma yapar.O yüzden yenilmen normal.Hem tanımadığın kişilere "herif" demen yanlış.Adam desen hadi neyse.Ama "herif", "şerefsiz" bunlar kötü.Başkaları senin hakkında böyle konuşsalardı......

aynen ben cok denk geldim kızlara

kızlara nakliye yapmaktan kendimiz açlıktan sürünüyorduk a.q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 22 Ocak 2006 4:48:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

quote:

Orjinalden alıntı: ceroo

quote:

aynen ben cok denk geldim kızlara

kızlara nakliye yapmaktan kendimiz açlıktan sürünüyorduk a.q

• Benim yan sayfada bi hatun vardı oynayan iş oldum baktım pas vermiyo bi gece gittim vurdum Sonra yazdım sen git el işi ör kızım diye

Oda bana şunu dedi " Vurursun tabi gücünüz anca kadınlara yeter hayvan herifler Seni bak napcam ben ilk 10 da tanıdıklarım var seni patlattırmassam gorursun sen "

NOT : O ara ben 57. fln dim tanıdıgım dediği adam 9. cuydu bi aya kalmadan o elemanı yetişip vurmuştum

Kıssadan hisse : Kız yalakası olan adama acımam , bana bakmayan kızada acımam

• Adam güçlü geldiyse savunman bir işe yaramaz savunma yapmıyor değiller mesela 10 komutan var adam 100 komutayla geldi kayıp vermeden süpürüyor ortalığı
  • arkadaşım sana naçizane bir öneri sendeki 1 gausun yerine önce 10'ar tane hafif lazer ve roketatar bas daha verimli olurdu bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.