Şimdi Ara

Hiçbir şeyde iyi değilim berbatım. (kendimden biraz bahsettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. Dersler, üniversite birinci sınıfım sanırım kalıcam.
    2. Bilgisayar oyunları, online herhangi bir oyunda iyi bir derecem yok, genelde 1v1leri kaybederim.
    3. Tavla okey kağıt şans oyunları, 1 1 mi gerekiyor, düşeş atarım. Poker filen denedim, oyun bana hergün bedava çip gönderiyor yoksa masaya oturamıyorum.
    4. Özgüven, bende olmayan birşey üzerine nasıl bir örnek versem, hah mesela tahtaya kalktığımda kalbim sıkışır hiç uzun süre durmadım dursam büyük ihtimalle ölürdüm.
    5. Çekingenim, şöyle söyleyeyim boğuluyor olsam birinden sırtıma vurmasını rica edemem.
    6. Sanat, bu kelime bende hiçbir anlam ifade etmiyor. Müzik mi, yapamam. Resim mi, çizemem. Sanat doğanın her alanında filen derseniz de eminim ki o alanların hepsinde birer birer berbatımdır.
    7. Provokasyonlara hızlı kanarım. Siyasi görüşüm saniyeler içinde değişebilir. Bugün akp derim yarın chp. (Ha asla hdp demem o ayrı.)
    8. Başladığım işi bitirmem. Bugüne kadar bitirdiğim oyunlar sayılıdır, örneğin bioshock infinite'e resmen aşık oldum ve cracklendiği gibi oynamaya başladım ve yakın zamanda bitirebildim. Dishonored keza öyle ve bitmedi bile sanırım. 1 sene önce harry Potter serisine başladım 9 aydır 3. Kitaptayım.
    9. Ölümüne tembel, bi o kadar da gereksiz işlerde ustayım. Örneğin o gün yapmam gereken bi iş gitmem gereken yerler var, gitmem. Yerimden kalkmak zor gelir. Ama gider internetten saçma sapan diy şeyler bulur onlarla uğraşır ortaya bi ürün çıkarmadan bırakırım.
    10. Manita yapamam. Bi arkadaş vardı 6 senedir manitası yokmuş en son ortaokulda olmuş. Onunla aynı durumdayım şu anda. Ama ben orta sonda ayrılmıştım, yani 5 sene ediyor, hadi gene iyiymişim.
    11. Yeteneksizim. Bu biraz sanat ile ilgili yazdığıma giriyor gibi ama değil zanaatten de anlamıyorum. Yani böyle el işi gerektirecek şeyler, sonra çivi çakmak olsun marangozluk tarzı şeyler olsun onlar bende sıfırdır.
    12. Korkağım. Evet. Karanlıkta uyuyamam. Yani aslında karanlıktan korkmam, karanlığın ardındaki.. Kimi kandırıyorum. Sonra kavgadan korkarım sanırım, biriyle tartışmak bile beni korkutur, insanları kaybetmekten korkarım.
    13. Kalp kırmayı sevmem ama bu konuda üstüme yoktur. Sinir olduğumda o kadar iğrenç biri olurum ki, kendimden tiksinirim ama o an kendime engel olamam.
    14. Müslümanım ama hiçbirşeyi dört dörtlük yapamam.
    15. Günahkarım ama sevaplarım da az değildir.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Ben berbat biriyim. Hayatımda doğru giden hiçbirşey yok, kötü gidebilecek herşey kötü gidiyor. Sanırım kötü bir insanım, iyi insanların başı bu kadar kötü durumlarda olmaz herhalde.

Lakin kötü biri olduğumu düşünmüyorum, çünkü öyle insanlar var ki, devir öyle bozuldu ki, kendimi yalnızca değişen topluma ayak uyduramayan sessiz sakin bir birey olarak görüyorum. Evet evet bu daha havalı oldu.

(Konu açmak ne kadar doğru bilmiyorum, olsun millet sözlüğe başlık açar gibi konu açıyor benim yaptığım çok mu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çoğumuz böyleyiz arkadaşım, kendini kötü düşünme
  • Kimse mükemmel değildir. Kendine çok fazla yüklenme.
  • kayra forumun psikolojisini bozdu
  • Bu yaşlarda normal. Böyle diyenler ileride fırlama oluyorlar.. Aman nefsine hakim ol..
  • What did Albert Einstein mean when he said: "Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid

Hiçbir şeyde iyi değilim berbatım. (kendimden biraz bahsettim)
  • sağolun beyler iyi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takma kardeşim kafana gelir geçer
  • Berbat olmakta iyisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından orta sonda sevgili yapmışsın. Hiç sevgilisi olmayanlar da var

• Blok

• Başladığın işi bitir.
  • Kendini sıkma kardeş, hiçbir şeyde iyi değilsen de sıkıntı yok. Seni sen olarak sevmeyenler batsın. Bunları yazabilmişsin ya, bence o kadar berbat biri değilsin. Böyle şeyleri kendinde olup inandıramayanlar var. Bence tanıdığım çoğu kişiden iyi birisin, sen de demişsin zaten. Benim de özgüvenim çok düşüktü eskiden (1-2 sene öncesine kadar). Hâlâ bazen sıkıntılar yaşıyorum hatta. Özgüvenimi artıran en önemli şey korkularımın üzerine gitmek oldu. Yani gidip tek başıma kafede oturamazdım, bunu yapmaya başladım. Sonra üniversiteye başladığımda kendimi insanlarla tanışmaya, ilk hamleyi yapmaya zorladım. Çoğu güzel geçti. Şu an az çok rahatım yeni insanlarla tanışırken. İnşallah sen de kendinde bu gücü bulursun. İyi birisin, buna inan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Blok

Az bi kameraya yaklaş, yaklaş bi yaklaş
  • Aynı ben lan ahsbssb

• yapamam,edemem gibi kelimeleri hayatından çıkarmazsan bu şekilde devam edersin.

• Azimsizsin karsim biraz da karakterin oturmamis gibi henuz

• Kardeşim her maddeden sonra senin aldığın her nefes ziyan dedim ama döndüm baktım kendime, birçok konuda seninle aynıyız.

Hatta emin ol, imrendiğim veya yazdıklarına göre imrenebileceğin çoğu kişi bile senin gibi hissediyor.

Durumunu kendine olumsuzluk değil, farklı bir kişilik olarak tanımla ve farklı olmanın avantajlı duygusunu hisset.

• Derslere çalışmadığın için derslerden kalıcan. Bir şeyde başarılı olmak için emek verirsin yeteneği kim takar. Tembelsen bedelini öde napalım

• o kanka, seni kusurlarına öyle bir alıştırmışlar ki sadece onları görüyorsun. Acilen bakış açını değiştirmelisin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.