Şimdi Ara

Savunmanın öne çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlarla sürekli turnuva yapıyoruz ve genelde R.Madrid i alıp Ronaldo yu ileri koyuyorlar.
    Kanattan atılan topu Ronaldo %80 alıyor markaj olsa dahi benim istediğim savunmam öne çıkmasın mümkünse ceza sahasının 3-4 metre önünde takılsınlar ama yok illa ki son adamın yanında geziyorlar son adama da ara pas atıldığı zaman geride kalıyorlar özellikle Pique Ronaldonun hiçbir topuna yetişemiyor.Bunu nasıl önlerim ? Markaj yapmayı sevmiyorum markaj yapınca bu sefer açıktaki oyuncuları iş yapıyor ben direkt savunmam istediğim yerde kalsın istiyorum.

Yardımlarınız bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Beyler bir sorum olacak
    Arkadaşlarla sürekli turnuva yapıyoruz ve genelde R.Madrid i alıp Ronaldo yu ileri koyuyorlar.
    Kanattan atılan topu Ronaldo %80 alıyor markaj olsa dahi benim istediğim savunmam öne çıkmasın mümkünse ceza sahasının 3-4 metre önünde takılsınlar ama yok illa ki son adamın yanında geziyorlar son adama da ara pas atıldığı zaman geride kalıyorlar özellikle Pique Ronaldonun hiçbir topuna yetişemiyor.Bunu nasıl önlerim ? Markaj yapmayı sevmiyorum markaj yapınca bu sefer açıktaki oyuncuları iş yapıyor ben direkt savunmam istediğim yerde kalsın istiyorum.

Yardımlarınız bekliyorum

taktiksel ayarlardan standartı seçip alta doğru defans çizgisini artır ne kadar artırırsan o kadar ortasahaya yakın oynarlar.

• hworm kullanıcısına yanıt
    Ben savunmanın çıkmamasını istiyorum.O zaman defans çizgisini 0 mı yapıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Ben savunmanın çıkmamasını istiyorum.O zaman defans çizgisini 0 mı yapıcaz ?

evet aynen öyle ama sıfıra dayamana gerek yok 3-4 işini görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.