Şimdi Ara

SAW 4 2007-sonbaharda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saw1,Saw2 veSaw 3'ü izledim süper filmlerdi hepsi birbirinden güzellerdi ve Saw 4'ü heyecanla bekliyoruz...
  • bende hiç izlemedim...Arkadaşlar kabaca konu nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

bende hiç izlemedim...Arkadaşlar kabaca konu nedir???

saw filmlerini mi hiç izlemedin sub?
  • Bence konusu hic anlatmayalım alın ve izleyin kesinlikle begenceksiniz süper ötesi bir film senaryo atmosfer filmin ileryesi falan mükemmel ve hic sıkmıyor film.
  • hepsini izledim 1 2 ve 3 ama 1 den sonrakiler berbat hatta rezalet bence.... hep aynı şeyler... tuzakla insaların kendilerini kurtarmaya çalışırken piskopatça ölmeleri.. film bundan ibaret bence baydı 1den sonrası tabi zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı ama ben saw1 sen sonrasını hiç begenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shen

Testere serisini hiç izlemedim...
    Bir gün oturup 3 filmi birden üstüste izleyeceğim!
    Bakalım nasılmış?..

mutlaka izlemelisin !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shen

Testere serisini hiç izlemedim...
    Bir gün oturup 3 filmi birden üstüste izleyeceğim!
    Bakalım nasılmış?..

Aman şenlong sakın bulaşma abi.Kötü film izlemek gibi manyak bir hobin varsa o ayrı tabii.
  • Galiba posta'da okuduğum haber doğruymuş....
    Temmuz'un ortalarına doğru posta gazetesindeki haber aynen şuydu;
    "Testere filmiyle büyük bir başarı yakalayan Darren Lynn Bousman,Lionsgate firmasıyla birlikte 13 proje üretmek üzere anlaşmaya oturmuşlar...."
    Biliyorum şu an "O HA!!!" der gibi bi haliniz var.Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmiyorum ama haber buydu.
    Hem ben demiştim abicim 4'ün çıkacağını hatta 5'te çıkar....
  • bitsin artık şu iğrençlik korku ile iğrençliği ayıramayan sayılı filmlerden biride saw serisi... ilk film gerçektn çok mükemmeldi, dedim bak olay budur diyolaglar süper konu süper herşey kendi içinde kurgulu ama hiçbir mantık sorunu yok vs. ama 2. film çıktı alelacele gittim film e tabi büyük bi heyecan büyük bir umut ama oda ne sanki ellerinde çürüyecek kırmızı boya varda kullanıyolar ziyan olmasın diye.. her yer kan her yer ama istisnasız millet düz yolda yürürken bile biyerleri kanıyo zaten filmin sonlarına doğru dedim heralde reklam girdi, adli tıptan bi iki kişi otopsi eğitimi veriyo... ve gerçekten kötüydü 2. film herşey sadistlik kan böbrek kafa göz felan havada uçuşuyo 3. film zaten bi iki doz daha fazlasıydı... sevenler olabilir diyecek sözüm yok ama eğer saw korku - gerilim olarak çekiliyosa daha dikkat edilmesi lazım... 1 kere bile korkmadım gerilmedimde ama her sahnede nedense miğdem ağzıma geldi... biri domuzun bilmemnereleri içinde boğulur, birinin kolu bacağı merdane misali döndürülür koparılır birinin gözünü çıkar birinin bulduğun yerine pranga....

• Desdere 4 he mi? Daha ne kadar kanlı ve iğrenç yapabilirler ki? İlk film gayet orijinal ve güzeldi ancak 2 ve 3'de sinemada dayanabilme sürem git gide azaldı,hele 3'de kendimi zor attım dışarıya,buna hiç gitmem herhalde...
  • daha çok vahşet daha çok kan
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

daha çok vahşet daha çok kan

Dehşet-ül Vahşet
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

walla 3 ü henüz izlemedim ama umarım suyu çıkmamıştır..çıkmadıysa bile 4 te çıkar

• Saw 4'ün konusu saw 3'ün bitiminden başlıcak hatırlayın jigsaw doktor karıyı öldürdü ve kendide öldü ama o adamın kızı jigsaw'ın elinde ve kendinden başka yerini bilenide yok! O adam jigsaw'ı öldüren kızını bulmaya çalışıp ne türk tuzaklarla karşılaşacak ve kendi hayatı pahasına nelere katlanacak! Bence 4 böyle olucak 3'ün bitimine bakarsak! AMA İLK FİLMİ ASLA TUTAMAZ JİGSAW'IN O YERDEN KALKTIGINI GÖRDÜGÜMDE AZIM KULAKLARIMA KADAR AÇILMIŞTI NE OLU LAAAAAAAA DEMİŞTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 12 Mayıs 2007; 2:13:24 >
  • saw 1 bence cok guzeldi 2 ve 3 te ayni tadi almadim diyebilirim ama bu kotu anlamina gelmiyor sadece 1 kadar guzel degildi benim icin, simdi 4u bekliyelim bakalim pek bir zaman kalmamis
  • fragman yok mu
  • sabırsızlıkla bekliyorum

acaba miras kime kaldı
  • 4 filmlik bir seri olacağı taa ilk film yayınlandığından beri biliniyordu zaten. filmin yönetmeni mi yapımcısı mı bilmiyorum bu konuya bir röportajda değinmişti.
  • Bence 3'te bitmeliydi ... işin b0ku çıkıcak yine
  • Bu filmin konusunu bilen var mı? ne oalcak acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.