Şimdi Ara

SAW 4 2007-sonbaharda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Testere 4 gelecek sonbaharda gösterime giriyor , resmi duyurusu yapıldı kaynak sormayın netten aratın bulursunuz, gecenin bi saati uğraşamıycam şimdi :)

herkese iyi akşamlar

• Her zamanki gibi merakla bekliyorum
  • sağol nicker :)
  • vay be serinin uzaması güzel ama 3 filmden sonra seri bitmiştir duygusu hakimdi.sabırsızlıkla bekliyorum.
  • neye dayanarak film yapıcaklar ki???

herkes öldü yaw...ortada jigsaw migsaw kalmadı...amanda da öldü...zaten 3.filmde herkes öldü...kimse kalmadı...

eeeee...4. filmde nolcak??? millet kendi kendine mi tuzak kurcak???
  • garanti fimin başlarını nasıl böyle bi işe kalkıştığının nedenlerini falan gösterir yani hikayesini anlatır.Bence manitasıyla ilgili bütün bunlar.Ama bence jigsaw ölmedi yada aslında jigsawda bi OYUNCU muydu.Valla herşey beklerim o son sahneden sonra asıl adam falan çıkarmış offf.Valla testerenin senaristine ve yönetmenine ödül versinler.Bölye bi zeka yok.

dostum izlemedim mi filmi sonunda dediya karı ölen adama.Kızın bi odada ve yeterli oksijen yok falan.Bu son oyun herhalde herşeyi hazırlamıştır şerro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego-21 -- 19 Kasım 2006; 11:39:47 >
  • 26.10.2007 de gösterimde
  • harbiden ya herkes öldü oraya kapatılan ufak kız ve onu bulmaya çalışacak babası kaldı bi? Nasıl olacak bu iş? Yoksa Bizim tümör john kendine başka bir mürid dahamı buldu?
  • saw 4 kesin gibi birşey zaten. hatırlarsanız 3. filmin sonunda, doktor kadının kocası jigsaw ı öldürürken jigsaw, "kızının nerede olduğunu sadece ben biliyorum" (ki bu bizim işkence mekanı tuvalet olabilir) demişti. bununla ilgili olacak 4. filmde büyük ihtimalle.
  • Saw 3 beklediğim kadar iyi deildi.serinin en kötüsü demek istemiyorum ama İlk 2 si kadar iyi deildi bence.
    3. Filmde akıl oyunları ve zeka ön planda değildi.Daha çok kanlı sahneler üzerinde durulmuş.Umarın 4. filmde böyle olmaz.
  • .... çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

neye dayanarak film yapıcaklar ki???

herkes öldü yaw...ortada jigsaw migsaw kalmadı...amanda da öldü...zaten 3.filmde herkes öldü...kimse kalmadı...

sen o senarist kadar yaratıcısını gordunmu o gene bişe yapar eder gene dumura uratır bizi hiç telaşlanma;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Saw 3 beklediğim kadar iyi deildi.serinin en kötüsü demek istemiyorum ama İlk 2 si kadar iyi deildi bence.
    3. Filmde akıl oyunları ve zeka ön planda değildi.Daha çok kanlı sahneler üzerinde durulmuş.Umarın 4. filmde böyle olmaz.

de arkadaşım merak etme katılan birileri çıkar...Mesala ben... Harbiden serideki en kötü filmdi...
  • Testere serisini hiç izlemedim...
    Bir gün oturup 3 filmi birden üstüste izleyeceğim!
    Bakalım nasılmış?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

neye dayanarak film yapıcaklar ki???

spoiler vermeyin yahu..izlememistim filmi dvdripini bekliyodum walla direk p*c oldu sayenizde film
  • biraz araştırınca Jessica alba oyanacakmış...bir de Elektradan tanıdığımız Mark Miller erkek başrol oyuncusu olarak tanıdığımız veya ER dizinden tanınan eleman oynacakmış..Jessica Alba ok de diğerini performansını merak ediyorum..
  • walla 3 ü henüz izlemedim ama umarım suyu çıkmamıştır..çıkmadıysa bile 4 te çıkar
  • İlk 3 filmide cok begendim adamlar herseferinde döktürdüler valla ozellikle filmlerin sonu zaten mükemmel ötesi 4.filminde güzel olucagına inanıyorum gerci herkes öldü filmde kimse kalmadı ama bu filmin senaryosunu yazan adamlardaki bu hayal gücü varken kesin saglam bir konu oturturlar filme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shen

Testere serisini hiç izlemedim...
    Bir gün oturup 3 filmi birden üstüste izleyeceğim!
    Bakalım nasılmış?..

Bana kalırsa her birisini birer gün aralıkla izle yoksa bünye kaldırmaz :D

Ama gerçekten izle derim Özellikle saw1 ve saw3 çok güzeldi saw 2 konusunda pek beğenmedim fakat ismi yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Kasım 2006; 19:54:56 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.