Şimdi Ara

Saw III'ün ilk Posteri!(Testere 3) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ABİ BİRİNCİSİ ÇOK GÜZELDİ İLENCİSİ DAHADA GÜZELDİ KİM BİLİR ÜÇÜNCÜSÜ NASIL OLUR..VAAAYY BEA..

NEZAMAN ÇIKIYO DEMİSTİNİZ..
  • ya mllet resımdekı adamın agzına ne gırıo yoksa hanı amanda da kullanılan gıbı bı aletmı takılı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya bu teksas olayını biri açıklasın lütfen ya...nedir bu sinemadaki teksas testeremin ismini kullanıolar ya

Arkadaşım bahsettiğin "teksas olayı" sinemalarda yeni gösterime giren bir film.Orjinal ismi "Texas Chainsaw Massacre" olan bu film aslında eski filmin aynı adla yeniden çevrimi ve "Saw" serisi ile uzaktan yakından alakası yok! Anladığım kadarıyla bu filmin Türkiye pazarlamacıları gişede iş yapması için "Saw" ın karizmasından yararlanmak istemiş ve aslı "Teksas Testere Katliamı" olan filmi "TESTERE" diye çevirmişler. Ben bu filmi izledim.Yeterince iyi bi gerilim filmi ve böyle bir isimle pazarlanmasına hiç gerek yok, bence burada büyük bir yanlış yapılmış! Bu arada filmde kullanılan testere de "Saw" filmindekinden farklı olarak bir elektrikli testere zaten... Umarım aydınlatabilmişimdir...

ayrıca ekleyeyim bu yeni çevrmde 2003 yapımı ama ülkemize yeni geliyor,
    yani pek de yeni değil ama sezona hareket gelsin die bi de saw ın karizmasını kullanıp
    bi şi ler yapmak istemişler belli,
    ama film kendisi olarak da türün severlerini yeternce tatmin ediyor bnce...

• ben ikinci filmi ilkindeki kadar etkileyici bulmadım.bilmiyorum her şeyden kıllandığımdanmıdır nedir kesin burdan bi tuzak var kesin bu olayın içinde buda var diye izlediğimden olsa gerek.bu yüzden 3. filmin pek başarılı olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

ben ikinci filmi ilkindeki kadar etkileyici bulmadım.bilmiyorum her şeyden kıllandığımdanmıdır nedir kesin burdan bi tuzak var kesin bu olayın içinde buda var diye izlediğimden olsa gerek.bu yüzden 3. filmin pek başarılı olacağını düşünmüyorum.

katılıyorum ama film herşeye rağmen güzel bakalım 3 nasıl olacak
  • bence izleyicileri etkileyen en güzel sahne budur (saw I' deki)

http://www.youtube.com/watch?v=e_lioq-cbqo&search=saw
  • Cuma geliyormuş hemen gideceğim,bence de testere serisi korku değil gerilim filmi.Hatta yeni bir tanım getireyim Head-shot filmi 1.filmde de hele 2'de hiç beklemediğiniz sonlar çıkıyor karşınıza.Herkesi potansiyel şüpheli gibi görüyorsunuz ama hiç umulmadık sonlar,ince zeka işi filmler...1. filmde bitmeliydi aman 2. film etkisizdi fikrine katılmıyorum böyle sonlar bulabileceklerse 10 filmi daha izlemeye değer bulurum.Bakalım 3 bana yine Head-shot çekebilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasandalgic -- 2 Kasım 2006; 21:25:24 >
  • Dişçiye gidicektim yarın.Bunu görmem iyi oldu.
  • sawın filmi gibi posteride güzelmiş.
  • dişler yeni çekilmiş taze belli gingiva daha kapanmamış, alveol krettinde rezorbsiyon başlamamış
    ama o ne öle ya maxilla frenulumunu parçalamışlar adamda diastema varmışta çekerken onu mu gidermişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dt.spiky

dişler yeni çekilmiş taze belli gingiva daha kapanmamış, alveol krettinde rezorbsiyon başlamamış
    ama o ne öle ya maxilla frenulumunu parçalamışlar adamda diastema varmışta çekerken onu mu gidermişler

eueuhe abi dişçi olduğunu anlamak pek uzun sürmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: The oz. show

quote:

Orjinalden alıntı: dt.spiky

dişler yeni çekilmiş taze belli gingiva daha kapanmamış, alveol krettinde rezorbsiyon başlamamış

eueuhe abi dişçi olduğunu anlamak pek uzun sürmedi

yok dilim aslında ama öğrenciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dt.spiky -- 4 Kasım 2006; 15:02:18 >

• Afişide şahane olmuş yaw
  • Filmin 4.sünün geleceği çok belli.Bi kere afişteki diş çekme olayı filmde yok belki dvdde bonus işkenceler arasında gösterilecek fakat filmdeki bazı belirsizlikler genede var.En sonunda ve başındaki işkencelerin nedenlerinde gizli bu da...Filme süper demeyi layık görmüyorum.Çünkü ondan da öte.Kurguya hayran kaldım.
    İnanılmaz etkileyici..Hayatın değerini bilenlere saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Yuhh be daha 4 ay var.Bekle dur.

4 ay geçmiş gitmiş be hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.