Şimdi Ara

Saw III'ün ilk Posteri!(Testere 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden bu adamlar aşacak gibi.Vücutta el atmadıkları yer kalmadı!Buyrun daha büyük boyutuyla ve SpLeNDouR Kalitesiyle;

Sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_one_ -- 3 Temmuz 2006; 15:46:54 >

• hmm bana gerçekçi gelmedi ama beğenmedim ben posteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

hmm bana gerçekçi gelmedi ama beğenmedim ben posteri
    Gerçekçi mi?Fake mi demek istiyorsun!İstiyorsan yedirmeyeyim bu lafını!www.saw3.com a bi gir bakalım ne resmi var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_one_

Gerçekçi mi?Fake mi demek istiyorsun!İstiyorsan yedirmeyeyim bu lafını!www.saw3.com a bi gir bakalım ne resmi var!

Alıntıları Göster
    tmm yaf kızma, inandım.. görmemiştim de

• quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

tmm yaf kızma, inandım.. görmemiştim de

Alıntıları Göster
    Ve bu kıyakta benden gelsin..Filmin ilk sahnesi olduğu söyleniyor!İngilizcesi olanlar anlarlar..Çevirecek olan varsa çevirebilir..Senaryodan alıntı yapılmış bu sahne!
    quote:

(A Woman, Wakes up in the middle of a room
    her spine has a contraption on it)

WOMAN: HELP! SOMEONE PLEASE! WHERE AM I!

(A tv burst on in the room)

(The woman looks over at it)

AMANDA: Hello, Shelia. I want to play a game.
    Everyday you have been skipping your work
    saying you have a back problem. But yet
    I see you after work going to malls, Hanging
    out with your little friends. You might call yourself,
    Sly,slick,a little 'cool'. Well I call you undeserving
    of the life you have been given. The device you are wearing
    is hooked into your spine. If you do not locate the key in time,
    Your spine will be perminatly ripped out. the timer on the device is set for one minute Let the games begin......

(The tv goes off)

(She screams and runs off into the next room. Not realizing that The whoile room is filled with glue. Top to bottom side to side. She shes the key lying on a glue filled table. She tries to reach for it, but she is slow about, her feet are stcuk and all. Then she finally makes it to the table. But the Key is stuck to the table! She pulls, and pulls and cannot get it off. She accidentally turns off the table and now the table is upside down and is stuck. Now the key is under the table. She screams and falls to the floor to get the key, but the glue hasm ade her whole body stick when she fell to the floor! She is screaming to get her hands free, But alas, The time is up, and the spine is RIPPED FROM HER BACK ALONG WITH HER SKULL, AND IT FALLS TO THE FLOOR. and everything goes black)

• quote:

Ve bu kıyakta benden gelsin..Filmin ilk sahnesi olduğu söyleniyor!İngilizcesi olanlar anlarlar..Çevirecek olan varsa çevirebilir..Senaryodan alıntı yapılmış bu sahne!
    quote:

(A Woman, Wakes up in the middle of a room
    her spine has a contraption on it)

WOMAN: HELP! SOMEONE PLEASE! WHERE AM I!

(A tv burst on in the room)

(The woman looks over at it)

AMANDA: Hello, Shelia. I want to play a game.
    Everyday you have been skipping your work
    saying you have a back problem. But yet
    I see you after work going to malls, Hanging
    out with your little friends. You might call yourself,
    Sly,slick,a little 'cool'. Well I call you undeserving
    of the life you have been given. The device you are wearing
    is hooked into your spine. If you do not locate the key in time,
    Your spine will be perminatly ripped out. the timer on the device is set for one minute Let the games begin......

(The tv goes off)

(She screams and runs off into the next room. Not realizing that The whoile room is filled with glue. Top to bottom side to side. She shes the key lying on a glue filled table. She tries to reach for it, but she is slow about, her feet are stcuk and all. Then she finally makes it to the table. But the Key is stuck to the table! She pulls, and pulls and cannot get it off. She accidentally turns off the table and now the table is upside down and is stuck. Now the key is under the table. She screams and falls to the floor to get the key, but the glue hasm ade her whole body stick when she fell to the floor! She is screaming to get her hands free, But alas, The time is up, and the spine is RIPPED FROM HER BACK ALONG WITH HER SKULL, AND IT FALLS TO THE FLOOR. and everything goes black)

Alıntıları Göster
    Hmm bekledigimiz şey oldu 3.filmde sanırım oyunu Amanda devam ettirecek.Tamam iyi güzelde korkum şu Amanda Jigsaw gibi güzel seslendirmeler yapacabilecekmi???

Ayrıca posterin gerçek oldugu hem saw3.com ve Jigsaw'ın sitesinden dogrulandı link aşagıda:

http://www.houseofjigsaw.com/board/showthread.php?t=6861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 3 Temmuz 2006; 16:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoonna

Hmm bekledigimiz şey oldu 3.filmde sanırım oyunu Amanda devam ettirecek.Tamam iyi güzelde korkum şu Amanda Jigsaw gibi güzel seslendirmeler yapacabilecekmi???

Ayrıca posterin gerçek oldugu hem saw3.com ve Jigsaw'ın sitesinden dogrulandı link aşagıda:

http://www.houseofjigsaw.com/board/showthread.php?t=6861

Alıntıları Göster
    Doğrulandı mı mı?Adamlar kendileri verdiler zaten.Saw3'ün MySpace.com'daki sayfasına bakın..Orası resmi Space!

• quote:

Doğrulandı mı mı?Adamlar kendileri verdiler zaten.Saw3'ün MySpace.com'daki sayfasına bakın..Orası resmi Space!

Alıntıları Göster
    Bende aksini söylemedim zaten

• quote:

Bende aksini söylemedim zaten

Alıntıları Göster
    Gelsin Gidelim Bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Gelsin Gidelim Bakalım

Alıntıları Göster
    sanırım bu sahnede diş çekme ile ilgili olacak kerpetenle hepsini çekebilirsen hayatta kalabilirsin gibi bişi herhalde.OYUN BAŞLASIN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

sanırım bu sahnede diş çekme ile ilgili olacak kerpetenle hepsini çekebilirsen hayatta kalabilirsin gibi bişi herhalde.OYUN BAŞLASIN...

Alıntıları Göster
    3 ü dişle göstermeleri iii fikir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

3 ü dişle göstermeleri iii fikir bence

Alıntıları Göster
    güsel poster güsel film
    iyi bir trilogy olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: doors

güsel poster güsel film
    iyi bir trilogy olacak

Alıntıları Göster
    walla poster süper duruo ne zaman cıkıo film izlerim walla 1-2 izledik 3'ü izlemessek ayıp olur walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

walla poster süper duruo ne zaman cıkıo film izlerim walla 1-2 izledik 3'ü izlemessek ayıp olur walla

Alıntıları Göster
    poster cılgın filmi sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream©

poster cılgın filmi sabırsızlıkla bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Filme 3,5-4 ay civarı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

Filme 3,5-4 ay civarı var...

Alıntıları Göster
    süper olmuş, sabırsızlıkla bekliyorum ve 2devam filmi olarak son derece mükemmeldi, inşallah 3 dende haz alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rybczynski

süper olmuş, sabırsızlıkla bekliyorum ve 2devam filmi olarak son derece mükemmeldi, inşallah 3 dende haz alırız

Alıntıları Göster
    bi de testere geri döndü diye bişey var gazetelerde teksas mıydı neydi o hangi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

bi de testere geri döndü diye bişey var gazetelerde teksas mıydı neydi o hangi film

Alıntıları Göster
    guzel walla her bolumunde vucudun ayrı bi organı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

O Teksas Chainsaw filminden bahsediyorlar.Daha önce çekilmiş Teksas Chainsaw filmini yeni teknolojiler,farklı oyuncularla yeniden çekmişler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

O Teksas Chainsaw filminden bahsediyorlar.Daha önce çekilmiş Teksas Chainsaw filmini yeni teknolojiler,farklı oyuncularla yeniden çekmişler.

Alıntıları Göster
    Genelde devam filmleri ilklerini aratıyo inşallah bu böle olmaz zaten 2. de gayet güzeldi. Sabırsızlanıyorum gelsede izlesek korksak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.