Şimdi Ara

Saw III'ün ilk Posteri!(Testere 3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk iki filmde ciddi kugu hatları olduğunu düşünüyorum.ama bu filmden de aşırı derecede ümitliyim.uamrım hakkını verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 5 Temmuz 2006; 21:47:13 >
  • abow hoşgelsin wıcık wıcık kan filmleri festivali

Diğerleri gibi güzel oLur da bozmazlar İnşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Ve bu kıyakta benden gelsin..Filmin ilk sahnesi olduğu söyleniyor!İngilizcesi olanlar anlarlar..Çevirecek olan varsa çevirebilir..Senaryodan alıntı yapılmış bu sahne!
    quote:

(A Woman, Wakes up in the middle of a room
    her spine has a contraption on it)

WOMAN: HELP! SOMEONE PLEASE! WHERE AM I!

(A tv burst on in the room)

(The woman looks over at it)

AMANDA: Hello, Shelia. I want to play a game.
    Everyday you have been skipping your work
    saying you have a back problem. But yet
    I see you after work going to malls, Hanging
    out with your little friends. You might call yourself,
    Sly,slick,a little 'cool'. Well I call you undeserving
    of the life you have been given. The device you are wearing
    is hooked into your spine. If you do not locate the key in time,
    Your spine will be perminatly ripped out. the timer on the device is set for one minute Let the games begin......

(The tv goes off)

(She screams and runs off into the next room. Not realizing that The whoile room is filled with glue. Top to bottom side to side. She shes the key lying on a glue filled table. She tries to reach for it, but she is slow about, her feet are stcuk and all. Then she finally makes it to the table. But the Key is stuck to the table! She pulls, and pulls and cannot get it off. She accidentally turns off the table and now the table is upside down and is stuck. Now the key is under the table. She screams and falls to the floor to get the key, but the glue hasm ade her whole body stick when she fell to the floor! She is screaming to get her hands free, But alas, The time is up, and the spine is RIPPED FROM HER BACK ALONG WITH HER SKULL, AND IT FALLS TO THE FLOOR. and everything goes black)

Özetleyeyim.
    Bizim eleman kadının omurgasına bir makina yerleştirior. Bu makine ancak bir anahtarla durdulabilir. Anahtarı bulması için 1 dakika zamanı var.

Eğer kadın anahtarı zamanında bulamazsa omurgası kafasından ayrılıyor...

Beklenen oluyor ve kadın maalesef anahtar çok yüksekte olduğundan ona ulaşamıyor ve omurgası kendisinden ayrılıor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Ve bu kıyakta benden gelsin..Filmin ilk sahnesi olduğu söyleniyor!İngilizcesi olanlar anlarlar..Çevirecek olan varsa çevirebilir..Senaryodan alıntı yapılmış bu sahne!
    quote:

Your spine will be perminatly ripped out. the timer on the device is set for one minute Let the games begin......

(The tv goes off)

(She screams and runs off into the next room. Not realizing that The whoile room is filled with glue. Top to bottom side to side. She shes the key lying on a glue filled table. She tries to reach for it, but she is slow about, her feet are stcuk and all. Then she finally makes it to the table. But the Key is stuck to the table! She pulls, and pulls and cannot get it off. She accidentally turns off the table and now the table is upside down and is stuck. Now the key is under the table. She screams and falls to the floor to get the key, but the glue hasm ade her whole body stick when she fell to the floor! She is screaming to get her hands free, But alas, The time is up, and the spine is RIPPED FROM HER BACK ALONG WITH HER SKULL, AND IT FALLS TO THE FLOOR. and everything goes black)

Özetleyeyim.
    Bizim eleman kadının omurgasına bir makina yerleştirior. Bu makine ancak bir anahtarla durdulabilir. Anahtarı bulması için 1 dakika zamanı var.

Beklenen oluyor ve kadın maalesef anahtar çok yüksekte olduğundan ona ulaşamıyor ve omurgası kendisinden ayrılıor.

amaaanndaaa (!) ne güzel bende tam o sırada bi avuç popcornu ağzıma atcaama sağa sola saçıyorumm heycanlanıpp
    merakla bekliorum valla ben 1ide 2yide beğendim şahsenn gayet güzeldii 3te güzel olcak

• Yuhh be daha 4 ay var.Bekle dur.

• hadi ya yarım marım versinler filmi örümcek adamla beraber
  • 1 ci filmin sonunda şok olmuştum adam yerden kalkınca sonra evde izlemiştim sonra bilgisayarda durdura durduara yavaş yavaş izledim yerde yatan adamı bir açık verdimi diye ama yok süperdi gerçekten şoke olmuştum donup kalmıştım ikinci filmded çocuğun kasadan çıkması beni delirmişti bu adamlar nasıl düşünüyo bunları diye 3 dede ne olacak meraktan çatlıyorum doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop
    Özetleyeyim.

Kusura bakma ama biraz kötü bir çeviri olmuş :)

1)Omurga kafadan ayrılamaz. Vücuttan(Sırttan) ayrılır
    2)Anahtar yüksekte değil başka bir odada masanın üstünde.

Şimdi daha düzgün bir tercümeyle sahneyi Türkçeleştirmeye çalıştım.

Bir kadın, odanın tam ortasında uyanır. Omurgasına bağlı bir makine vardır.

Kadın: BİRİ LÜTFEN YARDIM ETSİN! NEREDEYİM BEN!

(Odadaki televizyon açılır)
    (Kadın televizyona doğru bakar)

AMANDA: Merhaba Shelia. Bir oyun oynamak istiyorum. Hergün işini, sırtımda problem var diyerek boş veriyorsun. Ama seni işten sonra mağazalara g iderken, küçük arkadaşlarınla takılırken görüyorum. Kendini kurnaz ve havalı zannedebilirsin. Üzerindeki alet omurgana bağlanmıştır. Eğer zamanında anahtarın yerini bulamazsan, omurgan, zamanın dolmasıyla birlikte sökülecek. Aletin üstünündeki zamanlayıcı 1 dakikaya ayarlı. Oyun başlasın…..

(Televizyon kapanır.)

(Kadın bağırır ve diğer odaya koşar. Odanın baştan aşağı tutkalla kaplı olduğunu fark etmez. Tutkalla kaplı bir masanın üzerindeki anahtarı görür. Ama anahtar masaya yapışmıştır! Çeker, çeker ama anahtarı sökmeyi başaramaz. Yanlışlıkla masayı ters çevirir, artık masa ters duruyordur ve anahtar masanın altında kalmıştır. Çığlık atar ve anahtarı almak için yere düşer, ama yere düştüğünde tutkal bütün vücudunu yere yapıştırmıştır! Çığlık atarak ellerini kurtarmaya çalışır. Ama bu sırada zaman tükenir ve omurgası KAFATASIYLA BİRLİKTE, SIRTINDAN SÖKÜLÜR VE YERE DÜŞER ve her şey siyaha bürünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirva -- 8 Temmuz 2006; 18:20:38 >

• güzel bi başlangıçç
  • ya bu teksas olayını biri açıklasın lütfen ya...nedir bu sinemadaki teksas testeremin ismini kullanıolar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya bu teksas olayını biri açıklasın lütfen ya...nedir bu sinemadaki teksas testeremin ismini kullanıolar ya

Arkadaşım bahsettiğin "teksas olayı" sinemalarda yeni gösterime giren bir film.Orjinal ismi "Texas Chainsaw Massacre" olan bu film aslında eski filmin aynı adla yeniden çevrimi ve "Saw" serisi ile uzaktan yakından alakası yok! Anladığım kadarıyla bu filmin Türkiye pazarlamacıları gişede iş yapması için "Saw" ın karizmasından yararlanmak istemiş ve aslı "Teksas Testere Katliamı" olan filmi "TESTERE" diye çevirmişler. Ben bu filmi izledim.Yeterince iyi bi gerilim filmi ve böyle bir isimle pazarlanmasına hiç gerek yok, bence burada büyük bir yanlış yapılmış! Bu arada filmde kullanılan testere de "Saw" filmindekinden farklı olarak bir elektrikli testere zaten... Umarım aydınlatabilmişimdir...

• quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya bu teksas olayını biri açıklasın lütfen ya...nedir bu sinemadaki teksas testeremin ismini kullanıolar ya

Arkadaşım bahsettiğin "teksas olayı" sinemalarda yeni gösterime giren bir film.Orjinal ismi "Texas Chainsaw Massacre" olan bu film aslında eski filmin aynı adla yeniden çevrimi ve "Saw" serisi ile uzaktan yakından alakası yok! Anladığım kadarıyla bu filmin Türkiye pazarlamacıları gişede iş yapması için "Saw" ın karizmasından yararlanmak istemiş ve aslı "Teksas Testere Katliamı" olan filmi "TESTERE" diye çevirmişler. Ben bu filmi izledim.Yeterince iyi bi gerilim filmi ve böyle bir isimle pazarlanmasına hiç gerek yok, bence burada büyük bir yanlış yapılmış! Bu arada filmde kullanılan testere de "Saw" filmindekinden farklı olarak bir elektrikli testere zaten... Umarım aydınlatabilmişimdir...

oohh elınde hızarla dolaşan bi katil var ha etrafta neden bilmiyorum ama şu elektrikli testere denen şey acayip hoşuma gidiyoo sadistlikten falan değil aslında eskiden lmanyak ta bi karakter vardı hızarcı diye oda elindeki hızarla sağı solu kesiyoduu acaip gülüyodum ondan galiba

• ben hala 2. filmi izleyemedim geçen hafta aldık ama izlemeye fırsat olmadı ..
  • quote:

quote:

(The tv goes off)

dehşetmiş abi ama bnece 3 son olmalı yani yetsin bence..dimi

• bişey yokki bu posterde.dişçi ne güzel diş çekiyo işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

bişey yokki bu posterde.dişçi ne güzel diş çekiyo işte.

süper poster ya, şimdiden kasıldım ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

1 ci filmin sonunda şok olmuştum adam yerden kalkınca sonra evde izlemiştim sonra bilgisayarda durdura durduara yavaş yavaş izledim yerde yatan adamı bir açık verdimi diye ama yok süperdi gerçekten şoke olmuştum donup kalmıştım ikinci filmded çocuğun kasadan çıkması beni delirmişti bu adamlar nasıl düşünüyo bunları diye 3 dede ne olacak meraktan çatlıyorum doğrusu

Herşeyi bıraktık bi kenara. Filmin sonunda kim öldü kim kaldı belli değildi de. (çocuğun babası öldü mü).
    O çocuk o kasaya nasıl girdi de ordan çıktı. Onu da anlamış değilim.
    Dur ben şu filmi bi kez daha izleyim bari.

Bu arada korku filmi değil bence.

• saw'ın müziği süper... ilk iki filmde de son sahnede çalan müzik
  • sabırsızlıkla bekliyorum splendour senin myspace de sayfan varmı bu arada ? bişey sorcakdımda sana
    quote:

Doğrulandı mı mı?Adamlar kendileri verdiler zaten.Saw3'ün MySpace.com'daki sayfasına bakın..Orası resmi Space!
  • Katil bu sefer dişcimi ney
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.