Şimdi Ara

Saw The Game (Testere) oyununda takıldığımız yerler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
27.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozmeteor

aslında şifre duvarların ve sutunların birleşim yerlerinde yazıyo,öyle bir açıdan bakmalısınki anlamsız çizgiler 3 tane rakam oluşturmalı,odanın sağ köşesine gidip geldiğin yöne doğru bakarsan içinde 5 olan 3 haneli bir rakam göreceksin,biraz meziyet isteyen zor bir yer

kolaymış yaaa. baktığın zaman görünüyo herşey ama ip ucu olmasa kolay değil tabiki. sayıları vermeni istememiştim neyse ki sende öyle yazmışsın. Bu işi biliyorsun saol
  • oyun güzel fakat,call of duty,fifa,gears of war gibi süpersonik oyunları oynadıktan sonra bu oyunu oynamalısın,ilklerde yer ayırmaya değmez bence.
  • quote:

oyun güzel fakat,call of duty,fifa,gears of war gibi süpersonik oyunları oynadıktan sonra bu oyunu oynamalısın,ilklerde yer ayırmaya değmez bence.

Teşekkür ederim kolay gelsin. daha sonra edinirim o zaman.
  • arkadaşlar bendemi sorun var bilmiyorum ama bu oyun bugüne kadar gördüğüm en kolay oyun bulmacaları bana acayip basit geliyor:D
  • bence sen süperzeka falansın yada ben çok aptalım :) sonlara doğru bir büyük elektrik devresi + zehirli gaz + sopalı adam gelen yeri ben hala geçemedim,ya canım yada zamanım yetmiyor,ne yapacağım belli fakat beceremiyorum
  • arkadaşlar şu tuglalı bölüm var 2nin 9ncu bölümü. adamın kafasında kutu fln var o bölüm. orada bi boru kombinasyonu var orayı çözemedim, gazı durdurmak için boruları nasıl şekillendirecez çözemedim 2 gündür.
  • hocam boruları öyle bir şekillendireceksinki aşağıda başlayan boru yukarıda sonlanacak,tek tek halkaları doğru yöne çevirmeye çalış,mesela ilk çemberin ağzı boruya denk geldiğinde ikinci çembere geç ve o boruyu tuttur.tabi bunu zehirlenmeden hızlı bir şekilde yapman gerekiyor,kolay gelsin
  • peki oyun güzel mi yani 10 üzerinden kaç verirsiniz?
    filmden sonra yapılan oyunlara karşı bi önyargım var da
  • ben 7 veririm,filmin havasını yaşatmaya çalışıyor fakat yanından geçiyor.
  • ne zaman çıktı yahu bu oyun

adamlar banlamakta haklı oyunları takip edemez olduk artık...
  • yeni sayılır
  • oyuna en fazla 7.5 veririm çünkü grafikler ahım şahım değil dövüş sistemi berbat(siz karşınızdaki adama vurun onlar 1 sn de toparlanıyor onlar size vursun bide sıkıştınzımı duvarda bilnemnede 20 saat kendinize gelemiyorsunuz) bulmacalar öyle çok zor değil
  • Hele şükür Pal çıkmış. uzun süredir bekliyordum...
  • quote:

aslında şifre duvarların ve sutunların birleşim yerlerinde yazıyo,öyle bir açıdan bakmalısınki anlamsız çizgiler 3 tane rakam oluşturmalı,odanın sağ köşesine gidip geldiğin yöne doğru bakarsan içinde 5 olan 3 haneli bir rakam göreceksin,biraz meziyet isteyen zor bir yer

arkadaşlar ben bulamadım rakamları bir türlü.rica etsem söylermisiniz

şimdiden teşekkür ederim.
  • ben unuttum sayıyı,son çözen arkadaş hatırlıyosa yazsın.sonunda oyunun palıda çıktı.i want to play a game
  • oyunu bitiren arkadaşlara bir bölüm sorucam..oyunun sonlarına doğru 3.9 olan bölümde bombalı bi odaya giriyoruz hatta küçük bir odada kafasıdna metal kutu olan adam onun kapısını açıoruz odaya girip delikten baktıgımız zaman bi şifre yazıyor diğer kilitli kapıyı açıyoruz bu şifreyle açtıgımız odada başka bir oda daha var ve anahtar var onu nerden buldunuz her tarafa baktım bulamadım sanırım bombayı durducacağımız oda yaklaşık bize 2 buçuk dakika fln veriyor.yardımcı olursanırım sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hh1907

oyunu bitiren arkadaşlara bir bölüm sorucam..oyunun sonlarına doğru 3.9 olan bölümde bombalı bi odaya giriyoruz hatta küçük bir odada kafasıdna metal kutu olan adam onun kapısını açıoruz odaya girip delikten baktıgımız zaman bi şifre yazıyor diğer kilitli kapıyı açıyoruz bu şifreyle açtıgımız odada başka bir oda daha var ve anahtar var onu nerden buldunuz her tarafa baktım bulamadım sanırım bombayı durducacağımız oda yaklaşık bize 2 buçuk dakika fln veriyor.yardımcı olursanırım sevinirim

şifreyi girip kapıyı aç. sonra odaya gir kapıyı kapat ve sürgüle. bomba patlayana kadar bekle. patladaıktan sonra kapıyı aç ve odadan çık. gerisini halledersin. ben oyunu bitirdim(tam çözüme bakmadan hem de hiç) , çok güzel oyun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: By_RaDMiN

quote:

arkadaşlar ben bulamadım rakamları bir türlü.rica etsem söylermisiniz

şimdiden teşekkür ederim.

Tek tek bulmaca parçalarının(yerdeki yapboz resimlerinin)üstüne çık. sonra etrafa bak. birinde bakınca 3 tane tam oturan sayı çıkıyor onu gir.
  • şu amandayı kurtarmak icin uğraştığımız bölüm 1-16 da takıldım mekanizmanın mantığını cözdüm ama sağ veya sola dönmüyo bu kollar kafasıan göre sağ veya sola düşüyo nedense....
  • Oyundaki bulmacalar konusunda yardım istemek imkansız çünkü her seferinde bulmacalar değişiyor. Çok da zor değiller, birkaç denemeden sonra deneyim kazanıp çözebiliyorsunuz. Oyun güzeldi, ama çabuk bitti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.