Şimdi Ara

Saw The Game (Testere) oyununda takıldığımız yerler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
27.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

şu amandayı kurtarmak icin uğraştığımız bölüm 1-16 da takıldım mekanizmanın mantığını cözdüm ama sağ veya sola dönmüyo bu kollar kafasıan göre sağ veya sola düşüyo nedense....

Kafasına göre düşmüyor. Yukarıdan topların düşüş şekline göre yön değiştiriyorlar. Birkaç defa deneme yanılma yap, mantığını çözersin. Antidote olanlar kıza, diğerleri bizim adama. Daha sonra biraz daha zorlaşıyor, çift topla dönen bir kol çıkıyor. Ama zor değil. Geçersin.
  • konuyu ben açtım,ben hala bitiremedim oyunu,7 dakikalı odada tıkandım kaldım,acayip zor geldi bana
  • Oyunu bende yeni aldım cidden güzele benziyor.....
  • Bitirmiştim bu tırttan hallice oyunu, gayet kolay bir 1000 puan oldu.
    İki farklı sonu var ve oyun süresi de gayet yeterli.
  • ya bu oyun wave 4 mü çektim dvdye ama play dvd şeklinde görüyo xbox..

Saw.PAL.XBOX360-LoCAL versiyon bu ben mi yanlış çektim acaba başka aynı sorunu yaşayan bi arkadaş var mı
  • PC versiyonda bu yeni basladiginda adamin kafasindan nasil cikarticaz o tuzaği ? hangi tuslarla..
  • valla arkadaşlar bende 3-4 gündür oynuyorum oyunu sizi bilmem ama benim çok hoşuma gitti.evet dövüş kısımları saçma ama oyundaki ama adamlarla dövüşmek değil zaten bulmacalar ortam grafikler çok iyi bence çok zor değil ama kolay da değil..ben bu türü seven herkese tavsiye ederim.konuyu yazanlar filmi yazanlarla aynı kişiler aynı film izliyormuş gibi oynuyosunuz.
  • arkadaşlar ben PC oyunundaki daha ilk bölümde takıldım.Adamın kafasında tuzak var yapamazsan kapanıyo adam ölüyo ne yapçamı bilen sölesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Army9 -- 27 Ocak 2010; 20:38:31 >
  • arkdaslar oyun kaç saat sürüyor? ortalama?
  • 8 saat sürüyor
  • dostum ilk bölümde ben xbox joypad ile oynamıştım sol analogu tam tur çevirerek açıyorduk zaten sol alt kısımda nasıl yapılacağı işaret olarak çıkıyor .. bu arada youtube dada video görüntülerine bakabilirsin çok kolay ama ..
  • arkadaşlar ben xbox alcamda 360 mı alıyım 720mi
  • 1080 al.
  • almisken 720 al bari ilk sende olsun :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Army9

arkadaşlar ben xbox alcamda 360 mı alıyım 720mi

dostum şaka mı yapıyorsun :D
  • oyunda sersemletici sıvımı spreymi bişey var 6 ile değiştir diyor o ne acaba 6 ya basıyorum bişey olmuyor
  • ben 1.14 takıldım şifre neydi
    beklıyorum
  • ben yeni başladım buna yaw.bulmaca çözmek hoşuma gitti ama adam saçma hareket ediyo biraz
  • arkadaslar 2-2 de su asit bidonundan anahtarı alıorum sonra kapıdan giriorum her seferinde silah kafamı ucuruo oradan nasıl kurtulabilirim acaba ip ucu werirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.