Şimdi Ara

Say 231K ile ne yapabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ETÜ, Sakarya da kuruluyormuş senin bölümden. Yazarsam gelme ihtimali düşük gibi ama belki matrixte yarık yakalarım. Acaba yazsam mı

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

Yaz bence.

he ben bilkent olmasa asla yazmazdım.

• Sence gelir mi 178kya tahminin var mı? Hemşireliğin gerisinde açılış yapmaz dimi?

Gelme şansı var. O sıralamaya alım fırsatı gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 tercih hakkım var hepsini dolduracağım.

• bana da at incelerim listeni, ama haftaya yurt dışına çıkcam giremem, o zamana kadar bakarız

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Saglik alanını düşünmüyorum ama teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SDemyın S kullanıcısına yanıt
    DGS hakkinda pek bir bilgim yok bu DGS olayino 4 yıllık bolumlerlede yapamazmiyim?
    Ayrıca gördüğüm kadarıyla kimse 2 yıllık önermiyor şu anda bu yüzden bir sorayım dedim.

• dursung_ kullanıcısına yanıt
    Anladigim kadarıyla sigortacılık ile ilgili birşey doğru muyum?

• Bilgi için teşekkürler daha sonra DGS ile birşeyler yapma şansım varmı hangi bölümlere kayabilirim bununla çünkü bildiğim kadarıyla yurtdışı için bir denkligi yok 2 yillik bolumlerinde

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlik çok daha garanti geliyor bana ve okulu da gayet iyi ancak o konuda gercekten yapsam mutlu olurmuyum konusunu bilemiyorum şu an yazilanlari bir degerlendirip hocalarımla görüşeceğim teşekkürler bilgi için

Birkaç forumda daha yazildigina göre matematik dersleri vs daha azmış ancak staj ve tecruba açısından çok saha iyiymiş iş olanagida benzer diyorlar ama tabi bunu diyenler Bilkent mezunlarına bakarak diyor. Ben hiç sanmıyorum Trakya üniversitesi bilmem ne yüksekokulu mezunu biri yurtdışı yapsın yada sağlam iş bulsun.
    Trakya üniversitesinin etrafida bomboş liseye benziyor bina bu yuzden emin olamadim universitesi iyiyse denenebilir gibi geliyor. Matematik neyim komik durumda çünkü ve matematikte daha az zorlanması benimde daha az zorlanmam anlamına gelecek.
    Bilkent ozelinde değilde daha başka universiteler özelinde konuşmak daha iyi fikir verir aslında bize

• I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Altyapı konusunda çok haklisiniz pandemiden sonra çoğu derste çok geri kaldım eski kidimlari tyt calistigim dönem toparlayabilsemde bir miktar bu sefer ayt kismi çok eksik kalsi komik denecek netlerle bu siralamayi yaptım aslında bakarsanız.

2 yıllık bilgisayar programcılığı yerine denkliği olan ve bilgisayar odaklı bir bolum seçemezmiyim dönem içinde zorlanacak olsam dahi?

• Trakya üniversitesi için konuşursam kampüste değil benim girebilecegim yüksekokul adeta dağın başı şehirden uzak harita görünümünden gördüğüm kadarıyla. Sosyal ortam olarak yok diyebilirim ayrica kalacagim yerde dedemlerin evi olacak büyük ihtimal onlar sadece yazları gidiyor oraya ama genede etrafta çocuk vs de yok yasitim da yok tamamıyla yalnız gecirecegim veya babamda orada bazı işler için sürekli gidiyor büyük ihtimal orayı kazanırsam babamda gelecek okul için her seferinde arabayı alıp gidip gelecegim gerisi tamamıyla yalnızlık diyebilirim buda istediğim universite ortamindan çok çok uzak tabiki bu yüzden pek olumlu bakamiyoeum en azından orada okumak konusunda

Bence girme şansın var. Bende yeni acilan bölümlerde şansımı denemek istiyorum bilgisayar ve yazilim alanında en azından orayida yazmaya karar verirsem iletişim halinde kalalım belki ikimizede denk gelir( ben çok geride olsamda sıralamada) bir ihtimal

• Sence kendimden yüksek veya kendimin ne kadar altında bölümler yazmaliyim? Kimisi hiç belli olmaz %20 koy diyor kimisi her sene bölümler dahada zorlaşıyor yazsanda gelmez diyor.

• Mert Ali C M kullanıcısına yanıt
    benim arkadaş trakyada kiralar yüksek

benim de say 178k btw

Oraya gidersem kirada kalmam akraba var ancak aklında bulunsun aynı bölüm çok daha kötü sıralama ile Atatürk üniversitesindede var.
    Atatürk üniversitesi daha iyi bir üniversite diye biliyorum ayrıca fakültede veriyor eğitimi istersen orayada bı göz atabilirsin hedefin bu bölüm ise

• Mert Ali C M kullanıcısına yanıt

ben mühendislik olarak cevap vereyim ben daha iyi mühendis olup da kötü sayısalı olan görmedim, ama kötü kod yazan çok gördüm.

sayısal olayı senin analitik düşünmenin derinligini ölçüyor, ne kadar analitik o kadar iyi algoritmalar.

• I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler sadece aytye calismaya gelince birkaç sorun yaşadım bu yüzdende odaklanamadim derslere bu yuzdende bu durumdayım yoksa zaten bu kadar kötü sayısal olan biri muhendislik okumamali o konuda haklısınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.