Şimdi Ara

say 25-35k arasi bolum onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklimda itu insaat, marmara makine(muh fakultesi), marmara eem(teknoloji fakultesi) ve belki gebze teknik elektronik muh-makine muh var, tavsiyeler?

• Netler neydi hocam
  • İtü inşaat
  • AlperenKRN A kullanıcısına yanıt
    100 tyt 56 ayt hocam
  • Lyunda L kullanıcısına yanıt

20 25k arası bakın bence

o kadar iyi gelmez bence hocam ama gelirse de listeye ytu makineyle marmara eem muh fakultesi eklerim cok bisi degismez
  • kaskow kullanıcısına yanıt
    insaata hem kucuklukten ilgim var hem cevremiz de genis aslinda fakat ailemin isime karismasindan cekiniyorum, akraba yaninda calisma taraftari degilim kendi emegimle bir seyler yapmak istiyorum o acidan biraz dusunmem gerekiyor
  • Diş ya da taşra tıp olma mı reisim
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt
    aile yari burslu tipa bile kabul ancak suanlik dusunmuyorum, disi de sinavdan sonra kendim biraz bakindim dusundum ama suan o da pek hos gelmiyor gozume
  • Ben de 102 tyt 58 ayt bekliyorum sıralamalarımız yakın gibi
  • hayirlisi olsun
    Hocam aytlerimiz aynı tyt de bi 6 7 net fazlam var benim 19k beklemek cok mi uçuk sizce
  • 93tyt 53 ayt ile galiba yığılmanın altında kalıcam herkes 55+ yapmış yığılmada burda olucak gibi
    Sizce tarihte ilk defa tyt nin belirleyici olma ihtimali var midir kime sorsam 55 60 arasi yqpti
  • Öyle olursa ben gene yığılma altı kalıyom hocam sen onu 100+ yapanlara sor  

• benim kendime gercekci beklentim 29-30k civari ordan dusunun hocam
  • Bilgin Gürekyoutube
    6318 ÖĞRENCİ İLE YKS 2024 SIRALAMA TAHMİNİM ! | SAY-EA-SÖZ-YDT #yks
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=7ulSgovYFTU

bu arkadasin siralama ve yigilma tahminleri mantikli geldi bana

Ayt 9.5 tyt 1 net arttırıp 23 e göre bakınca benim 43k geliyor 94 obp ile.. ne yazılır ki 43k ya

• tıpa gir sonra teşekkür edersin dediklerinden mezun olup başlayacağın maaş max 40k tıp okursan 100k 200e kadar çıkar zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperenKRN

Ayt 9.5 tyt 1 net arttırıp 23 e göre bakınca benim 43k geliyor 94 obp ile.. ne yazılır ki 43k ya

39 muş pardon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.