Şimdi Ara

Say 4k'dan mezuna bırakılır mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıralamaya yakın yerden bırakıp aynı sıralamayı alan veya daha da düşüren çok kişi var .
    Yazık olur bence. O strese değmez .
    Seneye ne olacağı belli olmaz . Sınav günü , gecesi veya bir süre öncesi olumsuz bir şey yazarsınız veya heyecan yaparsınız 15 k ya düşersiniz. Pişman olursunuz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-55D9EA873

Bu mesaj silindi.
    Haklısınız hocam, ama 18 19 yaşına gelen her bireyin belli bir olgunlukta olması gerekir, hep derim bu sınav öğrenci falan seçemiyor

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara da doktorum bence bu puana çok iyi toplar gelir. Kimse hangi fakülteden olduğunu umursamıyor. Ben ege de okudum iyi ki orda okumuşum çok güzel yıllarım geçti. Bence tekrar girme gibi bir şey yapmana gerek yok. Bu puana iyi fakülteler gelir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Hocam gazi tıpla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Bana imkanlarının yeteriz olduğu söylendi.

• infntesimal İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşıldım galiba. Ben gazi hakkında hiçbir kötü laf söylemedim. Marmara'yı istememin nedeni eğitim dilinin ingilizce olması. Tabii ki ingilizceyi, gazi'de okurken kursa giderek de halledebilirim ama bu benim için çok yorucu olur.

• Anlayışınız için teşekkür ederim hocam.

• kafayı yemişsiniz hocam kusura bakmayın 4k ile bu sistemde mezuna bırakmak yerine rus ruleti oynayın

• Hocam sınavda her sene ciddi şekilde yığılma oluyor. Ben olsam böyle bir riski göze almam Yıldırım Beyazıt Gazi gibi okullara gider TUSa hayvan gibi abanırdım.
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam ne demek bayramınız kutlu olsun bu arada
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Sizin de bayramınız mübarek olsun. Nice bayramlara inşallah.

Hocam bu sene gazinin yuksek lisans mezunu mu ne ondan saymamislar oyle bir sey duymustuk konu acilmisti onu bi arastirin hocam

• Hocam mezuna kalmayın yakın tıp açığı kapanacak açıkta kalırsınız 1 yıl mezuna kalarak, dikkatli seçiminizi yapın
  • O sorun çözüldü galiba hocam. Diploma ile ilgili sıkıntı varmış, halletmişler.

• Haklısınız hocam. Gidişat onu gösteriyor.

Aman hocam sikinti olmasin iyi olmus gazi gibi bir universitenin boyle bir sacmalik yapmasi

• Hocam bırakılmaz gidin mis gibi okuyun

• Anladığım kadarıyla tıp istiyorsunuz. Gazi, deü, akdeniz, eskişehir, bursa, çukurova vs. çok fazla seçenek var bunlar iyi okullar. İlle de iyi okul etiketi takıntınız varsa sıralamanızın yettiği ve not kasmanın zor olmadığı okullardan seçin, not ortalamanızla yatay geçiş yapın sıralamanız 4k sizi epey öne çeker

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.