Şimdi Ara

Say 4k'dan mezuna bırakılır mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp için değmeyebilir hocam. Çok güzel fakülteler var 4kda. İlla çapa cerrahpaşa diyorsanız bir seneden bir şey olmaz.
  • Hirsa bak iyice sacmaliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim git artık üniye. Sonraki sene sınav anı bir şey oldu. Garantisi var mı 4k'nın?

• Sayısalda kesinlikle kalınmaz o sıradan.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Kararsızım hocam. Hedefim yüksekti..

• Babacım bak yaşım 30. 1 aydır afedersiniz ama eşşek gibi anırıyorum. 2009da sınıf öğretmenliği kazandım 11 yıldır okuyorum bitmedi hala. Bu sene EA ham 8k yaptım. 67 obp yüzünden DEÜ hukuğu parmaklarımın arasından kaçırıyorum.

Deude bir numara yok bütün hocaları vakıf üniversitelerine kaçtı. Ama heves işte içimde ukte kaldı.

Bu mesajı alıyorsan obp 95uzeriyse ve ailenin maddi durumu kötü değilse mutlaka ama mutlaka hayallerini kovala.

Dersaneye gitme ama babacım hep diyorum karı kıza sarıyor erkekler. Otur evinde asosyal gibi 1.liğe kas. Ömür boyu sorun etcegine bir sene dişini sık. Emin olun sene kaybetsen dahi vicdanın rahat yaşarsın.

Beyler korkmayin hayallerinizi zorlayın. Ayrıca bu abinize kanadaya özellikle Vancouver a giderseniz mutlaka ama mutlaka kart gönderin la 😄😄

Yaşınız genç kafanız zehir. Manyak manyak yerlerle uğraşmayın. Herkesin durumu ortada. Gençler ülkede iç savaş çıkacak korkusunda. Firmalar Çin'e rahmet okutacak ücretler veriyor. 180 dolar şuan asgarî ücret.

Neyse hocam kalbinin sesini dinle. Ve cesur ol. Korka korka cennete gideceğine güle oynaya cehenneme git.

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN 11 Senede sınıf öğretmenliği bitirememek ne ya trde tekim resmen 😄

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    Hocam seneye sistemin garantisi yok ki. Bir de hepimiz insanız seneye derecen sınav öncesi bir kusmana, ishaline, baş ağrısına bakar. O sıralamaya da mis gibi tıp fakülteleri var. Ceng istesen falan boun neyse derdim ama tıp için kalınmaz bence. Cerrahpaşa mezunu da senle aynı tusa girecek.

• DevilsAdvocte D kullanıcısına yanıt
    Hocam çevremdekiler diyor ki 1 sene kaybetmektense yatay geçiş imkanı var. Yine de sene kaybetmekten korkum yok ama ya bu seneki gibi olaylar olursa (konuların kalkması, okulların kapanması) diye düşünüyorum. Yine de kararsızım. Bilemiyorum 😔

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Cerrahpaşanın tus ortalaması baya yüksek hocam. O zaten aklımı çeliyor.

İşte korkuyorum temalı bir konu daha. La oğlum neyden korkuyorsunuz anlamıyorum ya. Ben 26 yaşında cebimde veya ailemden miras olarak 1 kurusum olmadan memur oldum. 3 yıllık evliyim ev hanımı diye aldığım eşim şuan adliyede zabıt katibi 4k maaşı var.

Gelirimiz şuan 8k. Üstüne Ödemiş'te yaşıyorum oğluma annem bakıyor. Yemin ederim eve en son ne zaman domates biber aldım hatırlamıyorum. Giderim neredeyse 0. Dün yakışıklı arabam beyaz meleğim Civici sattım 137.000 tlye. 11 ay önce 80bine almıştım.

Bunları anlatma sebebim riziktan seneden elalem ne derden korkma diye. Öğretmen arkadaşlarım Güneydoğuda can sıkıntısına canlı bahse kumara felan sardı. Şuan alayı pert. Adamlar evlenemiyor parasızlıktan. Ben 4 sene kaybedip adamlara 3 tur bindirdim şuanda. Hayattaki vizyonunuz sizi siz yapar. Sene kaybetme sorun olsa ben 4 yaşında çocuğumu okula yazdirayim madem 2 3 sene kazansın diye. Böyle bir mantığı aklım almıyor ya. Ulan sene senin puan senin elaleme ne. Hayalinin peşinden koş. Bu sene 3k sıralama yapan seneye banko ilk 100de ben burdayım kardeş gel de yüzüme tükür aksi çıkarsa. Allah aşkına korkmaktan vazgeçin artık ya. Nihayetinde hayata bir kere geliyorsunuz. Ne kaybedersiniz ki?

• Tıp için bırakılmaz. Üniversitelerin TUS başarısını öğrencisi belirler. Cerrahpaşa'da okuyan öğrenci çok çalıştığı için TUS'da derece yapıyor, okul bir şey verdiği için değil. Ama tabii ki karar sizin.
    Onu geç pandemi ne kadar sürecek belli değil bu süreçte okula bile gitmeyeceksin Ve dedikleri gibi Tip Van’da da olsa tip tıptır.Cerrahpaşa veya Hacettepe çok tutulma nedenleri ve başarısı :çünkü tuş sınavini hazırlayanlar onların hocaları adamlar zaten o hocalardan sınavlara giriyor. Derece elde etmemeleri garip olurdu; ama benim tavsiyem rahat okuyabileceğin bir yeri seç mesela ben İstanbul Ankara tip geliyor ama daha nazcizane bir yerde okuyacağım Maliyeti çok fazla...Helede ikinci üniversitense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoteak -- 31 Temmuz 2020; 0:46:39 >
    Hocam yapmayın etmeyin mühendislik istemiyorsanız tıp için kesssinlikle bırakılmaz yani benim de 6.8k mühendislik istiyordum tıpa da soğuk bakmıyorum o yüzden tıp yazacağım itü ehb zorlayacağım.Ben de düşündüm mezun kalmayı fakat bir sebe daha kaldırabileceğimi kesinlikle düşünmüyorum ve daha fazla çalışacağımın garantisi yok öyle hırslı bir insan da değilim.Geçen seneki sıralamamdan daha iyi yapabileceğimin garantisi yok.Belki daha kötü gelecek.1 sene kısa bir zaman değil ve bu sıralamayla hangi tıpa gitseniz mutlu olursunuz yazın deü akdeniz rahatınıza bakın derim ben şahsen cerrahpaşa tutsa da gitmem 0 kampüs 0 hastane bina modernliği tamamen hayatsız saf bir doktor olarak çıktığın bir fakülte bence gitmiştim izlenimlerim sonucu bu kanıya vardım.Bu sistemin yarını hiçbir zaman belli değil bakarsınız seneye sistem değişir.Sistem bizi parmağında oynatıyor zaten.Demem o ki bırakmayın

• Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için.

• Kagoteak kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Önümüzde bu belirsizlik olmazsa düşünmeden kalırdım ama sizin de dediğiniz gibi ne olacağı belli değil.

• Hocam gidin bence.Bu kadar takintili olmak sacma.Illa bionuzda cerrahpasa-hacettepe mi yazacak.Gidebileceginiz tiplar da cok iyi zaten hepsi buyuksehir.Bu sistemde risk.

• Yaz hocam biri nasiplensin sizin yerinize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.