Şimdi Ara

Say 4k'dan mezuna bırakılır mı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de okuduğumda şaşırmıştım ama halletmişler hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    Benim de düşüncem yatay geçişe kaydı hocam. Daha mantıklı gözüküyor.

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız hocam.

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    Gazinin ortamını sevmiyorum hocam ben yazmıştım ama iyi ki gelmemiş dedim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerde açılcak konular

"101. oldum 99.olmak için mezuna kalınırmı?"

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz milliyetçi gençlerin olduğu bir ortam heralde. Tıp fakültesi ana kampüsün dışındaymış, yani olaylardan etkilenmiyormuş.

• Hocam beklediğinin 2-3 katı kötü gelince maalesef insan üzülüyor.

• slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sıralamadan bırakıp tr derecesi yapan tanıdıklarım var.

• Bırakılmaz bıraktığına da değmez bizim dershanede bir kız 5 binden mezuna kaldı 2-3 mü ne yaptı bence değmedi gibi

• Konu vardi 1 tane 3k birakip ilk 100e giren hedef ceng ise olabilir diger bolumler icin onermem

• jhaer_ys hocam aynı sıralamadan bırakıp 99. olmuş bu yıl ama geçen yıl gelip bana sorsa ben ona da yapma derdim açıkçası. Bu yıl da size diyorum.Örneğin ben odtü ee isterken 36k yaptım, yakınından bile geçemedim. Benzerine bile gidecek halim yoktu, gözüm arkada kalacaktı o yüzden bıraktım fakat sizin ikilemde iyi tıplar arasından en iyisi olsun gibi bir durum var. Sizce sadece etiket için bir kez daha denemeye değer mi? Doğrusu evet, normal şartlarda insanın idealleri için kesinlikle değer fakat -ne yazık ki- bu sistemde bence değmez. Çalıştığının karşılığını alacağın bile belli değil çünkü. Keşke LYS gibi dikkatten ziyade bilgiye ve çalışmaya dayalı bir sistem olsaydı ama yok maalesef.

X yeri yazarım yatay denerim ha yatay yapamazsam da mutlu mesut okurum, iş imkanı açısından da çok farklı değil zaten diyebileceğiniz yerler varsa bence bırakmayın hocam. Ben yaşadım mezun yılını da söylüyorum, benim gibiler veya daha fazla yaşamış olanlar da büyük ihtimalle benzerlerini söyleyecektir. Tabii karar sizin. İyi düşünün, hakkınızda hayırlısı olsun.

• sinyorsebastian kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam zaten 4 k yaptıysanız sizin de yapabilecek seviyede olduğunuz belli ama şöyle bir şey de var bir hafta sonu 2 tane sınava giriyorsunuz ve o günkü başarınızı etkileyecek birçok faktör var olmasın tabi ki ama diyelim o gün bir olumsuzluk oldu bu sizin bütün yılki çalışmanızı alıp götürebiliyor . Ek olarak bu sistemin önümüzdeki sene ne halde olacağı belli değil . Bunu sıralamanızı düşünerek söyledim çünkü benim hep gördüğüm şey ilk 10 bin olsun 5 bin olsun buralardan daha iyi yerlere çekmek 30 binlerden 40 binlerden çekmekten zor olabiliyor. Ancak şu da var tabi 1 yılı tertemiz şekilde tamamlayıp ilk 100 de yapabilirsiniz bu işler belli olmaz karar sizin kim ne derse desin hayat da sizin sorumluluğu da sizin bence hocam herkesin kendine ait bir hikayesi var sonuçta :)

• slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Risk fazla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.