Şimdi Ara

Saydığım Telefonların Kötü Yönleri? Hangisi Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,Samsung Galaxy Note Fan Edition,Xiaomi Mi6,Sony Xperia XZ1,Nokia8 arasındayım?
    Nokia 8 Snapdragon 835,TR Garanti,Sony ise Türkiye garantisi ve Kamerası.
    Xiaomi Mi6 Donanımı çok güçlü
    Ancak Note Fan Edition Tasarımı,ergonomisi çok hoşuna gitti gönlüm ona kaydı
    Çok oyun oynayan biriyim ve sosyal medya kullanırım kamerası da güzel olmalı.
    NOTE FE işlemci olarak Mİ6 VE Nokia8 den çok geride kalır mı? Günlük kullanımda çok farketmez diye düşünüyorum doğru mu? Birde batarya olarak da aralarında en kötüsü sanırım,günü zor çıkarıyor
    Hangi telefonu almamı önerirsiniz?
    Birde Bu telefonların bildiğiniz olumsuz özellikleri nelerdir? Teşekkürler

• Hocam gönlünüz hangisini istiyorsa onu alın ilerde keşke diğerini alsaydım diye aklınızı kurcalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mi Note 3, Mi 6 ve Note FE arasında kaldım. Elimdeki zenfone 2 bozuldu bozulacak. Ufak dokunuşlarla hayatta tutmaya çalışıyorum. Gönlümden geçen Mi 7 ancak sonhbara ertelenmesi sinir bozucu. Bu durumda almak zorunda kalırsam hangi telefonu alsam bilemiyorum.
    Note FE en çok içime sinen model ancak pil ömrü söylendiği kadar kötüyse 7/24 powerbank ile gezmek zorunda kalırım ki bunu hiç istemiyorum. İşlemci gücüne takılmak manasız. Her işinizi görecek kadar güçlü sonuçta. İnsanı en çok cezbeden yanı tasarımı, büyük ekrana rağmen küçük sayılabilecek kasası ve bunlara rağmen önde bulunan parmak izi okuyucusu. Kısacası 18/9 ekranlı olmayacaksa en iyi tasarımlı telefon oluşu.
    Mi 6'nın pahalı olmasının sebebi işlemcisi. O kadar işlem gücü benim için olmasa da olur. Diğer tüm özellikleri ortalama. Telefonun küçük olmasını istiyorum aslında. Bu açıdan çok güzel ancak eskiyen tasarımı beni soğutuyor.
    Mi Note 3 ise uygun fiyat ve uzun pil ömrü ile öne çıkıyor. Şuan için benim açımdan alınması en mantıklı model konumunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cok oyun oynuyorsan fan edition elemen gereken ilk telefon bence.fan edition un ekrani yuksek cozunurluklu yani QHD.ustune islemcisi yeni nesil degil.iste bunlardan dolayi pil de sikinti olur diyorlar.guclu oyunlarda da super amoled ekrani ve islemcisi sikinti yaratir bence.xiaomi mi mix 2 de tasarim olarak cok guzel cihaz.diger ozellikleri ayni hemen hemen mi 6 ile.ona da bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Hocam gönlüm Note FE ama şarj işi canımı sıkıyor gerçekten o kadar para verdiğimiz telefonla priz başlarında da oturmak istemiyorm
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    Hocam günlük kullanımda şarjı sorun çıkarır mı bana günümü geçirirken birkaç saat sosyal medya whatsapp görüşme vs.?
    Oyunu genelde evde oynarım dışarıda çok şansım yok akşam eve attım mı kendimi şarj sorun değil.
    İşlemcisi Snap 835 lerden geri 2.45 yerine 2.3 çok fark eder mi hocam uzaya çıkmıycaz sonuçta :D
    Dediğiniz telefona da bakıcam
    Sony hakkında düşüncelerininz nedir tasarımı dışında :)
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Bende de Zenfone 2 vardı hocam olaya bakın :D
    Ekranı kırık 5-6 ay kullandım sonra komut yok hatasıyla açılmamaya başladı.Teknik servis 355 Tl istedi.
    Zaten 2.5 seneye yaklaşmıştı bende değiştirmemin vakti geldi dedim
    Note FE konusunda da aynı düşünüyoruz gönlüm ondan yana oyunu evde oynarım ben o konuda pili sorun değil
    günlük kullanımda sosyal ağlar,görüşme vs akşama beni eve atar diye düşünüyorm hocam 3 saat diyolar ekran süresine oldukça az.
    Mi 6 Note FE den ucuz hocam hemde bayağı :D Tasarımı hoşuma gitmedi iphoneye benziyor donanım olarak mükemmel tabiki.
    Sony XZ1 hakkında ne düşünüyosnz ?
  • TFK213 T kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an telefon almak için doğru zaman değil biraz daha bekleyin.

Honor 10, Mi 6x,Op 6 vs. Telefonlar gelecek onlara göre karar verir. İlla alicam diyorsanız da tercihiniz Mate 10 olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gunluk kullanimda oyun oynamadan sarji 1 gunu cikarabilcegini dusunuyorum ancak tabi deneyimlemeden bilemeyiz.samsungun optimizasyonu da onemli.oyunu karistirmasan derim o kadar heveslenmissin al gec derim ancak islemcisi eski nesil kaliyor.ghz ye bakma dostum.snapdragon 835 ile exynos 8890 arasinda ciddi fark var.bu da oyunlara yansiyacaktir.diger turlu normal kullanimda pek sorun yasamassin.Sonye gelirsek Xz1 gayet iyi bir cihaz.performansli.snap 835 o da.onu da tercih edebilirsin tasarimi , ekran kasa oranini saymassak.simdi sana htc u 11 de var diyecegim isler iyice karisacak :) o da guzel cihaz.

• JackWondo kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 haftadır tuşlu telefondayım.Telefonum teknik servise gitti çok para istedi geri yolladılar yerel telefoncularla da ucuza yaptırayım dedim idareten onlar da yapamadılar öylece kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Hocam şu an telefon almak için doğru zaman değil biraz daha bekleyin.

Honor 10, Mi 6x,Op 6 vs. Telefonlar gelecek onlara göre karar verir. İlla alicam diyorsanız da tercihiniz Mate 10 olsun.
    Honor 10 keske gelse Türkiyeye bir aciklama gelmedi henuz.mate 10 da guzel cihaz dedigin gibi.

Hocam şimdi 2 günde htc yi araştırırım :D
    bir arkadas da mate 10 demis bak.onu unutmustum.sana iyi mesailer :) Cinli telefonlarin sar degerleri yuksek o da baska bir olay.cok kriter var.ben de yaza dogru almayi dusunuyorum bi cihaz kararsizim

Sony'nin arayüzü güzel değil, ekranına bakınca samsunglar gibi sizi cezbetmiyor. Çerçeveleri oldukça kalın. Pil boyutu da genelde küçük oluyor. Bugüne kadar hiç sony almayı düşünmedim.
    Honor 10 gelsede alınmaz en az 2500 olur. Batarya ciddi sorun değilse mi a2 her türlü alınır bende bekliyorum belki optimizasyonu çok iyidir ama 3k batarya ne kadar iyi olsada yetmez

• İthalat garantili ve Sony marka kesinlikle alma.. Sony xz premium kullanıyorum ve 2 aydır süren bir servis maceram var. Cihazın bir arka kapağını düzgün yerine yapıştıramadıkları için 5 kez ard arda servise gönderdim. Sonrasında cihaz değişim olup geldi gelen cihazın ekranında ölü pikseller ve toz benzeri cisimler var ancak servise göndermiyorum telefonu berbat edip geri göndereceklerini biliyorum. İnşallah batarlar ve piyasadan kalkarlar.. Android telefona bence okadar paralar vermene gerek yok tamamen israf. 1300 civarında Lenovo P2 alıp rahatına bak derim. 5000 mAh bataryası bitmek bilmiyor 18 saat kadar ekran süresi veriyor. Donanımıda fiyatına göre gayet iyi.
  • Note Fan Edition aldım arkadaşlar.Gayette memnunum mükemmel telefon.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.