Şimdi Ara

SAYE GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ ŞİKAYETE DEVAM!KAMPANYAMIZA DESTEK BEKLİYORUZ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
286.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
370 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cahil arkadaşım bilmiyorsun en azından öğrenmeyi ve araştırmayı denemelisin.

Change.org 100 kişi imzalar hedefi 250 yapar 1000 kişi imzalar hedefi 10000 yapar otomatik olarak sistem atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamı yorumumu da attım elinize kuvvet
  • İmzamı verdim, destekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Ülkece halen yurt içi omurga'da sorun yaşıyoruz şaka gibi bir şirket politikasına ve personellere sahibiz.

Halen yurt içi peering yapılmamış durumda SOL-TT test yapılsa Frankfurt veya Sofya'ya gidip tekrar ülkemize veri geliyor BTK kaç yıldan beri bu sorunları çözmemekte dirayetli.
    Eskişehir İstanbul arası 200km olması gereken ping max 5ms fiber ile gel gelelim bizim aldığımız 12-13 15e kadar çıktığı oluyor nedeni Eskişehir-Ankara-İstanbul rotası valla şaka gibiler
  • beyler bu saye vdsl kullanıcılarını etkiliyor mu
  • CapresLee C kullanıcısına yanıt
    Evet etkiliyor tabiki de.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Adam olmayı öğrenmemişsin ailende öğretmemiş belliki, bilmiyor olabilirim. Adam olup düzgün cevap verebilirdin belki de destek sağlardık senin desteğine ihtiyacım yok da diyebilirsin. Ama forum köşelerinde bu desteğe ne kadar ihtiyacın var bunu görebiliyorum. Bu kafayla yeteri kadar destek alacağını sanmıyorum vizyonsuz.

• destek
  • Arkadaşlar destek verelim yoksa düşük hızda internete yüksek paralar ödemeye devam edeceğiz.
  • Bende dibine kadar destekçiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapresLee

beyler bu saye vdsl kullanıcılarını etkiliyor mu
    adsl,vdsl,fiber herkesi etkiliyor.
    O paket 30 liraydı ayıktın mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    sen de yazdıklrınla çelişiyorsun. özelden mesaj atma ihtiyacını bu konuda belirtmiş olsun hiç etik olmadı. çok özel konuşmalarını telefonla halledebilirdin. gerçi senin için özel forum için özel değil.
  • Bu İSS'ler bildiğin dolandırıyor, yeter artık. Destek verelim arkadaşlar.

• liberti2 L kullanıcısına yanıt
    Bana kanıt göster 26 yaşındayım şu ana kadar 100 mbps 30 TL olan paket görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Temmuz 2020; 20:23:53 >
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Türkcell çalışanıymış banane beni ilgilendirmez ben burada tüketicilerin haklarını savunuyorum bir firmanın troll hesabı değilim burada tüketiciymiş gibi yazıp konuyu kötüleyecek buradaki olumlu sonuç onlar için olumsuzluk doğuracağından dolayı geliyorlar konuyu kötülüyorlar.
    yanılıyor olma ihtimalin yok mu? sonuçta ticari sektörde çalışan biri ile son kullanıcı olan bizlerin yani zurnanın son deliği derler ya, yapacağı değerlendirmeler arasındaki farkı ne yaratıyor olacak? "ticaret" ticaret kar amacı güder. karı daha yüksek tutan faktörlerin ortaya çıkacak olmasına da en fazla ticareti yapacak olanlar sevinir. öyle bir yorum gelmiş olması bence, hangi firma ise artık o firmanın yapmış olduğu araştırmalar ve fiili neticelerin değerlendirilmesinden sonra ortaya çıkmış, gerçeği yansıtan bir durum değerlendirmesi olabilir. kaale alırsın almazsın ayrı konu. aslında boşuna tartışılıyor. az önce başka bir konuya adaletle ilgili bir yazı yazdım. bu konu için de yani internet kullanımında da adalet olsa, hiç tartışmaya gerek kalmaz. bu da gerçeğin ta kendisi işte. yani konu legal ve illegal faaliyetlere geliyor. bence tam dijitalleşme ile bu konuya çok güzel el de atılacak görünüyor.

Ben şuraya 100 mbit 80₺ örneği bırakayım 2013 yılından, gerçekten merak ediyorum ne zaman 30₺'ye satıldı 100mbit.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/76157107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-190FFD898 -- 3 Temmuz 2020; 20:39:34 >
  • Ankara merkezde oturuyorum. Hala 7-8 hız alıyorum en fazla. Bu düzenin bozulması lazım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.