< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Temmuz 2020; 2:31:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Temmuz 2020; 2:31:43 > |
Buradayız, arkandayız, tam desteğe devam....
|
Ustam destek tam destek. Umarım bir an önce gelir şunun şurasında 2-3 aya ne kaldı. Türk Telekom tekliflerini sunsun bakalım ne olacak. Bu sefer olacak gibi hele ki turknet bu saye konusunda baya istekli ve baskı kuruyor umarım en kısa sürede hayata geçer... Normalde temmuzda olacaktı pandemi dolayısıyla ertelendi hep beraber görüp bakıcaz umarım tekrar ertelenmez.
|
İnşallah umudumuz o ama bu SAYE konusu kaç yıldan beri var bir bilseniz şu anda gündemde ama Türk Telekom bir şekilde bugunu bulmuş BTK ile sorunu çözüyor sanırım.
İnsanlarında sesi çıkmayınca devamlı öteliyorlar. Modeme 10-15 TL ücret alıyorlar Abonelik bitiminde geri alınıyor zaten modemin ederi 200-300 TL arası bir de uzaktan müdahale veya izleyebilme olanakları var bizim olmayan cihaza neden para ödüyoruz kesinlike SAYE gelmelidir! |
Kardeşim, şimdi gerçekleri konuşalım. Tamam biz destek çıkarız, konuyu öne çıkarırız ama böyle bir şeyin imkanı yok olmaz, olamaz. Sittinsene de olmaz. Ama yine de umudun varsa peşini bırakma, biz her türlü arkandayız, gerekirse imza falan da atarız yani.
|
Upload hızlarını bugünden itibaren düşürmeye başlayacaklar sanırım, ama 2 saattir bakıyorum da sizin konu haricinde herkes sessizde. Pek umursamıyorlar sanırım, ama yeter artık sessiz kaldığımız. İşte biz hep örgütlenemediğimiz için bu haldeyiz maalesef.
|
Şimdi hangi firmada çalıştığınızı bilemem türkcell’de çalışıyorsanız diyelim.
Türkcell’in sabit altyapıdaki pazar payı nedir ? Türkiye’de kaç tane il de hizmet veriyor.Türkcell bireysel aboneyi önemsemiyor ki %20’yi aşsın.Sabit pazarda bireysel abonelerden para kazanan büyük oyuncular belli türkcell bu listeye giremez. Türkcell’in fiber altyapısı kaç km ve kaç yıldan beri altyapı çalışmasına devam ediyor ben size şunu söylüyeyim. 2008-2012 yılları arası Türkcell , Süperonlineyi satın aldı sonrasında rakip oluşturacak tüm küçük metronet gibi firmaları da satın aldı bu firma 100/100 veya 50/50 simetrik hızda çok ucuza hizmet veriyordu bpl olarak sonrasında ne oldu bütün paketlemeler ve fiyatlar değişikliğe uğradı şirketin lehine sonrasında türkcell süperonline , Türk telekom ile kavga etmeye başladı ve rekabet kurumuna başvurdu sonrasında btk’ya başvurdu sonuç 8 mbps sınırsız olarak türk telekomda kullandığımız paketlerin sonrasında kotalı internet dayatılmaya başlandı.Baktılar tüketici tarafında isyanlar var sonra AKK , AKN diye dayatılmaya başlandı bu sizin çalıştığınız firma tarafından yapılan gelişmeler. Şimdi diyorsun ki kotalar geldi bilmem ne arkadaşım nerede çalışıyorsun umrumda değil bir vatandaş olarak görüyorum seni Alternatif firmalar çok daha uygun fiyata sınırsız kotasız hizmet alabilirsin eskiden olsa dayatıyordunuz şu fiyat diye kotayı aştığında şu fiyat ay sonu fatura bir geliyordu 150 lira o zaman asgari ücretin 700 lira olduğu dönemler. Upload hızlarını herkes kullanıyor senin gibi ukala insanlara ben anlatıyorum ukala dememdeki kasıt bilmişlik yapıp aslında bilmeyen kişiye denir. BTK’nın rapor analizleri ve çeyrek raporları mevcut orayı incelemeden gelip buradan boş boş konuşma oradaki raporda FTTH,FTTB,VDSL olarak kullanan abone sayısına bak kaç milyonları ifade ediyor. Sizin firmanız sabit aboneye önem vermediğinden dolayı 81 ilde fiber altyapısını getirmedi.Hadi onu geçtim Kocaeli’ne 3-4 site hariç tek 1 fiber bile çekmediniz. Upload hızı neye yarar açıklayayım ; ailede kalabalıksa aileden birinin whatsapp görüşmesinde oyun oynayan çocuğun pingi artmaz , dosyalarını sunucuna veya bulut platformlara daha rahat yüklemeni sağlar , Eğer bir ders yayınına bağlanacaksan insanlar seni piksel piksel görmez yani Türkcell’in bu ülkeye kattığı ne var bana söyle TÜRKCELL SÜPERBOX aldım 289 tl para ödüyordum sağladığı hız 2-3 mbps yani Band 3/7/1/20 yayın yapıyorsunuz tüketicileri soyuyorsunuz yetmedi 500 gb ilk ay ücretsiz diyorsunuz ilk ay o abone vay be diyor sonraki aylar 10 mbps ile yerlerde sürünüyor kapatmak isterse ha sen ilk ay 500 gb kullanmışsın onunda parasını öde diyorsunuz.Yani insanları dolandırmakta 1 numarasınız . Şunu da belirteyim özel mesajım açık oraya kartvizitinizi gönderin murat beye ve bir kaç üst yöneticiye mail göndereyim burada yetkili olarak insanları kışkırtıyor diye. Türkcell’de çalıştığım dediğin için bunları yazıyorum orası da belirsiz de çalıştığın firmayı tanı , anla , sonra buraya gel objektif olarak yorum yap.Buraya gelip haykırın ha tüketici olarak konuşupta en büyük firmada çalışıyorum demekte yanlış en büyük firma deyince Türk telekom sandım.Sabit internet pazarında Türkcell’in yeri küçük çünkü. Bizim şirketimiz bile Vodafone metro ethernetini kullanıyor var yok gerisini sen düşün. |
Yazdıklarınızla çelişiyorsunuz kendinizi kandırın bir İSS’de çalıştığınız felanda yok.
|
çok sakıncalı bir tarih :) |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 1 Temmuz 2020; 0:6:52 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|