Şimdi Ara

SAYE GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ ŞİKAYETE DEVAM!KAMPANYAMIZA DESTEK BEKLİYORUZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
286.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
370 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BilgisayarMeraklısı

150.000 gibi ciddi bir rakamla örgütlenebilirsek ve buna ek olarak sosyal medyayı da etkili bir biçimde kullanırsak bak nasıl etkili oluyor. Bu tür düşünceleri kafadan atmak gerekiyor, sizden ricam bizlerin toplumsal gücünü hafife almamanız. Yeter ki olabildiğince destek çıkalım, işte o zaman toplumsal güç ortaya çıkar.
    Twitterda hashtag açalım hocam. Herkes döşesin altına. Trendlere girelim. Örneğin internetteadalet gibi bir başlık koyabiliriz. Saye olarak açarsak bilmeyen çoktur yeterli ilgiyi göremeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayarMeraklısı

150.000 gibi ciddi bir rakamla örgütlenebilirsek ve buna ek olarak sosyal medyayı da etkili bir biçimde kullanırsak bak nasıl etkili oluyor. Bu tür düşünceleri kafadan atmak gerekiyor, sizden ricam bizlerin toplumsal gücünü hafife almamanız. Yeter ki olabildiğince destek çıkalım, işte o zaman toplumsal güç ortaya çıkar.
    Twitterda hashtag açalım hocam. Herkes döşesin altına. Trendlere girelim. Örneğin internetteadalet gibi bir başlık koyabiliriz. Saye olarak açarsak bilmeyen çoktur yeterli ilgiyi göremeyiz.
  • boşuna uğraşıyonuz forumu böyle gereksiz şeylerle meşgul etmeyin telekom babasının hayrına altyapısını vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTelecom -- 1 Temmuz 2020; 15:8:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet de dahil herşeyin bedelini sandıkta ödeyecekler...
  • Ben adsl kullanıyorum beni takan yok TT sana yeter diyor resmen dalga geçiyorlar benle.
  • nesini beğenmiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkardım, destekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAYE hemen gelmeli!!!! yıllardır bilerek engelliyorlar. SAYE ile portların kontrolü iss'lere geçiyor.istedikleri gibi upload açabilecekler.
  • destek !
  • Konuda "SAYE ne yahu?" diyenler için;
    https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/slug/saye-dokumani.pdf

Bu konuda resmi olarak ne yapıldı bilen var mı?
  • Bence tepki olarak herkes sistem tercihlerinden kullandığı operator ve iss sağlayıcı markalarını kaldırsın. Ben kaldırıyorum şimdi. Donanımhaber gerçekten Türkiye'de teknoloji konusunda en hatrı sayılır platform. Tepki tepkidir.
  • https://www.haberler.com/fiber-hat-yatirimlari-konusunda-engel-cikaranlar-12662125-haberi/

bu işi Cumhurbaşkanı çözer Fiberçilere aşağıdakini demesi gerek
    Resul Öztürkyoutube
    Bekara Karı Boşamak Kolay RTE Dubsmash
    https://www.youtube.com/watch?v=pmV3tlL267A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 1 Temmuz 2020; 18:20:9 >

• Olayı tam anlamadım, SAYE nedir? Ne işe yarar? O GigaFiber görselleri nereden alınma? Sana destek olmak için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLODTR58 -- 1 Temmuz 2020; 19:0:25 >
  • TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    Ne icin ben bir sey yazmadım bile ?

• BLODTR58 B kullanıcısına yanıt
    Saye ile türk telekom’a bağın çok düşük olacak hangi firmadan hizmet alıyorsan bağın onla olacak yani modem kira parası ödeme zorunluluğun olmayacak , uzaktan modemine erişim sağlarak çözüm sağlanabilir , yüksek paketleri uyguna verebilir , cihaz ve omurga alternatif firmanın olacağı için yada kiralamış olabilir o konuda net bir bilgi yok daha iyi ping çıkışı alınabilir anlaşmalar sağlanabilir oyun sunucuları ile ilgili yani tamamen bağınız türk telekom’dan kopuyor diyemeyiz çünkü küçük bir bölümünü kapsıyacak.

Konudaki mail adresine sayenin önemini ve bir an önce gelmesini BTK’nın bunu oyalamaya çalıştığını şikayet edebilirsiniz.Biz zamanında bir çok örnek bir şikayet metni yazdık bazı insanlar kampanyanın öneminden çok yazım hatalarına takıldığı için bu konuda malesef onu yapmıyoruz siz şikayetinizi iletebilirsiniz herkes özgürdür.

Destekleriniz için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

• Tamamdır hocam yaptım size bir sorum var;

Müstakil evde yaşıyorum fiber kullandırmazlar siz de bilirsiniz

Mahallede ADSL var acaba VDSL nasıl gelir sürekli başvuruyorum özel proje teklifi alıyorum en yakın dolap 1300 metre uzaklıkta.
  • Nasıl bir teklif sunuyorlar ki ?

• Fiber ya da VDSL Altyapının maliyetini karşılarsanız yaparız diyorlar ama bunu yapmak yerine yeni ev alırım ki o durumda da değilim.
  • Özelden mesaj attım.

• change.org işe yarar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.