İyi Günler Arkadaşlar , Ben Facebook Üzerinde Sayfa Bağımlısıyım Sürekli Sayfa Açıyorum . Ama Beğenile 300 Felan Oluyor . Bana Beğeni Lazım . Sürekli Reklam
Yapıyorum Ama Paralı Değil . Bu Yüzden Sizlerden Taktik İstiyorum . 'HİLE' Değil 'TAKTİK' .
Teşekkürler
hocam boyle bir bağımlılık ilk defa duydum. Sen ciddi misin? :)
alonis57A
kullanıcısına yanıt
Taktik ile ben senelerce yapamadım çünkü bunun bir taktiği felan yok.Burada insanlar birbirleriniz kandırmasın.
Eğer sayfayı yenı açtıysanız, öncelik ile likeall.org gibi siteler kullanıp 3-4K üye çekeceksiniz.
Ondan sonra bir taktiğiniz var ise sayfa kendi kendine büyür.
bu tür sosyal paylaşım siteleri ücretli olmalı tahminim devamında daha farklı şeylere yoğunlaşır insanlar
sayma bağımlısı olanı da ilk defa görüyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: soldierfirst
hocam boyle bir bağımlılık ilk defa duydum. Sen ciddi misin? :)
kardeşim gerçekten sürekli açıp kapıyorum . insanlara bilgi vermek , eğlendirmek hoşuma gidiyor :D kardeşim gerçekten sürekli açıp kapıyorum . insanlara bilgi vermek , eğlendirmek hoşuma gidiyor :D
bin kişi 2 tl kasalim ne kadr istiyorsanız :D turkcell odeme paypal
100 bine kadar yolu var
Belli bir süre reklam alabilirsin sayfanın hitap edecek bir kesim kazanması için, sonra özgün içerikle yayın yaparsan beğenileri arttırabilirsin. Özgün ve sürekli içerik sayfaların ayakta kalmasının en büyük dayanağıdır.
beğeni satan arkadaşlar ellerindeki sitelere gizli autolike kodlarına senin sayfana koyuyor insanlar istemsiz bir şekilde beğeniyor sonra farkına vardıklarında beğeni kaldırıyor ve paran boşa gidiyor. Her zaman en iyisi organik büyümedir.