Şimdi Ara

Sayfa Yenilemeden İçerik Güncelleme (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben sitemde gizli şekilde duran div in içine resim upload ettikten div i aktif hale getirmek istiyorum yalnız bunu sayfa yenilemeden yapmak istiyorum
    jquery player kullanıyorum bunu o sayfada kullanmak istiyorum sayfa yenilendiği zaman player donuyor ve tekrar başlatmanız gerekiyor bu yuzden böyle bi şeye ihtiyacım var
    yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

• Ajax Script manager ile update manager kullanabilirisin.
  • php kullanıyorsan direk sleep komutunu kullan derim mesela ortala bir resim 2 saniyede yukleniorsa eger sleep(2) çabuk çözüm olabilir.
    daha detaylı bir çözüm için javascript event handler (olay tutucular) kısmına bakmalısın.
    mesela onload işini görebilir
  • Anladığım kadarıyla resim upload eden form sayfayı yenilemeden resmi yüklemesi gerekiyor; bunun için sayfa içerisinde ayrı bir iframe yaratıp ilgili form'un target parametresini bu iframe'e yönlenlendirmelisiniz.

ör:

<form action="img_upload.php" target="iframe_id3" method="Post" enctype="multipart/form-data">
    <input type="file" name="xxx" />
    <input type="submit" name="upload_image" value="Upload" />
    </form>

<iframe id="iframe_id3" name="iframe_id3" src="" style="display:none;"></iframe>

Eğer img_upload.php geriye bir output gönderecekse (örneğin yüklenen resmin url'sini), ufak bir jquery kodu ile halledebilirsiniz;

<script type="text/javascript">
    $("input[name=upload_image]").click(function(){

$("#iframe_id3").bind("load", function(){
    return_mess=$("#iframe_id3").contents().find("body").html();
    alert(return_mess);
    });

});

</script>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.