Şimdi Ara

Sayfam nasıl olmuş ?? ( Şimdilik )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aktif olarak ilgilendiğim bir hobim için web sayfası hazıyrlıyorum .
    Şimdilik bu kadar ilgilenebildim geri kalan kısmını tamamlayacağım.
    http://www.geek-tr.com/default.asp

Nasıl olduğuna bi bakarsanız sevinirim

saygılar

• Daha iyi daha güsel şeyler yapabilirsin ayrıca sitede türkçe karakter sorunu war, eğer asp bilgin varsa bu forumdada paylaşabilirsin yaptığın çalışmaları www.asphocam.com iyi çalışmalar

SaygıLar.
  • banner/logo kısmında menü olurmu yaw motosiklet, sürücüler gibi linkleri ordan kaldırırsanız daha iyi olur bence ve soldaki menu kısmını dikine bir çizgi ile ayırmak lazım .
  • siteye giremiyorum, sunucu bulunamadı diyor.
  • Bence fena değil. Ama üzerinde biraz daha çalışman gerekiyor.

Başarılar
  • bende bannerdaki menüyü görünce biraz sasırdım ama kaldırmasada olur aslında sık duruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: cLk

banner/logo kısmında menü olurmu yaw motosiklet, sürücüler gibi linkleri ordan kaldırırsanız daha iyi olur bence ve soldaki menu kısmını dikine bir çizgi ile ayırmak lazım .
  • biras daha özenli olabilirdi üstteki banner
  • evet, üstteki bannerla ilgili bir sorun var. sanki küçükmüş de orantısız büyütülmüş gibi.
    zaten üst bannerdan başka birşey de yok sitede :)
  • çok durgun bir site ama idare eder ( şimdilik)
  • fena değil, bide şu en üstteki menü linklerini kaldır bence , güzel duruyo ama böyle bi sade siteye yakışmıyo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilal19 -- 31 Mayıs 2006; 19:05:40 >
  • önce türkçene dikkat et
  • sitendeki dil kodlamasını windows-1255 değilde windows-1254 yap karakterler çok kötü görünüyor.birde çok basit bir site olmuş ya biraz daha çalış üzerinde göze hitap etsin.
  • Çok basit olmuş grafik eksikliği var. Türkçe karakter sorunu var. Ayrıca 1 sayfa sadece script diye hitab etmişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jhoon

Aktif olarak ilgilendiğim bir hobim için web sayfası hazıyrlıyorum .
    Şimdilik bu kadar ilgilenebildim geri kalan kısmını tamamlayacağım.
    http://www.geek-tr.com/default.asp

Nasıl olduğuna bi bakarsanız sevinirim

saygılar

Ben olsam bu siteyi bu şekilde arkadaşlara göstermezdim, acaip eksikleri olan bir Site. Bütün arkadaşların yorumlarına katıldığım gibi, en çok ilgimi çeken sitenin doğru düzgün bir Link bölümünün olmaması. Yani üst (Banner) tarafta- solda orta kısımda ve sağ tarafta Linkler var, ayrıca orta sol bölümde Link sıralaması konulmuş (ama linkler çalışmıyor). Ben olsam tüm linkleri sol tarafa Bölüm bölüm ayırarak sıralar üst tarafı sadece Banner olarak kullanırdım, zannedersem arkadaşlardan biri de aynı şeyi söylemişti.

Sonra fotoğraf kaliteleri çok kötü, zannederim fazla scharp yapılmış..Yine de iyi çalışmalar.

İsterseniz benim bir çalışmama göz atınwww.karabaggroup.com

SLM

• güzel olmuş genede uraşması lazım üstteki banner çok güzel ama çok az bi tedaviye ihtiyacı war
  • Güzel Bence
  • üst taraftaki banner hariç güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.