Bildirim
sayı ile başlayan hotmail hesabı
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
MSN den kalma hesaplardır eskiden bu şekilde filtrelemeler yoktu. -
sanmıyorum yeni bir hesap olduğunu düşünüyorum, bunu hile vs ile yapmışlardır diye düşünmüştüm. -
Yukardaki arkadaşın dediği gibi eskiden böyle bir şey mümkündü. Ancak artık hotmail uzantılı hesap almak bile çok zor malum outlook uzantılı hesaba yöneltiyor Windows ister istemez ki, sayılı almak artık o devir bitti diye biliyorum ben. -
bunun bir hilesi falan yoktur yani? yeni hesap olamaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: jeannic
bunun bir hilesi falan yoktur yani? yeni hesap olamaz mı?
Ben düşünmüyorum hilesi olduğunu. Hotmail dediğiniz gibi rakam ve sembol ile email'in başlamasını izin vermiyor. Eskiden veriyordu. Bu yüzden ben eski olduğunu düşünüyorum hesabın. Belki de eskiden açılmış, unutulmuş, şuan kullanılmaya başlanmış bir hesaptır. -
tamamdır, teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: jeannic
tamamdır, teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, iyi forumlar. -
Merhaba rakam ile baslayan mail adresi gecmiste de verilmiyordu.. hotmail ile outlook birlestirme zamaninda bir cok guvenlik acigi vardi bu sayede ben 3 tane aldim artik almak mumkun degil dunyada rakamla baslayan mail adresi kullanan tek kisi benim
Ama mail adresim spam mail olarak algilandigi icin avantaji yok iste mail adresim
1iz@hotmail.com
10kolik@hotmail.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X