Şimdi Ara

sayın fenerbahçe taraftarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stad acılışında fikret başkana okadar laf ettiniz.olayı siyasete cektiniz.Saint Thunderbolt başkanın son sözüde ülkenizi sevin paralelle şavaşın oldufikret başkan en azından stad olurken börakratik engelleri kolaylaştıranlara teşekkür etti.

• "Fikret Forrest" ve "İsmail Eagle" 'a gülmüştüm şimdi "Saint Thunderbolt" 'a daha çok güldüm :D
  • Saint Thunderbolt

Aragazzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel orgutle savasin demesi kadar normal ne var?

Paralel örgüt seviciler hainden baska bisey degildir.

Birde bunun icin konu acmissin.

• kakakola kullanıcısına yanıt
    peki stad acılışında niye beşiktaşa okadar yüklendiniz ovakit.nasıl işinize geliyorsa öyle davranıyorsunuz.benim derdim oda degil siyasetlede aram yoktur.ama fikret başkan devlet büyüklerine teşekkür ediyorsa bunu siyaset aracı olarak kullanmamak lazım
  • efexefexx E kullanıcısına yanıt
    yaz yandexe gelsin hocam aydınlanırsın biraz.artı hitap tarzında senin ne seviyede oldugunu gösteriyor.
  • "stat" yazmayı öğrendiğin zaman akıl verirsin. =)
  • En azından sıva yapmanış. Cemaat bu klubü ele geçirmeye çalıştı ne desin adam?

• .Saint Thunderbolt
  • Şuan 5 puan önde olsaydı aynı açıklamaları yapar mıydı ? Bırakın bu işleri artık her sene olan şey bu, ne zaman işler kötü gitse saçma sapan bi basın toplantısı yapar, eveler geveler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozpkr

peki stad acılışında niye beşiktaşa okadar yüklendiniz ovakit.nasıl işinize geliyorsa öyle davranıyorsunuz.benim derdim oda degil siyasetlede aram yoktur.ama fikret başkan devlet büyüklerine teşekkür ediyorsa bunu siyaset aracı olarak kullanmamak lazım

Paralel yapının teror orgutu oldugunu anlamak icin siyasi gorusun olmasi gerekmez.

Aziz Yildirim'a bende bayılmam ama bunca vatan haini varken dusmana dusman diyebildigi icin tsk etmek gerek.

• K E N kullanıcısına yanıt
    Hımm sen stad acılışında patlamamı oldu diyerek milleti panikleten ne oldugu belirsiz zat degilmisin.msj gorebilsem ne ayak oldugunu amlayacam amaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ozpkr

Hımm sen stad acılışında patlamamı oldu diyerek milleti panikleten ne oldugu belirsiz zat degilmisin.msj gorebilsem ne ayak oldugunu amlayacam amaa

Öyle bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum. Başkası ile karıştırdınız sanırım. Günde 1 fincan Türk kahvesi içmenizi öneriyorum, zira alzheimer günümüzün en vahim rahatsızlıklarından birisi. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.