Şimdi Ara

SAYIN WARGAMİNG TEMSİLCİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: borisgrey

quote:

Orijinalden alıntı: tutankamon3074

quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

quote:

Orijinalden alıntı: tutankamon3074

quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

Allah aşkına zırh kalınlığı hile mi? Ha mod ile tespit et ha kendin tespit et. Sadece kolaylık sağlıyor. Ayrıca 10x zoom modu yasak tespit edilerse ban yiyorsun. Kimin mermi attığı ve hangi mermi attıpını gösteren mod yasak ban atılıyor. Tankın taretinin hangi yöne baktığını gösteren mod yasak banlarlar. Benim kullandığım bi tank sesleri var tarihsel top sesleri, bi jmbo aim mod birde ne kadar dgm vurduğunu gösteren mod var.

yakalarsa banlıyorlar diyorsunda yakalarsa!!!!! ben hemen hemen her maçta duyuyorum bunu gold ammo atıyosun dıyor bırbırıne ınsanlar demekkı çoğu ınsanda var bu mod kım nasıl yakalıcak bunu yakalamak yerine bunun yuklenmesını engellemek daha ıyı olmazmı? zatış yaptığın yerdeki zırh kalınlığını gösteren mod karşında savaştığın insana göre sana avantaj sağlıyormu? sağlıyor ozaman adaletsizlik var demektir. daha once soylediğim gibi benim amacım polemik yaratmak da değil sadece baktım wargaming temsilcisi gelmiş foruma herkeze nasihatlar veriyor veya tavsiyede bulunuyor. bende bunu merak ettim ve sormak istedim olay tamamen bundan ibarettir.

Karşımda ki adam benim zırhın kalınlığını gösteren mod kullanınca ne avantajı kazanıyor? Bunu kendinde hesap edersin. O sadece mod kullanıp kolaya kaçıyor

ya olay polemiğe gittikçe gidiyor ama cevap yazması gereken kişi yazmıyor. senin zırh kalınlığını bilmesi değil nişan aldığı yerdeki zırh kalınlığını gosterıyor, bu mod olmasa ve hepsini ezberede bilmese sıkacak rasgele ve delemıcek ama bu olunca bakıyor orası kalın oraya atmayayım, burası ınce burasına atayım dıcek ve delecek bundan daha ıyı bır avantaj olurmu?

hocam polemik olsun diye kastırmıyoruz da, hani konuşulan mevzularda doğru yanlış ayırt edilsin, benim genelde kaygım bu şekildedir :)

zırh kalınlığı göstermese de, delme olayı göstermesi oyun içinde var zaten? nişangah ayarından ayarlanıyor biliyordur herkes. üzerine getirdiğiniz zırhın, silahın deliciliğine göre yeşil ya da kırmızı göstermesi durumu (bir de sarı varmış ama ben daha hiç görmedim).. yani oyunda var bu, tamam kalınlık göstermiyor ama zaten bir fikir veriyor.

bence bunun yerine pre mermi işi düzeltilse iyi olur, zırhın hiç anlamı kalmadı kredi problemi yaşamayan oyuncular için, FPS oynar gibi, nişan al ateş. Bu çok daha önemli bir konu bence, oyun dengeleri açısından. Objeni pre'si 450mm deliyor, var mı ötesi yahu.

oyle gostersede arada delmiyor genede :) o zaten nalet bi alet top donmez vs obje 704 den sonra alışamadım ben ona.. zaten taretsiz tank oynamayı pek sevmem sırf klan savaşlarında arada lazım oluyor dıye ve kasacak tank kalmadıgı için almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

mod kullanan herkes benım gozumde noobtur...keza herkez boyle dıyor.

şu NOOB kelimesi tam olarak ne anlama geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

mod kullanan herkes benım gozumde noobtur...keza herkez boyle dıyor.

şu NOOB kelimesi tam olarak ne anlama geliyor ?

noob = acemi, çaylak
  • Büyük klan oyuncularının hepsi Hile düzeyinde ki Modları kullanıyor WG yönetimi de tespit edemiyor.
  • hemen her online oyunda hile vardır az ya da çok,muhtemelen yani.
  • dün buraya bişeyler karaladım noob nerden gelmiş, kendine kural uydurup uyma konusunda da link verdim bir makaleye, yazdıklarım silinmiş, ne bir mesaj var ne bişey, çok başarılı kim sildiyse gelsin bir madalya vereyim
  • borisgrey B kullanıcısına yanıt
    karalamalarinin sonunu getirememissin.
    tutup ta genele 'lan li lunlu' yazarsan yazdiklarin kaldirilir tabi. sonucta genele hitap ediyorsun. farkli yas gruplarindan insanlar gelip burada bilgi paylasmaya calisiyor.
    bu tip seyler hos degil tabi.

iyi avlar.
  • Bu tür modlar tamamen Wargaming in hatası.Bu hazırlanan modlar WoT serverinden WoT clientine gelen datayı analiz edilerek yapılıyor.Yani hack falan kesinlikle yok kullanılan modlarda.Wargaming in Blizzard dan ders alması lazım bu mod konularında.Zira oyuncunun client ine bilgiyi şifresiz şekilde yollarsan oyuncu da o bilgiyi analiz eder mod yapar , işini kolaylaştırır.Banlamaya da hakları yok bence.
  • WG madem mod istemiyor mod kullananları banlıyor neden "mod" klasörü var? Bence bu modlardan WG nin haberi var ve yasal olduğu için karışmıyor. Eğer modlar yasal olmasaydı WG mod klasörünü kaldırırdı zaten oyuncuların büyük çoğunluğu mod kullanıyor.
  • tekrarlıyorum yasak ya da yasaklığı henüz tespit bile edilememiş Modları WG kendisi kullanılıp kullanılmadığını bulabiliyor mu merak ediyorum.

bence bulamıyor çünkü X isimli bir "Uluslar arası bir klan daki eleman " 'ın söylemlerinden bunu çıkarttım.
  • Modlar hileymiş kullanan noobmuş

Arkadaş modları bulmak ve kullanmak serbest aynı zamanda kolay. Kullanırsın veya kullanmazsın o senin tercihin ama gelip de bunlar hile herkes eşit sıradan tekdüze oynayacak diyemezsin. Bu oyunun bana verdiği bir özgürlük ufak tefek kolaylıkar o kadar. Eğer benimle aynı görünümde bir oyun istiyorsan git kullan istemiyorsan kullanma. Bütün modlar zaten oyunun sana verdiği dataları kaba tabirle biraz belirgin bir şekilde sunan yardımcılardır. Mesela düşmanın en son göründüğü yerin minimapte olması. Zaten sen düşmanı gördün bu mod sana herşeyi aklında tutmak zorunda kalma diye yardım ediyor. Mesela zırhın kalınlığını senin deliciliğini gösteren mod, bu da zaten orinal crosshair de var kırmızı sarı yeşil olarak. Bu örnekler çoğaltılabilir.

Hah hile yok mu var. Bazı modlar varki oyunun sana verdiği dataları az önce söylediğim gibi belirginleştirmiyor. Bilakis olmayan seyleri gösteriyor. Mesela adamlar spot olmadığı halde minimapte nerede oldularını görebiliyorsun. Spot olmamış adamın haritada herhangi bir yerde ateş ederken yerini sana gösteren modlar vs gene örnekler çoğaltılabilir. Bunlar da yasak zaten tespiti halinde ı yersin. Nasıl tespit edilir dersek ticket la tespit edilir ( WG oyun istemcisi içerisine tespit için bir şeyler koymadıysa ki olduğunu söyleyenler var ben bilmiyorum ) Oyunda olması imkansız bir şey görürsün anla ki hile var ticket atarsın replayla beraber.

Muhtemelen XVM de çıkan turuncu veya sarı adamlardan birisin ki senin gibilerine biz patato yada tomato diyoruz. Burada berbat oyunculuğunun suçunu mod kullanan kişilere atma. Onlar mod kullanıyor hile yapıyor onun için iyiler ben hile yapmıyorum delikanlı gibi sade oynuyorum triplerine hiç girme.

• tespit edilip edilmediğinde çok büyük şüphelerim var bu şüpheleri gidermek adına bile yasaklanması gerekir bu benim görüşümdür.

Konsol versiyonu da çıktı onda var mı Mod yok değil mi demek ki Modsuz da oynanabiliniyor...

Ben FPS için Mod kullanıyorum.
  • Tabikide modsuz oynanabilir ama bu zevk ve tercih meselesi ben ilk 5k maçımı modsuz oynadım. Ama dediğim gibi bu modlara laf eden herkese bakın ya domatestir ya patates. Daha doğrusu bu oyunun ekonomik kısmı dışındaki diğer şeylerini habire eleştiren herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gt8573 -- 17 Ocak 2014; 2:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gt8573

Tabikide modsuz oynanabilir ama bu zevk ve tercih meselesi ben ilk 5k maçımı modsuz oynadım. Ama dediğim gibi bu modlara laf eden herkese bakın ya domatestir ya patates. Daha doğrusu bu oyunun ekonomik kısmı dışındaki diğer şeylerini habire eleştiren herkes.

1. ben ne domates nede patatesim.
    2.28 k maç yapmış 15 tıer 10 tankı olan % 53 wın ratıo ve 1380 eff olan bırıyım, çok ıyı oyuncu olduğumu soylemıyorum ama ıyı oyuncuyum. maçların %99 tek oynadığımı ve bugune kadar hiç pre tankla oynamadan bunları yapabildiğime göre!!! herkez pre tankı olmasına rağmen para bulamazken ben hiç para sıkıntısı yaşamıyorum 27 mılyon kredi var mesela su anda tanklarımdada yarı yarıya gold mermi vardır klan savaşlarındada hep gold kullanığımız içinde çıkarmıyorum, buda demek oluyorki ekonomik olarakta bi sıkıntı yaşamıyorum bilmem anlatabildimmi.

• bi MOD vardı geçen sene görmüştüm otomatik nişan alınca direk mühimmat deposuna kitleniyordu namlu.yani sıfır sekme ve full damage
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

tespit edilip edilmediğinde çok büyük şüphelerim var bu şüpheleri gidermek adına bile yasaklanması gerekir bu benim görüşümdür.

Konsol versiyonu da çıktı onda var mı Mod yok değil mi demek ki Modsuz da oynanabiliniyor...

Ben FPS için Mod kullanıyorum.

Bu fps modu neymis acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.