Şimdi Ara

SAYIN WARGAMİNG TEMSİLCİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın temsilci daha onceki mesajlarınızdan birinde hile yapılması nerdeyse imkansızdır demiştiniz ama bu 10x yakınlaştıran , ağaçları çalıları yokeden, merminin nerden geldiğini gösteren, haritadaki tankların hangisinin olduğunu gösteren atış yaptığın tankın zırh kalınlığını gösteren, vs... bunun gibi daha birçok modlar hile sayılmıyormu acaba!! ve bu gibi modların kullanılmaması için neden bir önlem alınmıyor? herkez eşit şartlarda savaşsa daha iyi olmazmı?

• bence hile sayılmıyor bazıları.
    -o gösterilen zırh kalınlığı oyun içinden ezberlenebilir(ben kullanmıyorum fazla rengarenk göz yoruyor)..mesala t95'in ön zırh kalınlıgı 303 mm yani bi ıs7 mermisi bunu önden delemez..ama yinede atarız emin olki o zırh kalınlığına kimse bakmıyor gelene gidene vuruluyor.
    -zoom olayıda zaten ne kadar yakınlaştırısan yakınlaştır o noktaya hiç bi zaman isabet etmiyor hiç alakasız bi yere gidiyor mermi..
    -bu haritada tankların hangisi oldugunu gösterende bence saçma yani sanki onu görünce yanındamı bitiyorsun hemen
    -ağaçları,çalıları yokeden modu ilk defa gördüm öle bişey varsa ona eyvallah ama ben görmedim..
    ama dediğim gibi bazıları sadece yardımcı mod hile ile alakası yok..mesala hetzerle maus'u tek atışta patlatırsın o zaman hile vardır derim gerisi ya yetenekte bitiyo ya tank gelişiminde..benim görüşüm bu katılırsın katılmazsın bilemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: padrino86

bence hile sayılmıyor bazıları.
    -o gösterilen zırh kalınlığı oyun içinden ezberlenebilir(ben kullanmıyorum fazla rengarenk göz yoruyor)..mesala t95'in ön zırh kalınlıgı 303 mm yani bi ıs7 mermisi bunu önden delemez..ama yinede atarız emin olki o zırh kalınlığına kimse bakmıyor gelene gidene vuruluyor.
    -zoom olayıda zaten ne kadar yakınlaştırısan yakınlaştır o noktaya hiç bi zaman isabet etmiyor hiç alakasız bi yere gidiyor mermi..
    -bu haritada tankların hangisi oldugunu gösterende bence saçma yani sanki onu görünce yanındamı bitiyorsun hemen
    -ağaçları,çalıları yokeden modu ilk defa gördüm öle bişey varsa ona eyvallah ama ben görmedim..
    ama dediğim gibi bazıları sadece yardımcı mod hile ile alakası yok..mesala hetzerle maus'u tek atışta patlatırsın o zaman hile vardır derim gerisi ya yetenekte bitiyo ya tank gelişiminde..benim görüşüm bu katılırsın katılmazsın bilemem..

senin dediğin başka benım dediğim başka nişangahta ateş ettiğin bolgedeki zırh kalınlığını sayısal olarak gösteren mod da var, sana gore değil bana gore oyle sen 4x zoom la oynarken karsındakının 8x veya 10x modla oynaması eşitsizlık yaratmıyormu?evet var çalıları yokeden mod ve en buyuk haksızlık bence oyun oynunu herkezin eşit şartlarda oynaması lazım xvm falan bişi demiyorum ama bence o bile haksızlık biyerde eğer bunlar serbest ve zararsızsa o zaman wargamıng eklesın oyuna ısteyen ıstediğini kullansın veya kullanmasın..

• 10 x i ben kullanıyorum ama emin ol attıklarımın yarısı boşa gidiyor..çalıları silen mod varsa banda gönder bende kullanayım bari :)
  • tutankamon3074 T kullanıcısına yanıt
    10 x i istiyorsan sana gönderirim ama görceksinki fazla bi işe yaramıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: padrino86

10 x i istiyorsan sana gönderirim ama görceksinki fazla bi işe yaramıyor..

ya işe yarıyor veya yaramıyor polemik yaratmak için yazmadım ben bunları sadece merak ettiğim için temsilci arkadaşa sormak istedim. ben modların hepsini de istediğim zaman bulabılecek durumdayım merak etme. benım anlatmak ıstediğim herkesın aynı şartlarda oynaması gerekiği eğer kullandığın bir mod sana avantaj sağlıyorsa olayda bir haksızlık vardır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankamon3074 -- 13 Ocak 2014; 19:01:41 >
  • Denemek lazım ve Vidyo çekeceksin böyle tüm modları kullanıp bakalım tespit edebiliyorlar mı etmiyorlar mı ?

zamanında Company of Heroes oynadım milette 2008 den beri hile var mış bende diyorum bu adamlar beni nasıl yeniyor 2 yıl milleti eğlendirdik adamlar Hile kullanıyormuş bende o 2 yıldan sonra 4 senelik Company of heroes Macerama son vermiştim.

World of tanks da bu yolda ilerlemiş olabilir Milleti eğlendireceğime oyunu siler ya da satarım o olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Ocak 2014; 19:02:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modlar sadece skin veya degisik cursor icin kullanilsa super olur ama bazi modlar varki oyunun gidisatini bile degistiriyor.
    Misal;

- Oyuncu rate lerini gosteren modlar.
    Rakibin veya oyunun rate ine gore haritada ona yaklasirsin ve ya ondan kacarsin

-Zoom ve Spiner Zoom
    Disaridan rakibin topunu baska yone cevirdigini gorup ona gore kacabilir veya onu vurabilirsin. Spimer modda ise daha keskin atis yapmani veya uzaktaki hedefler ile arandaki calilari yok sayabilme ozelligi katiyor.

- Rakip ve takimdaki tanklarin ozellikleri
    Kabaca herkes her tank hakkinda goruse sahip oluyor hedefdeki tankin ne zaman ne kadar hasar ile atis yapabilecegini bilerek ona gore hareket edebilme yetenegi sunuyor

- Zirh oranini gosterme
    Bu aslinda olsa da olmasa da olur. Tierler ilerledikce hangi tankin neresine ates etmeniz gerektigini biliyorsunuz ama yeni baslayan veya acemiler icin mukemmel bir ozellik.

- Haritada son goruldugu yerin isaretlenmesi
    Bu resmen oyuncuya torpil sagliyor. Rakip eger hizli degil ise onu son goruldugu yerde yakalamak veya artylere yem niyetine birakmak bence buyuk avantaj.

-Weak Spot
    Tam bir hile resmen. Tamam delme gucunuz yoksa ise yaramaz ama yeni baslayan veya henuz acemi oyuncularin diger tecrubeliler ile ayni seviyede olmasina musade ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Modlar sadece skin veya degisik cursor icin kullanilsa super olur ama bazi modlar varki oyunun gidisatini bile degistiriyor.
    Misal;

- Oyuncu rate lerini gosteren modlar.
    Rakibin veya oyunun rate ine gore haritada ona yaklasirsin ve ya ondan kacarsin

-Zoom ve Spiner Zoom
    Disaridan rakibin topunu baska yone cevirdigini gorup ona gore kacabilir veya onu vurabilirsin. Spimer modda ise daha keskin atis yapmani veya uzaktaki hedefler ile arandaki calilari yok sayabilme ozelligi katiyor.

- Rakip ve takimdaki tanklarin ozellikleri
    Kabaca herkes her tank hakkinda goruse sahip oluyor hedefdeki tankin ne zaman ne kadar hasar ile atis yapabilecegini bilerek ona gore hareket edebilme yetenegi sunuyor

- Zirh oranini gosterme
    Bu aslinda olsa da olmasa da olur. Tierler ilerledikce hangi tankin neresine ates etmeniz gerektigini biliyorsunuz ama yeni baslayan veya acemiler icin mukemmel bir ozellik.

- Haritada son goruldugu yerin isaretlenmesi
    Bu resmen oyuncuya torpil sagliyor. Rakip eger hizli degil ise onu son goruldugu yerde yakalamak veya artylere yem niyetine birakmak bence buyuk avantaj.

-Weak Spot
    Tam bir hile resmen. Tamam delme gucunuz yoksa ise yaramaz ama yeni baslayan veya henuz acemi oyuncularin diger tecrubeliler ile ayni seviyede olmasina musade ediyor.

ya ben 28 k maç yapmış adamım ben zaten bılıyorum hangı tankın neresıne atılır neresı zayıf, hemen her tankın atış suresını falanda bılıyorum ve hiç bir mod kullanmadan oynuyorum oyunu.benım soylemek ıstediğim eğer br mod sana maç esnasında bir avantaj sağlıyorsa bu bıryerde hiledir, yok değilse o zaman wargaming butun modları yüklesin oyuna ısteyen kullansın ıstemeyen kullanmasın.

• ya bu saydığınız mod mu adamlar öyle modlar kullanıyor ki sanırsın wOT değil başka bir oyun.

Bir tane mod sızdı bir ara adam kendisi yapmış kullanıyor başkasına da vermiyor bildiğin hile bunlar tespit ediliyor mu gözümle görmeden inanmam.
  • Allah aşkına zırh kalınlığı hile mi? Ha mod ile tespit et ha kendin tespit et. Sadece kolaylık sağlıyor. Ayrıca 10x zoom modu yasak tespit edilerse ban yiyorsun. Kimin mermi attığı ve hangi mermi attıpını gösteren mod yasak ban atılıyor. Tankın taretinin hangi yöne baktığını gösteren mod yasak banlarlar. Benim kullandığım bi tank sesleri var tarihsel top sesleri, bi jmbo aim mod birde ne kadar dgm vurduğunu gösteren mod var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

Allah aşkına zırh kalınlığı hile mi? Ha mod ile tespit et ha kendin tespit et. Sadece kolaylık sağlıyor. Ayrıca 10x zoom modu yasak tespit edilerse ban yiyorsun. Kimin mermi attığı ve hangi mermi attıpını gösteren mod yasak ban atılıyor. Tankın taretinin hangi yöne baktığını gösteren mod yasak banlarlar. Benim kullandığım bi tank sesleri var tarihsel top sesleri, bi jmbo aim mod birde ne kadar dgm vurduğunu gösteren mod var.

yakalarsa banlıyorlar diyorsunda yakalarsa!!!!! ben hemen hemen her maçta duyuyorum bunu gold ammo atıyosun dıyor bırbırıne ınsanlar demekkı çoğu ınsanda var bu mod kım nasıl yakalıcak bunu yakalamak yerine bunun yuklenmesını engellemek daha ıyı olmazmı? zatış yaptığın yerdeki zırh kalınlığını gösteren mod karşında savaştığın insana göre sana avantaj sağlıyormu? sağlıyor ozaman adaletsizlik var demektir. daha once soylediğim gibi benim amacım polemik yaratmak da değil sadece baktım wargaming temsilcisi gelmiş foruma herkeze nasihatlar veriyor veya tavsiyede bulunuyor. bende bunu merak ettim ve sormak istedim olay tamamen bundan ibarettir.

• Bence abarti olmamak sarti ile modlar kisitlanabilir. Bazi modlar gercekten oyun kazandiracak nitelikte olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankamon3074

quote:

Allah aşkına zırh kalınlığı hile mi? Ha mod ile tespit et ha kendin tespit et. Sadece kolaylık sağlıyor. Ayrıca 10x zoom modu yasak tespit edilerse ban yiyorsun. Kimin mermi attığı ve hangi mermi attıpını gösteren mod yasak ban atılıyor. Tankın taretinin hangi yöne baktığını gösteren mod yasak banlarlar. Benim kullandığım bi tank sesleri var tarihsel top sesleri, bi jmbo aim mod birde ne kadar dgm vurduğunu gösteren mod var.

yakalarsa banlıyorlar diyorsunda yakalarsa!!!!! ben hemen hemen her maçta duyuyorum bunu gold ammo atıyosun dıyor bırbırıne ınsanlar demekkı çoğu ınsanda var bu mod kım nasıl yakalıcak bunu yakalamak yerine bunun yuklenmesını engellemek daha ıyı olmazmı? zatış yaptığın yerdeki zırh kalınlığını gösteren mod karşında savaştığın insana göre sana avantaj sağlıyormu? sağlıyor ozaman adaletsizlik var demektir. daha once soylediğim gibi benim amacım polemik yaratmak da değil sadece baktım wargaming temsilcisi gelmiş foruma herkeze nasihatlar veriyor veya tavsiyede bulunuyor. bende bunu merak ettim ve sormak istedim olay tamamen bundan ibarettir.

öyle bir yasak banlanma filan durumu yok yahu nereden çıkardınız bunları?

bu modlar adamların oyun forumunda 100lerce sayfaya ait konularda paylaşılıyor, yasak olsa orada müdahale ederler reklam yaptırmazlar değil mi?

hile olmadığı sürece her tarz mod kullanılabilir, ben kullanmıyorum kimse kullanmasın demek mantıksız, kullanmayan kullanmasın, zorla değil ya.

benzer mantık, athlon 2 makinada oynuyorum bazen, yavaş oluyor frame atlama yapıyor, e haksızlık değil mi bu da? herkes kötü makinada oynasın, demek gibi bişey.

• abi Mod var Mod var ve diğer Modlar açıkça diyorum Hile bana göre haa nedir WOT bunu önleyemiyordur buna Mod diyordur önleyebilse Hile der bu işler böyle oluyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

quote:

quote:

öyle bir yasak banlanma filan durumu yok yahu nereden çıkardınız bunları?

bu modlar adamların oyun forumunda 100lerce sayfaya ait konularda paylaşılıyor, yasak olsa orada müdahale ederler reklam yaptırmazlar değil mi?

hile olmadığı sürece her tarz mod kullanılabilir, ben kullanmıyorum kimse kullanmasın demek mantıksız, kullanmayan kullanmasın, zorla değil ya.

benzer mantık, athlon 2 makinada oynuyorum bazen, yavaş oluyor frame atlama yapıyor, e haksızlık değil mi bu da? herkes kötü makinada oynasın, demek gibi bişey.

ben kullanmıyorum kımse kullanmasın diye de bir sey yazmadım ben, sadece herkezin eşit sartlarda oynaması mantıklı olmazmı demek istiyorum ve bununun la ilgili birsey varmı yokmu merak ettiğim için wargaming temsilcisine sormak için açtım konuyu ama sağolsun gördüğüm kadarıyla bununla ilgilenmıyor diğer gereksiz konulara yorum yazsada bu konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor..

• quote:

quote:

Karşımda ki adam benim zırhın kalınlığını gösteren mod kullanınca ne avantajı kazanıyor? Bunu kendinde hesap edersin. O sadece mod kullanıp kolaya kaçıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Karşımda ki adam benim zırhın kalınlığını gösteren mod kullanınca ne avantajı kazanıyor? Bunu kendinde hesap edersin. O sadece mod kullanıp kolaya kaçıyor

ya olay polemiğe gittikçe gidiyor ama cevap yazması gereken kişi yazmıyor. senin zırh kalınlığını bilmesi değil nişan aldığı yerdeki zırh kalınlığını gosterıyor, bu mod olmasa ve hepsini ezberede bilmese sıkacak rasgele ve delemıcek ama bu olunca bakıyor orası kalın oraya atmayayım, burası ınce burasına atayım dıcek ve delecek bundan daha ıyı bır avantaj olurmu?

• mod kullanan herkes benım gozumde noobtur...keza herkez boyle dıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya olay polemiğe gittikçe gidiyor ama cevap yazması gereken kişi yazmıyor. senin zırh kalınlığını bilmesi değil nişan aldığı yerdeki zırh kalınlığını gosterıyor, bu mod olmasa ve hepsini ezberede bilmese sıkacak rasgele ve delemıcek ama bu olunca bakıyor orası kalın oraya atmayayım, burası ınce burasına atayım dıcek ve delecek bundan daha ıyı bır avantaj olurmu?

hocam polemik olsun diye kastırmıyoruz da, hani konuşulan mevzularda doğru yanlış ayırt edilsin, benim genelde kaygım bu şekildedir :)

zırh kalınlığı göstermese de, delme olayı göstermesi oyun içinde var zaten? nişangah ayarından ayarlanıyor biliyordur herkes. üzerine getirdiğiniz zırhın, silahın deliciliğine göre yeşil ya da kırmızı göstermesi durumu (bir de sarı varmış ama ben daha hiç görmedim).. yani oyunda var bu, tamam kalınlık göstermiyor ama zaten bir fikir veriyor.

bence bunun yerine pre mermi işi düzeltilse iyi olur, zırhın hiç anlamı kalmadı kredi problemi yaşamayan oyuncular için, FPS oynar gibi, nişan al ateş. Bu çok daha önemli bir konu bence, oyun dengeleri açısından. Objeni pre'si 450mm deliyor, var mı ötesi yahu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.