Şimdi Ara

Sayısal 18k bölüm için kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fkb eksikleri yüzünden ,Ayt tyt toplam 79 matematik e
    sayisal 18k Ea 5k sıralama geldi
    Temel bilimleri istiyorum ama pisman olurmuyum bilmiyorum, bu seviyedeki tiplar hep uzak sehirlerde 6-7 yil üniversite hayatini oralarda yasamaya deger mi bilmiyorum

Turk alman endüstri muh. ,iyte gibi üniversiteler cazip geliyor
    Boun kimya,odtu mbg cazip geliyor
    Çok kararsiz kaldim

• türk alman endüstri bu sene 18 den daha yükseğe çekebilir hocam dikkat edin çok fena popülerleşmiş bende 19k dan yazacaktım
  • gereksiz yükselmiş eğitim kalitesi yerlerde

• Fazlaca övgü var, herkes şu an siralama cok düşük bile diyor
    Pek oturmus bir kampüs yok sanırım
    Açıkçası tedirgin ediyor
  • İTÜ Matematik Mühendisliği, YTÜ Endüstri Mühendisliği, Eğer ilginiz varsa odtü mbg de mantıklı olabilir. Odtü istatistik de tavsiye ederdim ama yaptığınız sıralamayla iyi üniversitelerde mühendislik eğitimi alma fırsatınız var.

• Benim uymuyor ama, Lisede 1 nci yabancı dili almanca olanlar ayri siralamadan giriyor ,
  • İtü matematik mühendisliği eğitim dili Türkçe olmasi takildi kafama,ytü mat.muh ing.oysa
    Galatasaray matematik bölümü nasil
  • Sarpadeon S kullanıcısına yanıt
    temel bilimlerin bursu güzel hocam eğer para sizin için kriterse ilginiz varsa bence üzmez
  • Hazirliktan itibaren alabiliyormuyuz, belirli bir sart var mi,herkese cikiyor mu 25k da ki
    tam detaylı bilgim yok hocam ama bir ara çok popülerdi temel bilim bursu aklıma o geldi yine araştırın siz tercih kurbanı olmayın sonra
  • Boun kimya icin ne diyorsunuz
    yanlış hatırlamıyorsam herkese veriliyor sıralama şartı var sadece,hazırlıktan itibaren veriliyor abimden biliyorum
  • xaun X kullanıcısına yanıt
    Tübitak sitesinde 15-20k arasi 1500 tl yazmis ,guncel mi bilemedim
    çok büyük olasılıkla günceldir hocam
    benim pek ilgim yok hocam temel bilimlerde tek matematiğe ilgim vardı daha bilgili birisi yardımcı olursa sizin için daha iyi olur
  • Her şeyden önce bölüm seçin, sonra okul seçin hocam sayısal loto gibi bölüm tercih listeniz olmasın. ODTÜ, BOUN gibi okullarda hangi bölüm olursa olsun en iyilerden biri olduğunu bilerek yazabilirsiniz. Ama siz kimya mühendisi, metalurji mühendisi vs. olmak istiyor musunuz önce ona karar verin.

Endüstri mühendisliği düşünürseniz ben TAU'yü öneririm. Burada başarılı bir öğrencilik geçirirseniz en az 2-3 kez yurtdışına çıkma fırsatı, 3. sınıfı Berlin Teknik Üniversitesinde geçirerek çift diploma alma fırsatı yakalarsınız. Bunlar YTÜ'nün vs. asla sunamayacağı şeyler. Çıkınca da Türkiye'de kalmak isterseniz 3 büyük Alman şirketinin birinde işe başlarsınız, ki bu şirketlerin maaş skalası TR'nin en büyük şirketlerinden daha fazla. Benim YTÜ mezunu arkadaşım Arçelikte çalışıyor, Siemens/Mercedes/Bosch gibi şirketlerden çok daha az maaşla başladı mesela.

• Türk Alman bence iyi bir üniversite fakat çok fazla kalacak yer sıkıntısı var. Diğer önerim ODTÜ mete yi araştırman

• Pulucu P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,tau endüstri icin soruyorum 3. Sinifi 1 yil Almanya da okumak icin belli sayida öğrenci seciliyordur degil mi,sansimiz dusuk
  • Temel bilimlerin hangi dali olursa olsun bu tip bir üniversitede secersem zaten cok fazla emek verilmesi gerektigini düşünüyorum , yurtdışı olmazsa zaten pek anlami da yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.