Bildirim
Sayısal 200 bin için kaç net lazım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeterli olacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç gerekli sence ve geçen sene 190 binle alan bölüm bu sene geriler mi ? -
İlk olarak bu aldığınız netleri tam olarak hangi derslerden alıyorsunuz? Örnek veriyorum 30 net Türkçe; 20 net matematik 10 net fen=60 gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Huawei16
kaç gerekli sence ve geçen sene 190 binle alan bölüm bu sene geriler mi ?
İkinci olarak belli olmaz hocam, özellikle bu sınav senesi çoğu şey belirsiz yeni bir sınav olduğundan dolayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
obp ile bu netler yeter
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TYT : 25 Tr ,20 Mat , 6 Sos , 10 Fenquote:
Orijinalden alıntı: dominus Cajal
İlk olarak bu aldığınız netleri tam olarak hangi derslerden alıyorsunuz? Örnek veriyorum 30 net Türkçe; 20 net matematik 10 net fen=60 gibi.
İkinci olarak belli olmaz hocam, özellikle bu sınav senesi çoğu şey belirsiz yeni bir sınav olduğundan dolayı.
Alıntıları Göster
AYT : 10 Mat , 10 Fen --> 3 fizik , 3 kimya 4 biyoloji.
3 aşşagı 5 yukarı böyle hocam sınavda eger tam günümde olursam 65 - 25 de yapabilirim belki .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huawei16 -- 9 Haziran 2018; 15:41:30 >
-
190k gelir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sınava giren sayısı mezuna kalma sayısı aşırı derecede arttı bu netlerle 230 bin falan olur -
yoo geçen sene ile aynı -
sınavla sitesinden hesapla hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X