Şimdi Ara

Sayısal 25k altı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar netlerim hakkında ve sıralama hakkında yorum yapar mısınız
    Tyt türkçe 37 mat 36 sosyal 16 fen 15 (95 neti rahat geçiyorum genelde)
    Ayt mat 29 fen 28
    Obp 84.30
    Hedefim bilkent elektirik elektronik (ücretli) 25k altı gelir mi, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu netlere 25k gelmezse ben öliyim 85-90, 45- 50 yapıyorum şuan hedefim 20k sen ne diyon :(

• Estağfurullah dostum. Şimdi çözülen denemeye göre de değişir benim çözdüklerim yani referans olarak 3-4-5 i kullandım (ikisinde de ve 4. Deneme, üstünde yazana göre orta seviye) sen daha zor bi denemede onları yapıyo da olabilirsin

• 90 tyt 65 ayt yapiyorum 20k yapacağimi düşünüyorum

• Netler şuanda gayet iyi. Tyt 100 ayt 60 civarı, 20-30 bin arası gelir bence. Neden tam burslu hedeflemiyorsun hocam. Netlerini artırman için zaman var. 110-75 yapabilirsin.

• Kolay denemelerde 110u falan zorladığım oldu ama sınav anında heyecan faktörünü falan da katmak lazım. Eksik olarak ta kendime güvenemediğim konikler ve komb- perm konuları var o yüzden mat 2de 30 neti zor geçiyorum

• Tyt 100 ayt 60 küsür bence rahat 15k gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAYISAL İLK 20K OLANLARIN...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt 95-100 bandında

Ayt bazen 55 lere kadar düşüyo ama bu aralar 65 civarında biraz sınavda nasıl hissettiğimle alakalı hedefim 20 nin altında kalmak

• Cevaplar için sağolun arkadaşlar. Bi de bu seneki sınavın seviyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben sanılanın aksine tyt'nin geçen seneki sınavlardan pek aşağı kalmayacağını, aytde de özellikle fende seçici ( örn kimyada bi organik sorusunun içinde 3-4 öncüllü sorular) tarza sorular geleceğini düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.