Şimdi Ara

Sayısal 2700. Oldum , İlk 3k hedefleyenler Soruları Cevaplıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
14
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun, foruma vefa borcumuzu ödeyelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destinyinmyhands -- 2 Ağustos 2018; 11:22:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• AYT Fen için ne önerirsiniz? hangi kaynakları kullandınız?
  • Oncekikle tebrik ederm h.o.

Kardes calismayi ne zaman biraktin ayrica kitap okur muydun denemd cozmeye ne zaman basladin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt tyt matematik deneme kitap onerilerin ? Tm yim tyt fen cozmek istiyorum bana mantikli kaynak onerebilir misin tyt mat icin

• Fizik : Palme Konu/Soru Bank
    Simya Çözdüm. Önermem
    Esen Soru Bank
    12.Sınıf Ders Kitabı (2 Kez bitti)
    Apotemi Modern Fizik
    Kimya :Palme Konu/Soru
    Birey B
    Apotemi Organik Kimya
    Biyoloji : Palme A/B Konu Soru
    Apotemi Sistemler
    Daha çok youtube Fundamentals Biyoloji'den Çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destinyinmyhands -- 2 Ağustos 2018; 11:1:41 >
  • Eyvallah dostum. Çalışmayı 1.5 hafta kala yavaşlattım. 2 gün kala bıraktım. Ama o 2 günde de yapamadığım sorulara göz gezdirdim

• 11 e geçtim bu yaz ne yapmamı önerirsin ayrıca 11 de de ne yapmamı önerirsin ? Bu arada tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt : Sarmal Mat Soru bank
    Palme Soru Bank
    Birey B Tyt/Ayt Çözdüm. Çok ileri taşımaz
    Ayt : Karekök Soru Bank
    Türev Endemik Fasikül
    Türev Apotemi "
    İntegral Endemik "
    İntegral Apotemi "
    Trigo Endemik "

Ben ders denemesi çözmedim, çok bir fikrim yok o yüzden .Ama sana faydası olacağını düşünüyorsan çöz

• Destinyinmyhands kullanıcısına yanıt
    Hocam bide kacirdiniz galiba tyt fen de cozmek istiyorum tm yim ama halledebilirim cok agir olmayacak sekilde yaklasik 10 net yapmak icin kaynak onerebilir misiniz ?

• Matematik özellikle geometriyi nasıl çalıştın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 2 Ağustos 2018; 11:12:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sence çalışma sistemi olarak nasıl düşündünüz sene boyunca? Yani belirlediğiniz kitapları(sadece soru bankaları mı) bitirdiniz ve başarı geldi mi bittikçe yenisini aldınız yani? Yani başarıyı çözdüğünüz kitaplara mı bağlıyorsunuz yoksa tekrar etmek video izlemek vs gibi şeylere mi? Yani o kitapları çözüp konu anlatım bakmadan yanlışları araştırıp öğrenen ve eski sorulara dönmeyen biri sence 3k içinde olur mu soruları anlayarak kavrayarak çözen ama öyle sırf konu falan bakmayan sağolun hocam şimdiden nasıl sizce başarınız muhteşemm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B7629A17 -- 2 Ağustos 2018; 11:14:3 >
  • Teşekkür ederim) . Açıkçası 10 yazında kitap ağzı açmadım. Bu yüzden 11'de benim ygs yani şu an ki Tyt 0'dı.11'de full ygs kastım . Kimya , fizik , bio , mat , geo(basit kaynak) konu anlatım bitirdim. 11'i de yazılılara çalışırken sağlam bir şekilde çalıştım. Sistemleri özellikle salmadım. 11 yazında 11i tam oturttum.

• Dostum 10 net istiyorsan konu anlatım palmelerden gitmeni tavsiye ederim. Adamakıllı konuyu bilince 15-16 nete de çıkabilir.

• newweapon32 kullanıcısına yanıt
    Geo 11 başında 0 dı . Ant geo ile başladım okulda çok gülenler de oldu bu yüzden. Ama ben kesinlikle tavsiye ederim. Orda temeli oturtunca diğer derslere geçtim. 11 yazında geo birey b başladım. Birkaç ders aynı anda olunca o şubatta falan bitti. Sınava 2 ay kala kuralları falan esen konu anlatım son bir tekrar ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destinyinmyhands

Geo 11 başında 0 dı . Ant geo ile başladım okulda çok gülenler de oldu bu yüzden. Ama ben kesinlikle tavsiye ederim. Orda temeli oturtunca diğer derslere geçtim. 11 yazında geo birey b başladım. Birkaç ders aynı anda olunca o şubatta falan bitti. Sınava 2 ay kala kuralları falan esen konu anlatım son bir tekrar ettim.
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazdığın şeyler spesifik ve kişiden kişiye değişen şeyler. Senin için farklı bir yöntem daha makbul olabilir. Ben kitap bitirirken yapamadığım soruyu mutlaka keserdim. Hocaya çözdürmekten ziyade video çözümleri olan kitap alıp telefondan çözüm izlerdim. Sonra onları biriktirirdim. Sınava son 2 gün kala sadece o çözümlere bakarak geçti günüm. Bir de işin psikoloji bölümü çok önemli. Ben sınava 2 ay kala kafayı yer gibi oldum :D . Sağolsun Bekir Avşar imdadıma yetişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destinyinmyhands -- 2 Ağustos 2018; 11:22:15 >
  • newweapon32 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Çok teşekkürler hocam peki dediğim şeyler sizce nasıldı onu anlatabilir misiniz bende de böyle faydalı yazdığım gibi ama 12 ye geçtim benzer mi acaba çalışma yöntemlerimiz diye sormak istemiştim
  • Hocam liste şeklinde yaz cevaplıyım hepsini)

• Hocam sence çalışma sistemi olarak nasıl düşündünüz sene boyunca?

Yani belirlediğiniz kitapları(sadece soru bankaları mı) bitirdiniz ve başarı geldi mi bittikçe yenisini aldınız yani?

Yani başarıyı çözdüğünüz kitaplara mı bağlıyorsunuz yoksa tekrar etmek video izlemek vs gibi şeylere mi?

Yani o kitapları çözüp konu anlatım bakmadan yanlışları araştırıp öğrenen ve eski sorulara dönmeyen biri sence 3k içinde olur mu soruları anlayarak kavrayarak çözen ama öyle sırf konu falan bakmadan sağolun hocam şimdiden böyle yaptım ama çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.