Şimdi Ara

Sayısal 3k odtü ee mi akdeniz tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım için soru mühendislik olursa ee düşünüyor tıp yazarsa da direk akdeniz tıpı yazacak sizce hangisi

• Yani bu soruyu soruyorsa antalyada yaşıyor sanırım yoksa ankara tıp ya da ege tıp daha mantıklı. Antalyada yaşıyorsa akdeniz tıp diğer herhangi bir şehirde yaşıyorsa odtü ee
  • Antalyada yaşıyor hocam
  • Ailenin yanından ayrılmamanın konsantrasyonunu derslerde yoğunlaştırmak açısından faydalı olduğunu düşünüyorum hayat düzenini değiştirmeden yaptığı bir tercihte ders başarısı daha yüksek olacaktır bu yüzden Akdeniz tıp
  • Mrpenguin M kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam
  • bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • ODTÜ EE
  • Özür dilerim gerçekten yanlış anlama ama idealist bir insanın soracağı bir soru değil. Bunu soran bir insanın da tıp okurken mutlu olması zor bence. Çünkü gerçekten çok zahmetli çok ilgi istiyor eğer pratisyen olarak kalmak istemiyorsan.
  • Yksyedibizi Y kullanıcısına yanıt
    Ben şuan tıpta okuyorum ama kendim tercih yaparken tıp müh hukuk ve pilotaj arasında kaldım gayet de mutluyum idealistlik ve mutluluk birbiriyle 0 bağlantı
  • Yksyedibizi Y kullanıcısına yanıt
    Tıp okuyanların hepsi idealist olduğu için okumuyor tıpta ne kadar idealist insan varsa mühendislikte de bir o kadar idealist insan var. Şu ana kadar başkenti ve gaziyi gezdim okuyan öğrencilerin ya da öğretim üyelerinin derdi tıbbı sevmen ya da başkalarına yardım etmekten zevk alman değil ağır tempoyu kaldırıp kaldıramayacağın. Benzer tempo mühendislikte de var itü makineden bir tanıdığım da çok fazla çalışmak gerektiğini söylüyordu bu hayatın bir kuralı başarılı olmak istiyorsan geceni gündüze katmak zorundasın
  • Bu soruya sorduguna göre tıp
  • Bu soruya sorduguna göre tıp
  • odtü ee 2.3k geçen sene yalnız
  • Bi kere bu soruyu soruyorsa düşünmeden Akdeniz Tıp. Mühendislik bu ikilemde kalacak insanların tutunabileceği bir yer değil.
  • Odtü ee banko
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.