Şimdi Ara

SAYISAL 50K'DAN EA 599. ÇEKİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
9
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonucu atıp altına ders ders yazmadan önce şunu belirteyim 4 sene boyunca mf kaldığımdan edebiyat tarih coğrafya hakkında hiç bir şey bilmiyodum diyebilirim.
    sonuç
    SAYISAL 50K'DAN EA 599. ÇEKİŞ
    Tyt türkçe=Yanlışlarımın hepsi paragraftan geldiğinden sadece dil bilgisi hakkında tavsiye verebilirim önder hocadan 2x izleyip limit sbden çözdüm baya geliştirdi ama en güzeli yayın denizinin dil bilgisi denemeleri hem çözümlü hem sorular muazzam yksdeki sorular kek geldi diyebilirim dil bilgisi adına bunları bitirince.
    Tyt sosyal=Ayt'de tarih coğrafya çalıştıkça bilgi birikimi artıyor doğal olarak ama bilgi sarmalın sosyal denemelerini çözdüm gayet güzel kavram soruları var yanlışlarımı ya da bilmediğim kelimeleri a4 kağıda yazıp okuyordum hergün son 1 hafta da din ve felsefe kavram çalıştım
    Tyt matematik=Sene boyunca sadece apotemi problemler ve 3-4-5 denemelerini çözdüm pek emek vermedim diyebilirim 6 yanlış sürpriz olmadı
    Tyt fen =Palmelerden okuyup direkt bilgi sarmal fen denemelerini çözdüm sosyalde yaptığım gibi yanlışları a4 kağıda yazıp okudum tekrar ettim

Ayt matematik=En çok emek verdiğim ders şüphesiz
    Lti behzat hocadan hallettim mantığını baya kavrattı sağ olsun
    bilgi sarmal ayt çözdüm orta seviye bir kaynak ama çok geliştirdi beni ardından endemik acil tam olmasa da ltileri hariç bitirdim diyebilirim endemik biraz eski kafa ama acil güzel
    ayt matematikte kilit nokta denemeler bana göre bulabildiğiniz bütün denemeleri çözün ben şahsen
    Bilgi sarmal(sınav ayarı)
    345(sınav ayarı)
    Aydın(çok zor 2.30 saatte 32-33 net yapıyodum)
    Yayın denizi orijinal(hiç bulaşmayın derim inanılmaz zor)
    Endemik (eski kafa ama güzel sorular var)
    Metin ( eski kafa fena değildi bu da)
    Yargı Lemma (çok güzel)
    çözdüm
    sonuç derece ve acil çözmedim ama çözen arkadaşlarım övdüler güzellerdir bence de
    Ayt edebiyat=İlgim olmadığından ve ezberim iyi olmadığından 5 kaynak aldım limit hariç diğerleri önemli değil ezberiniz iyi değilse benim gibi yapın limit el kitabından okuyup ilk 2 kaynakta bakarak kalan 3 kaynakta bakmadan çözün daha da unutmassınız
    Ayt tarih= Selami yalçın ya da mehmet celal özyıldızdan izleyip yayın denizi el kitabından okudum ve hız ve renk lys denemelerini çözdüm eskiden tarih sözel olduğundan çok ayrıntı vardı bilmediklerimi a4 yazıp okuyunca geliştim
    Ayt coğrafya=Sadece yayın denizi el kitabından okudum rahat geliyor 2 senedir ama belli olmaz tabi :)
    Geometri=Kenan karadan izledim gayet iyi bir hoca acil,bilgi sarmal çözdüm 2018 kabusu analitik için de apotemi fasikül bitirdim
    Arkadaşlar ben dershaneye gitmedim mezun senemde özel ders almadım tek rehberim Tm ilk 100 grubuydu Hepsine selamlar :)
    Sorularınız varsa bekliyorum.

• Bir an sayısal sanıp oha dedim sonra eşit ağırlık olduğunu farkedip yine oha dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim hocam.

• tebrikler hocam ne yazıcaksın

• //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:46:13 >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bazı konularınızdan yararlanmıştım ben de teşekkür ederim.
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam boğaziçi ekonomi yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crown1337

teşekkür ederim hocam boğaziçi ekonomi yazıcam
    Bu sene herkes ekonomi istiyor işletmeyi geçicek galiba

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Talep çok fazla,fazla geçmesin de girelim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crown1337 -- 21 Temmuz 2019; 16:51:51 >
  • Tebrikler hocam.
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • Tebrikler dostum.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    sayende dostum çok sağ ol :)
  • crown1337 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 16. Olan arkadaşım da orayı tercih etmişti. Güzel bir tercih bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Talatpasha T kullanıcısına yanıt
    16 mı maşallah bence de güzel hocam sabancı,bilkent belki daha iyi imkanlara sahip olabilir ancak buranın katacaklarının daha iyi olacağını düşünüyorum
  • Helal olsun.Tebrikler

• crown1337 kullanıcısına yanıt
    Hocam TM ilk 100 grubu wp demiydi yoksa buradamıydı linkini atarmısın?
  • elopenkertis E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah malicim :))

• Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Wpden di hocam da küçük grup 10 kişi civarıydık kasımda kuruldu emeği çok teşekkür etmek istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.