Şimdi Ara

Sayısal ilk 100 için tavsiye verebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sınıf sayısal öğrencisiyim. 2022 yılında sınava gireceğim. Kaynak önerisinden öte çalışma disiplini hakkında bir tavsiye verebilir misiniz? Not olarak uzaktan eğitimle dershaneye gidiyorum ve elimde raunt da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lib_dafyy -- 11 Eylül 2020; 15:23:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• The Killing Road
    jhaer_ys gibi hocalarımın konularını ve isterseniz benim konumu okuyabilirsiniz. Birtakım fikirler edinmenizi sağlayacaktır.
    Ancak kimsenin sen şunu yap demesine izin vermeyin ne yapmanız gerektiğini siz belirleyin. Özellikle ilk 100 isteyen öğrenciler böyle yapmalı bence.
    Ancak öncekilerin tecrübelerinden de faydalanılabilir. Onlar neyi doğru neyi yanlış yapmış bunlara bakılabilir.

https://forum.donanimhaber.com/bu-yilin-tum-tavsiye-konulari-mezuna-kalsam-ben-okusam-turkiye-7-si-tarafindan-ovuldu--145105972
    2020 MSÜ'de 18. 2020 YKS SAY 194. olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim: 12. sınıfa başladığın zaman geçmişten konu eksiği bırakma sınav senesinin psikolojik olarak rahat geçmesi en önemli ayrıntı. Kendi çalışma ve anlama sistemini oluştur mesela ben gece sayısal dersleri sabah da sözel dersleri çalışırdım, defter tutmazdım, soru çözmeye konudan daha çok öncelik verirdim...vs
    Az uyumayı şimdiden öğrensen iyi olur. Seneye çok işine yarayacak.
    Sayısal AYT konularının mantığını çok iyi öğren çünkü seneye geçmiş eksik konularının tamamının mantığını öğrenmek için fazla bir zamanın olmayacak.
    Arkadaş çevren çok önemli, hedefi senin gibi olan arkadaşlarınla çalışmalar yaparsan çok faydalı olur.Biz de ilk 100 için hazırlanmıştık ve şu an hepimiz hedeflediğimiz yerlerdeyiz. Çalışmayıp sürekli gezen arkadaşlarına sakın özenme, seneye görürsün onları :)
    Bursluluk sınavlarını kaçırma ve sevdiğin dersleri daha çok çöz ki tempoya alış.
    Hedefinden vazgeçme ve inan.Daha yolun başındasın ama inan 2 yıl çok hızlı geçecek. Şimdiden başarılar.
  • 11.sinif Matematigi cok zorlamayacaktir
    Geoemetri soru bankan olsun günlük 2 test çöz
    Fizik
    Kimya
    Biyoloji
    Konu anlatımlarin olsun özellikle Kimya biyolojide
    Bolca soru çöz
    11in feni zorlayıcidir ve ayt yoğunluğu o siniftan gelir
    Daha uzun zaman vsr önünde gunluk 70-80, soruyla seneyi geçirsen birçok eksigi tamamlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 11 Eylül 2020; 15:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeler kişisel oluyor tr 73.su eğer bu yola gireceksen kendi yolunu ciziceksin diyordu o yüzden. Sana ne uygunsa öyle çalış ileriyi düşün temponu ayarla

• ilk 100'e giremezsin boşver ilk 5000'e odaklan
  • 2020 MSÜ'de 18. 2020 YKS SAY 194. olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim: 12. sınıfa başladığın zaman geçmişten konu eksiği bırakma sınav senesinin psikolojik olarak rahat geçmesi en önemli ayrıntı. Kendi çalışma ve anlama sistemini oluştur mesela ben gece sayısal dersleri sabah da sözel dersleri çalışırdım, defter tutmazdım, soru çözmeye konudan daha çok öncelik verirdim...vs
    Az uyumayı şimdiden öğrensen iyi olur. Seneye çok işine yarayacak.
    Sayısal AYT konularının mantığını çok iyi öğren çünkü seneye geçmiş eksik konularının tamamının mantığını öğrenmek için fazla bir zamanın olmayacak.
    Arkadaş çevren çok önemli, hedefi senin gibi olan arkadaşlarınla çalışmalar yaparsan çok faydalı olur.Biz de ilk 100 için hazırlanmıştık ve şu an hepimiz hedeflediğimiz yerlerdeyiz. Çalışmayıp sürekli gezen arkadaşlarına sakın özenme, seneye görürsün onları :)
    Bursluluk sınavlarını kaçırma ve sevdiğin dersleri daha çok çöz ki tempoya alış.
    Hedefinden vazgeçme ve inan.Daha yolun başındasın ama inan 2 yıl çok hızlı geçecek. Şimdiden başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tctantr -- 11 Eylül 2020; 15:55:59 >

• The Killing Road
    jhaer_ys gibi hocalarımın konularını ve isterseniz benim konumu okuyabilirsiniz. Birtakım fikirler edinmenizi sağlayacaktır.
    Ancak kimsenin sen şunu yap demesine izin vermeyin ne yapmanız gerektiğini siz belirleyin. Özellikle ilk 100 isteyen öğrenciler böyle yapmalı bence.
    Ancak öncekilerin tecrübelerinden de faydalanılabilir. Onlar neyi doğru neyi yanlış yapmış bunlara bakılabilir.

https://forum.donanimhaber.com/bu-yilin-tum-tavsiye-konulari-mezuna-kalsam-ben-okusam-turkiye-7-si-tarafindan-ovuldu--145105972

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 11 Eylül 2020; 16:27:17 >
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Niye insanların hevesini kırıyorsun dostum problemlerin mi var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize ayırdığı vakit, değerli tavsiyeleri ve değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum.

• AfroThePro123 A kullanıcısına yanıt
    Bu sene 4le carptik

• 2 2 2'de 7 ile çarpın.

• başkalarının tavsiyelerine yönlendiren adam gibi adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.