Şimdi Ara

Sayısal ilk 2000 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 11 den 12ye geçen bir kardeşinizim. Ortalama-İyi sayılabilen bir fen lisesinde okuyorum. 9-10 da notlarım okul içinde ortalamanın üstündeydi ama 11 de sınıfta bana yapılan baskılar yüzünden bazı sıkıntılar yaşadım ve son sıralara geriledim. 2. Dönem çok şükür orta sıralara geldim ama ben ilk 2000'e girmek ve sınıftakilere hadlerini bildirmek istiyorum. Fakat onlar benden şu an daha iyiler ve benim çok konu eksiğim var özellikle kimyadan. Arayı nasıl kapatmam gerektiği ve ilk 2000e girebilmem için bana tavsiye verebilir misiniz? Şimdiden çalışsam ilk 2000'e girer miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• İlk 2000'e hayallerindeki bölüm için değil de başkalarına kendini ispatlamak için mi girmek istiyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köpek gibi çalışıyorsun kardeşim. Biraz zeka da olacak. Ama şöyle kısmet belli bir yerden sonrası. Ben de seni gibi iyi bir okulda okudum. Bu sene okulun %85inden çok daha fazla çalıştım. İlk haftadan beri her haftasonu kütüphane yollarındaydım. Fakat gel gelelimki ayt 70 civarı yaptım. Çok daha fazlası hakkımdı fakat kısmet değilmiş.
    Tyt: 110

Yazın tyt fen bitir + tyt fen denemesi çöz bir tane. Tyt mat da bitirmen lazım. Okul başladığında tytyi bırakmış olman lazım. Sonra ayt yardırırsın. Bu arada okulun çok boş olduğunu farkedeceksin o yüzden mümkün olduğunca asıp kütüphaneye git ders çalış. Devamsızlığı pek dert etme silerler iyi bir okulsa zaten baya anlayış gösterirler. Devamsızlığı saklayayım sonraki döneme falan diye düşünme ilk dönem ne kadar harcarsan kardır

Edit: ben kütüphane dedim fakat nerede verimli çalışabiliyorsan orada ol ev benim "kişisel alanım" olduğu için her ne yapsam da verimli öğrenme gerçekleştiremediğim için gidiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 19 Haziran 2019; 0:46:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, özel mesaj atmışsınız fakat özel mesaj alma ayarınız kapalı size dönüş sağlayamadım ayarlarinizi kontrol ettikten sonra tekrar öm atarsanız dönüş yaparım

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deli gibi çalışman lazım başka bi olayı yok
  • Her ikisi için de istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.