Merhaba arkadaşlar, bugünden başlayarak sayısal loto tahminlerimi çekilişten önce buraya göndereceğim. Biraz çalışma yaptım bakalım tutturabilcekmiyiz.
ben zaten genel grubu paylaştım oynadığım kuponları değil 533 tane olasılık çıkardım içinden 2 full kupon oynadım olay bundan ibaret
istatiksel analiz, kuantum fiziği, olasılık hesapları, kestirim hesapları, raslantısal düzen analizleri, nümerik analiz .. hakkında bilgisi olanlar varsa bilgi alışverişi yapabiliriz. bizde boş vakitleri böyle değerlendiriyoruz... napalım..
kolay gele
quote:
Orjinalden alıntı: Mechanical24
ben zaten genel grubu paylaştım oynadığım kuponları değil 533 tane olasılık çıkardım içinden 2 full kupon oynadım olay bundan ibaret
istatiksel analiz, kuantum fiziği, olasılık hesapları, kestirim hesapları, raslantısal düzen analizleri, nümerik analiz .. hakkında bilgisi olanlar varsa bilgi alışverişi yapabiliriz. bizde boş vakitleri böyle değerlendiriyoruz... napalım..
kolay gele
Maşallah ne diyim
çekiliş saat kaçta yapılıyor?
kaç kolonda ne kadar tutturduk bi kontrol edelim sıcağı sıcağına..
anotherdie valla bende pek ilgilenmezdim bu konuyla ama bi seminerde hocamızın teki aklım çeldi bana bütün değerleri ver sana ne zaman nerde öleceğini söyleyeyim tarzında bir konuşma yani rastgele yada kural dışı hiç bir şey olamaz muhabbeti kuantum olayına girince biraz daha netleşti olay istatiksel analiz ise apayrı portföy yöneticileri temelde 4 veri ile yaptıkları bilisayar analizi ile milyon dolarları riske atabiliyorlarsa vardır bir kerameti dedik girdik konuda sarınca devam :)
yok mu benim gibi rakamlarla kafayı sıyıran
YAW 533 tane 6 lı yazdım sadece 5 tanesinde 3 var geri kalanlarda hiç bişey yok bu demektir ki sizin oynadıklarınızdan bende de varsa silin ne biçim iş yaw 1'in çıkmaması lazımdı!! 43 çıkacağını doğru tahmi ettik ya doğru yoldayız
hadi kolay gele
4 8 15 16 23 42
kimse yazmadan ben yazayım da
tutçağı varsa 1 kolonda da tutar boşuna teoriler üretmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: Mechanical24
YAW 533 tane 6 lı yazdım sadece 5 tanesinde 3 var geri kalanlarda hiç bişey yok bu demektir ki sizin oynadıklarınızdan bende de varsa silin ne biçim iş yaw 1'in çıkmaması lazımdı!! 43 çıkacağını doğru tahmi ettik ya doğru yoldayız
hadi kolay gele
Başarıcaksın
Ben inanıyorum
yaw bu konu iiyimiş konu güncel
Az kaldı ha gayret
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme